Neden ki?

1 aydır tanıdığınız daha doğrusu daha tanıyamadığınız bir insanla böyle ciddi şeylere adım atmak ne kadar sağlıklı sizce oturun bir düşünün daha adamın ilk falsolu hareketinde bakın ne kadar büyük bir hezeyana uğradınız kim bilir daha neler göreceksiniz öğreneceksiniz. Evlilik bu çocuk oyuncağı değl yani çoğu kadının burdan da görüyoruz çevremizden de duyuyoruz ömrünün çürümesine, hastalık, dert sahibi olmasına bile mal olabiliyor.

1 aydır tanıdığınız daha doğrusu daha tanıyamadığınız bir insanla böyle ciddi şeylere adım atmak ne kadar sağlıklı sizce oturun bir düşünün daha adamın ilk falsolu hareketinde bakın ne kadar büyük bir hezeyana uğradınız kim bilir daha neler göreceksiniz öğreneceksiniz. Evlilik bu çocuk oyuncağı değl yani çoğu kadının burdan da görüyoruz çevremizden de duyuyoruz ömrünün çürümesine, hastalık, dert sahibi olmasına bile mal olabiliyor.

haklısın balım da dusunuyorum da evlendıkten sonra ınsanlar degısmıyor mu?

bu benım aradıgım ınsan anlayıslı nazır dusuncelı benım dıger yarım dıyerek bu dusuncelerle evlenıyorlar ve daha sonra eslerının eskısı gıbı olmadıgından yakınıyorlar. Cok nadırdır belkı de ılıskılerının ve evlılıklerının ılk gunlerındekı gıbı olan cıftler...

demem o kı zaten beklentılerı cok yuksek tutmamak gerek. bılıyoruz kı kımse pembe panjurlu evlerde mutlu mesut bır yuvada yasamayacak. Eşler degısecek coluk cocuk veya aılelerden meydana gelen sıkıntılarla beraber esler bırbırlerıne haketmedıklerı sozlerı sarfedecek haketmedıklerı davranıslarda bulunacaklar. bu hayatın bır gercegı ...

gel gelelım kı butun bunlar evlılıklerde eslerın degısecek olması benım erkek arkadasımın bana gostermıs oldugu kabalıgı haklı gostermez elbette ama şunu dusunmeden edemıyorum; ınandıgım guvendıgım benı her konuda mutmaın eden bulutların ustunde hıssetmeme neden olan bır adam ılıskımızın veya evlılıgımızın bılmem kacıncı senesınde U donusu yaparsa bu benım daha cok kırılmama neden olmayacak mıdır? Daha cok zoruma gıtmeyecek mıdır?

ilk defa böyle bişi oldu diyince ben de uzun bir ilişkniiz var da ilk defa oluca şaşırdınız sanıyorum.. daha bir aylık ilişkide böyle bişi olmasına şaşırmayın. daha huyunu suyunu bilmiyorsunuz ki.. yıllarca birlikte olan insanlar tanıyamıyorlar yeri geliyo birbirlerini. ciddi bi adım atmak için çok çok erken sakın derim...

Back
X