bir aylık bir ilişki için yaşanılanlar o kadar da şaşılası değil aslında...
epey süredir birlikte olduğunuz birisi bu tepkileri verse, bana güvenmiyorsun diyerek üzülmekte ve kızmakta haklı olurdunuz...
ara sıra kavgalar olacak ki birbirinizi tanıyabilesiniz.
iyi gününde herkes iyidir..
telefon konuşmasında da şahit olmuşsunuz babası içeri girip kızıyormuş... o an ki evin psikolojisini anlayabilmek çok güç... yani erkeklerin bazı şeyleri kabullenememesi, aile büyükleriyle problemleri olduğu zaman bunu en yakınlarına yansıtması genelde olan bir şey...
insanın sevdiğine nazı geçer hesabı olsa gerek... sizin ki biraz ağır tepkiler vermiş ama yani daha çok yeni bir ilişki... bir şeylerin rayına oturması için zaman gerekli diye düşünüyorum..
yani insanların bilinçaltında o kadar çok şey var ki farkında olamadığımız... o gün mesajlarına cevap verememişsiniz, aramış açamamışsınız... adam zaten sinirli... bir aylık ilişki var... hatun buhar oldu sanki, facebook a giremiyor... haber alınamıyor... babasıyla kavga ediyor halde... :26: var da var yani...
erkek arkadaşınız hatasız demiyorum, kesinlikle aşırı tepki göstermiş... siz de çok saçmaladığını dile getirin.. birbirinize güvenmeniz gerektiğini, sizi henüz tam anlamıyla tanımadan böyle yargılamaması gerektiğini, sizden bu tarz şeyleri ummaması gerektiğini, öyle yapıda bir kadın olmadığınızı dile getirin...
ve hemen böylesi birine hayatımı adayabilir miyim demeyin, tabi ki ciddi başlamak evlilik düşüncesi altında birliktelikler kurmak çok güzel ama yani bu kadar aceleci davranmayın derim... bir ay da ne kesinleşir ki ? hayatı bağlamak bu kadar kolay değil ki...
aileleri işin içine karıştırmadan biraz daha zaman geçirmek ve tanımak daha önemli bana kalırsa..