neden olmadi soruma cevap ariyorum :((

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
Merhabalr kizlarrr :)) bu ay boyunca butun hamileleik belirtilerini yasadim ama malesef ki adetim 2 gun once geldii neyseki allaha sukur diyrum yinede :)) simdi kizlar sormak istedgim acaba neden olmadi demekten alikoyamiyor insan kendini biz benm adet bittikten 10 gun sonra basldik calismlara ve adetten tam bir hafta once de calismyi biraktik yani bi sadece bir hafta calsma yaptik 2 gune bir soyle soyliyim bat tarihim 6 subatti biz calismaya 16 subatta basldik 23 subatta biraktik bu arada 2 gune bir calisma yaptikk :))) acaba zamanlama bu arada tutmadimiki size yani neden olmadi diye dusunduk ve esimde cok uzuldu reglmde 2 gun once geldi 4 martta :KK43: ayrica 2 tane ovulasyon testim var ne zaman kullanmaliyim ???

neden 16 sında başlayıp 23 ünde bıraktınız onu anlamadım yani 1 hafta gibi bi sürede toplamda 4 kere yapmışınız haliyle ilişki azlığıda olabilir ki o bile bi yere kadar asıl bu iş ALLAH'IN istemesiyle oluyor bence üstüne çok düşmeyin derim birde ovülasyon testlerini reglinin düzenine göre hesapla ve yumurtlama zamanlarıda denk getirmeye çalış ki tam zamanını belirleyebilesin inşaALLAH Bİ SONRAKİ AY GÜZEL HABERLERİ ALIRSIN ..

Yumurta rezervine baktırdınızmı yumurtaların yeterince büyüyormu çatlama oluyormu. Yada ploraktinine baktırdınmı yüksekse gebeliğe engelmiş bana doktorum 30 olduğu halde böyle gebe kalamazsın dedi hap başladım*

neden 16 sında başlayıp 23 ünde bıraktınız onu anlamadım yani 1 hafta gibi bi sürede toplamda 4 kere yapmışınız haliyle ilişki azlığıda olabilir ki o bile bi yere kadar asıl bu iş ALLAH'IN istemesiyle oluyor bence üstüne çok düşmeyin derim birde ovülasyon testlerini reglinin düzenine göre hesapla ve yumurtlama zamanlarıda denk getirmeye çalış ki tam zamanını belirleyebilesin inşaALLAH Bİ SONRAKİ AY GÜZEL HABERLERİ ALIRSIN ..
Canm 16sndan ani kararla bebis istdik basldik ve 23nde birakmamazda zaten olan olmjstur dedik tecrubesizlik yasdk ve frstmiz olmadi misfr kardesm filan :)

Yumurta rezervine baktırdıyumurtaların yeterince büyüyormu çatlama oluyormu. Yada ploraktinine baktırdınmı yüksekse gebeliğe engelmiş bana doktorum 30 olduğu halde böyle gebe kalamazsın dedi hap başladım*
Canm daha ilk ayimizdi baktrmdk birseye bu ayda tutmazsa artik bi doktra gderim artik :)

Canm bide ovulasyon testini ne zamn kullanayim

Canm 16sndan ani kararla bebis istdik basldik ve 23nde birakmamazda zaten olan olmjstur dedik tecrubesizlik yasdk ve frstmiz olmadi misfr kardesm filan :)
he anladım ama fırsat buldukça yan yana gelin olabildikçe gün aşırı olsun ama eziyet haline getirmeden yapın inan zevkiyle yapmak zorunlu yapmaktan daha çabuk tutuyor:KK70:

he anladım ama fırsat buldukça yan yana gelin olabildikçe gün aşırı olsun ama eziyet haline getirmeden yapın inan zevkiyle yapmak zorunlu yapmaktan daha çabuk tutuyor:KK70:
Oyle canm yastik koyma filan yaptim ama hemen geri akiyordu neden olmdi demkten alamiyrum kendimi ama zaten 5 kere korumasiz 2 gune bir oldum bugun hastlgm cok az geldi 4. Gunum bugun bitti herhlde bakalm yarindn baslycem calsmlara iste ovulasyon testim var ne zaman kullansm inu bilmedm

