neden oluyo olabilir

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Kızlar adetimden önce zaten göğüslerim şişiyosutyene sığmıyo gerginlik felan oluyoda bi de olmadan 3 4 gün önce bi baş ağrısı enseden doğru anlıyorum zaten bi iki gün e gelecek diyorum çoğu kişi de yaşıyo bunu ama int.de okuduklarımda hormon bozukluğu yazıyo acaba doğruluğu ne bilgi alabilir miyim

Kızlar adetimden önce zaten göğüslerim şişiyosutyene sığmıyo gerginlik felan oluyoda bi de olmadan 3 4 gün önce bi baş ağrısı enseden doğru anlıyorum zaten bi iki gün e gelecek diyorum çoğu kişi de yaşıyo bunu ama int.de okuduklarımda hormon bozukluğu yazıyo acaba doğruluğu ne bilgi alabilir miyim
başağrısı hariç diğerleri normal ama baş ağrısını bilemedim doktora gitmekte fayda var

Adet migreni tetikler.. Diğerleri normal şeyler.. Adet dönemi dışındada oluyor mu böyle baş ağrıların?? Oluyorsa bi nörolojiye git bence..

normal.yaşadıgınız ağrıda migren.migreni progestron hormonu tetikliyor.ya da o dönemde yediğinize içtiğine dikkat etmiyorsunuz.iştahınız artıyor ve migreni tetikleyecek şeylere yöneliyorsunuz.dikkat ettiğiniz zaman azalacaktır.

bende regl olacağımı şiddetli başağrısından anlıyorum , başlamadan 1-2 gün şiddetli bi başağrısı oluyor aslında baktırmak lazım ihmal ediyoruz , hormonal bozukluk olabileceğini bilmiyordum ben mesela

X