Neden koltukaltı kesisi?

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Forumda gördügüm kadarıyla büyük bir çoğunluk kas altı kas üstü koltuk altı kesisiyle yaptırmış. Meme altı daha kolay bir yöntemken neden koltukaltı kesisi tercih ediliyor? daha doğal oluyor diye mi ?meme ucunu hiç düşünmüyorum bile hissizlik dolayısıyla. Bu konuda bilgilendiren olursa sevinirim. (meme dokum sıfıra yakın)

Koltukaltı sadece kas altına oluyo diye biliyorum ben ..ayrıca meme altı daha çok forumda gördüğüm kadarıyla

ben kesinlikle kol altı kesisi düşünemezdim onun daha ağrılı ve zor oldugunu düşünüyorum.arkadaşlar izler yüzünden tercih etmiş olabilir ama benim 1 ay olmasına rağmen baya silik..kol altı yaptıracaklarda bunda uzman birini seçmeli.degılse çok kötü olabiliyor sonucu.
kötü olursa her askılı giydiginizde izler sırıtıcak böyle kendimizden başka kimse görmüyor bari..
birde istanbul daki dr lar bu yöntemi cok tercih etmiyor benim ki direkt meme altı kesisi demişti. genelde ankara daki dr lar kol altı kesisi tercih ediyor gibi .yani burdan okudugum kadarı ile.

ben kesinlikle kol altı kesisi düşünemezdim onun daha ağrılı ve zor oldugunu düşünüyorum.arkadaşlar izler yüzünden tercih etmiş olabilir ama benim 1 ay olmasına rağmen baya silik..kol altı yaptıracaklarda bunda uzman birini seçmeli.degılse çok kötü olabiliyor sonucu.
kötü olursa her askılı giydiginizde izler sırıtıcak böyle kendimizden başka kimse görmüyor bari..
birde istanbul daki dr lar bu yöntemi cok tercih etmiyor benim ki direkt meme altı kesisi demişti. genelde ankara daki dr lar kol altı kesisi tercih ediyor gibi .yani burdan okudugum kadarı ile.
Ağrının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 3-5gün daha fazla ağrı çekersin ne olacak. Sanırım daha dogal oluyor kas altı hiç meme dokusu olmayanlar için o yüzden.

Ağrının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 3-5gün daha fazla ağrı çekersin ne olacak. Sanırım daha dogal oluyor kas altı hiç meme dokusu olmayanlar için o yüzden.
canım benimde kas altı dual plan yani ve elbette cok agrılı zaten acının hasını çekenlerdenim burda .ben mi yanlış okudum kol altı diye yorum yapmıştım ben.

Kaç yıldır burdayım birkaç kişi haricinde koltuk altı yaptıran yok. En çok meme altı kesisi ve meme ucu var. Meme ucu yaptıranlarda bilinenin aksine hissizlik riski az, meme altı kesisi benim de, hissizlik yok.
İzler ne durumda peki? Koltuk altındaki deri çok ince o yüzden iyileşmesi çok iyi oluyomuş herkes meme altındaki izden şikayetçi. Kaç saattir araştırıyorum

Yok canım dogru koltuk altı kesisini sormuştum. Aynı zamanda kas altı kas üstü onda da kararsız kaldım da o yüzden
kas altı veya kas üstü bu sizin degil doktorunuzun kararı bunu siz belirleyemezsiniz ki siparis verir gibi olmuyo ki bu iş cc ye bile kendimiz karar veremiyoruz..bence o kadar didiklemeyin sonucta doktorumuz belirliyor bunu..benimde meme altı izim yeni olmasına ragmen iyi oldugunu düşünüyorum.

Ben seneler önce internette araştırırken ferruh bingül e meme büyütme yaptıranların yorumlarını okudum.koltuk altı yaptırdıklarını,çok memnun olduklarını falan yazmışlardı.memede iz olmaması bana çok cazip geldi.araştırmalarım da hep o yönde oldu.eşimi sonunda ikna edince ferruh beye görüşmeye gittik. O da beni muayene edince koltuk altı için çok uygun olduğumu,çünkü koltuk altımda çok çizgi olduğunu ayrıca göğüslerim çok küçük ve göğüs derim gergin olduğu için meme altı yapılırsa iz iyileşmesinde problem olabileceğini ,benim için koltuk altı kesisinin daha uygun olduğunu söyledi.benim istediğimde o olduğu için kararım kesinleşti.ama arkadaşların da söylediği gibi koltuk altı yaptıracaklar,kesinlikle bu konuda deneyimi çok olan birine yaptırmalılar.kötü sonuç alanlar da olabiliyor malesef.