adetin biter bitmez basla diger adette iki uc gun kalasiya kadar devam iki gunde bir cok diyorsan 3 gun daha uygun cunku spermler 3gun canli kalabiliyor rahimde.adetten 10 gun sonra gec cunku adet baslangicindan yumurtlama hesaplaniyor.boyle yap sonra sonuca bak hayirlisi

adetin biter bitmez basla diger adette iki uc gun kalasiya kadar devam iki gunde bir cok diyorsan 3 gun daha uygun cunku spermler 3gun canli kalabiliyor rahimde.adetten 10 gun sonra gec cunku adet baslangicindan yumurtlama hesaplaniyor.boyle yap sonra sonuca bak hayirlisi
Tesekkur ederim canm cevabin icin biz artik yarin itibari ile calismalara baslyrum :)

Canim reglim son 3 aydr duzensiz 29 gune gune bir en son 27. Gun oldum en son vat tarhim 6 subatti bu ay 2 gun once oldum 4 martta zaten subat 28 cekiyrdu erken oldum :KK43:
tahminen senin ovülasyon 17 mart gibi başlar 20 mart gibi biter yani bu günler arasında yumurtlaman olur bence ovulasyon testinden biraz daha al 15 inden başla yapmaya 20 21 gibi ye kadar yap zaten çift çizgiyi gördüğün an çalışmaya devam.. birde bu tarihlerde hafif bi sancın olacak onu kaçırma..

tahminen senin ovülasyon 17 mart gibi başlar 20 mart gibi biter yani bu günler arasında yumurtlaman olur bence ovulasyon testinden biraz daha al 15 inden başla yapmaya 20 21 gibi ye kadar yap zaten çift çizgiyi gördüğün an çalışmaya devam.. birde bu tarihlerde hafif bi sancın olacak onu kaçırma..
Cok tesekku derim canmmm cevbn icin alyim bn biraz dha :KK66:

Oyle canm yastik koyma filan yaptim ama hemen geri akiyordu neden olmdi demkten alamiyrum kendimi ama zaten 5 kere korumasiz 2 gune bir oldum bugun hastlgm cok az geldi 4. Gunum bugun bitti herhlde bakalm yarindn baslycem calsmlara iste ovulasyon testim var ne zaman kullansm inu bilmedm

bence mutlaka bir hormon testlerini yaptır. ovulasyon testine gelince ben o testi kullandığım ikinci ay hamile kaldım normalde 16 gün yumurtlama olurken o ay 20 gün oldu test olmasaydı belki de o günü kaçıracaktım. testi internetten daha uygun fiyata ve sayısı daha fazla alabilirsin, eczanelerde pahalı. adet dönemin düzenliyse testi yapmaya tahmini yumurtlama gününden 2-3 gün önce başla testte T çizgisi koyulaşmaya başlayınca o günleri değerlendirin özellikle en koyu çıktığı günü ve ertesi günü mutlaka değerlendirin.

Tesekkur ederi
bence mutlaka bir hormon testlerini yaptır. ovulasyon testine gelince ben o testi kullandığım ikinci ay hamile kaldım normalde 16 gün yumurtlama olurken o ay 20 gün oldu test olmasaydı belki de o günü kaçıracaktım. testi internetten daha uygun fiyata ve sayısı daha fazla alabilirsin, eczanelerde pahalı. adet dönemin düzenliyse testi yapmaya tahmini yumurtlama gününden 2-3 gün önce başla testte T çizgisi koyulaşmaya başlayınca o günleri değerlendirin özellikle en koyu çıktığı günü ve ertesi günü mutlaka değerlendirin.
Tesekkur ederim bebegimmm :))) bilgilerin icin erken basliycem bende sagol tatlm :))

Kizlar bizde bir bucuk yildir bebek istiyoruz. Her seyi dnedik fakat malesef.. rabbim ol dedikten olacak. Yumurtlama gunu falan hep bosmus. Tabi yine de dikkat etmk gerekir. Cok uzgunum bu aralar. Surekli buralari okuyorum. Cevremde herkes hamile ve bn hic bir zaman anne olamayacgimi dsunuyorum. Bunda iki gun once adet olmamin etkisi var tabi... :) esimle doktora da gittik. Hic birr problem yok. Ama olmuyor.

X