Ben koltuk altı kesisini hiç bilmiyordum. Dr Volkan Tayfur ve Ferruh Bingül önerdi. Ikisiyle de görüştüm. Meme dokum hiç olmadığı için, Volkan hoca bu yöntemi önerdi( bu yöntemi çok uyguladığı için)gerekçesi de şu, memealtı kesisi yaparsak , silikon kesi yerine çok baskı yapacak ve gerecek dedi. Bu da iyileşmeyi geciktirecek dedi. Bana koltukaltı resimleri de gösterdi, hiç belli değildi kesi yeri, çok beğendim. Doğal koltukaltı çizgisi gibi duruyordu. Ama ben izden çok , koltukaltına yapılacak kesinin lenf direnajına bi zararı olup olmayacağını sordum. O da hiç bi zararı olmadığını söyledi. Öyle bi zararı olsa meme küçültme ameliyatlarının hiç biri yapılamazdı dedi. Ofisinde 1 yıl önce ameliyat olmuş ve kontrole gelmiş bi bayan vardı, Askılı bi elbise vardı üzerinde, ve koltukaltını gördüm. Sıfır iz
forumda
Violetta72 nin albümünde de koltukaltı izini görürsen, sonucun harika olduğunu görürsün.( Dr U Ferruh Bingül) ama burada önemli olan şu, bu yöntemi uygulayan çok az Dr var. Eğer koltukaltı kesisi istiyorsan, bu kesiyi çok uygulayan birini seç. Atıyorum, hacettepeye gidip , sürekli memealtı kesisi yapan bi hocaya, ben koltukaltı istiyorum deme. Ayrıca, meme altı kesisi de az izli bi yöntem. Forumda bu yolla ameliyat olmuş arkadaşların çoğunun izi yok gibi
çok uzattım sanırım ama benim bu yolu isteme sebebim izden ziyade kesi yerinin çok gerilmesini istememem. Bi de bu yöntem gerçekten ama gerçekten çok büyük tecrübe gerektiriyor iyi araştır. Ne meme Altın'ın ne koltukaltının birbirine bi üstünlüğü yok. Hastanın tercihi ve Dr un kendini hangi yöntemde daha başarılı hissetmesi burada önemli. Kararın hayırlı olur inşallah .