Ben koltuk altı kesisini hiç bilmiyordum. Dr Volkan Tayfur ve Ferruh Bingül önerdi. Ikisiyle de görüştüm. Meme dokum hiç olmadığı için, Volkan hoca bu yöntemi önerdi( bu yöntemi çok uyguladığı için)gerekçesi de şu, memealtı kesisi yaparsak , silikon kesi yerine çok baskı yapacak ve gerecek dedi. Bu da iyileşmeyi geciktirecek dedi. Bana koltukaltı resimleri de gösterdi, hiç belli değildi kesi yeri, çok beğendim. Doğal koltukaltı çizgisi gibi duruyordu. Ama ben izden çok , koltukaltına yapılacak kesinin lenf direnajına bi zararı olup olmayacağını sordum. O da hiç bi zararı olmadığını söyledi. Öyle bi zararı olsa meme küçültme ameliyatlarının hiç biri yapılamazdı dedi. Ofisinde 1 yıl önce ameliyat olmuş ve kontrole gelmiş bi bayan vardı, Askılı bi elbise vardı üzerinde, ve koltukaltını gördüm. Sıfır iz :KK66: forumda Violetta72 Violetta72 nin albümünde de koltukaltı izini görürsen, sonucun harika olduğunu görürsün.( Dr U Ferruh Bingül) ama burada önemli olan şu, bu yöntemi uygulayan çok az Dr var. Eğer koltukaltı kesisi istiyorsan, bu kesiyi çok uygulayan birini seç. Atıyorum, hacettepeye gidip , sürekli memealtı kesisi yapan bi hocaya, ben koltukaltı istiyorum deme. Ayrıca, meme altı kesisi de az izli bi yöntem. Forumda bu yolla ameliyat olmuş arkadaşların çoğunun izi yok gibi :KK66: çok uzattım sanırım ama benim bu yolu isteme sebebim izden ziyade kesi yerinin çok gerilmesini istememem. Bi de bu yöntem gerçekten ama gerçekten çok büyük tecrübe gerektiriyor iyi araştır. Ne meme Altın'ın ne koltukaltının birbirine bi üstünlüğü yok. Hastanın tercihi ve Dr un kendini hangi yöntemde daha başarılı hissetmesi burada önemli. Kararın hayırlı olur inşallah .

Mesela bazı Dr lar da hep memeucu kesisi tercih ediyor. Çünkü o keside uzmanlaşmış, eli alışmış, hız kazanmış... Vs vs ... Memeucu kesisi his kaybına neden olur gibi ni kanı var ama burada bu yöntemle ameliyat olmuş birçok bayan var. His problemi yaşamadılar.Kısaca, aklında bi Dr varsa, kesi yerini ona bırak. O, hangisinde başarılı ise ya da hangisini daha avantajlı buluyorsa onu uygulayacaktır. Mesela ben Volkan hoca da karar kıldım, koltukaltı kesisini uygulamayı seviyorum ve çok avantajlı buluyorum dedi. Ben de sen ne diyosan hocam, dedim :KK66: şimdi ben tutup kendisine , hayır ben meme ucu istiyorum desem, ne olurdu? Yine yapardı belki ama koltukaltı gibi başarılı olamazdı muhtemelen. Neyse canım, çok uzattım :KK66: 22 Temmuz benim için büyük gün. Görücez bakalım anyayı konyayı :KK17:

Mesela bazı Dr lar da hep memeucu kesisi tercih ediyor. Çünkü o keside uzmanlaşmış, eli alışmış, hız kazanmış... Vs vs ... Memeucu kesisi his kaybına neden olur gibi ni kanı var ama burada bu yöntemle ameliyat olmuş birçok bayan var. His problemi yaşamadılar.Kısaca, aklında bi Dr varsa, kesi yerini ona bırak. O, hangisinde başarılı ise ya da hangisini daha avantajlı buluyorsa onu uygulayacaktır. Mesela ben Volkan hoca da karar kıldım, koltukaltı kesisini uygulamayı seviyorum ve çok avantajlı buluyorum dedi. Ben de sen ne diyosan hocam, dedim :KK66: şimdi ben tutup kendisine , hayır ben meme ucu istiyorum desem, ne olurdu? Yine yapardı belki ama koltukaltı gibi başarılı olamazdı muhtemelen. Neyse canım, çok uzattım :KK66: 22 Temmuz benim için büyük gün. Görücez bakalım anyayı konyayı :KK17:
Canım kesin tarih aldın mı sen, 22 temmuzda mı ameliyatın? Hayırlısı olsun.

Ben koltuk altı kesisini hiç bilmiyordum. Dr Volkan Tayfur ve Ferruh Bingül önerdi. Ikisiyle de görüştüm. Meme dokum hiç olmadığı için, Volkan hoca bu yöntemi önerdi( bu yöntemi çok uyguladığı için)gerekçesi de şu, memealtı kesisi yaparsak , silikon kesi yerine çok baskı yapacak ve gerecek dedi. Bu da iyileşmeyi geciktirecek dedi. Bana koltukaltı resimleri de gösterdi, hiç belli değildi kesi yeri, çok beğendim. Doğal koltukaltı çizgisi gibi duruyordu. Ama ben izden çok , koltukaltına yapılacak kesinin lenf direnajına bi zararı olup olmayacağını sordum. O da hiç bi zararı olmadığını söyledi. Öyle bi zararı olsa meme küçültme ameliyatlarının hiç biri yapılamazdı dedi. Ofisinde 1 yıl önce ameliyat olmuş ve kontrole gelmiş bi bayan vardı, Askılı bi elbise vardı üzerinde, ve koltukaltını gördüm. Sıfır iz :KK66: forumda Violetta72 Violetta72 nin albümünde de koltukaltı izini görürsen, sonucun harika olduğunu görürsün.( Dr U Ferruh Bingül) ama burada önemli olan şu, bu yöntemi uygulayan çok az Dr var. Eğer koltukaltı kesisi istiyorsan, bu kesiyi çok uygulayan birini seç. Atıyorum, hacettepeye gidip , sürekli memealtı kesisi yapan bi hocaya, ben koltukaltı istiyorum deme. Ayrıca, meme altı kesisi de az izli bi yöntem. Forumda bu yolla ameliyat olmuş arkadaşların çoğunun izi yok gibi :KK66: çok uzattım sanırım ama benim bu yolu isteme sebebim izden ziyade kesi yerinin çok gerilmesini istememem. Bi de bu yöntem gerçekten ama gerçekten çok büyük tecrübe gerektiriyor iyi araştır. Ne meme Altın'ın ne koltukaltının birbirine bi üstünlüğü yok. Hastanın tercihi ve Dr un kendini hangi yöntemde daha başarılı hissetmesi burada önemli. Kararın hayırlı olur inşallah .
Yav nasil guzel yazmissin resmen sikintimin neden oldugunu anladim bu sayede gercekten dikislerimdeki gerginlik hala gecmedi demek memesiz oldugum icinmis. Yanliz sunuda farkeetim forumda meme dokusu az olan cok arkadas var ben emzirmeme ragmen memesiz olmanin getirdigi tumm komplikasyonlari yasiyorum :110::KK14::KK51::mad:

Yav nasil guzel yazmissin resmen sikintimin neden oldugunu anladim bu sayede gercekten dikislerimdeki gerginlik hala gecmedi demek memesiz oldugum icinmis. Yanliz sunuda farkeetim forumda meme dokusu az olan cok arkadas var ben emzirmeme ragmen memesiz olmanin getirdigi tumm komplikasyonlari yasiyorum :110::KK14::KK51::mad:
Canım tabi ki gerilecek , kolay değil; derin silikonu tolere etmeye çalışıyor. Benimki de gerilecek, taş gibi sert olacak ; koltuk altındaki kesi yerim de acıyacak belki uzun süre hissiz uyuşuk olacak( koltukaltında bu sıkıntıyı yaşayan çok) , silikon göğüs kafesine baskı yapacak , nefesim kesilecek ama en azından kesi yerine baskı yapan bi silikon olmayacak. Tabi ben şu anda farazi konuşuyorum, ameliyattan sonra görceZ durumu. Belki ya keşke memealtı olsaydım dicem. Inşallah doğru karar vermişimdir. 22 Temmuz itibariyle an an bilgilendiricem herkesi. AnesteZiden uyanırsam:KK70:

Bizim mememiz aynı gibi... Pardon senin eski ile aynı, şimdikiler harika:nazar: Dr bana 300 cc üstü zor , almaz göğsün dedi.270 civarı takacak sanırım. Demek ki 300 üstü ısrar etsem , o da taksa çatlicak gibi hissedicem demek ki.belki meme derim de de çatlaklar oluşacak. Ama yine de emzirdiğim için bi esneklik olabilir dedi.ameliyatta deneyecek. Hatta yuvarlak istiyorum dedim de, yuvarlak silikonun zaten göğüs kasının altında damla gibi durduğunu ama benim göğüs Kasım'ın ince olduğunu bu yüzden ameliyatta yuvarlağın duruşunu beğenmezse damlaya dönebileceğini söyledi. Allah utandırmasın hiçbirimizi. Ama canım seninki de harika duruyor yaaa, biraz bekle... Seneye bu zamanlar belki gülücez bugünlerdeki halimize :KK66:

X