• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yay, burcu sevilmiyor

Hayır değilim bilgileniyorum
Tamam bilgilenin ama size KK ayarı çekmemiz şart oldu.
1- her aklınıza eseni bdvye açamazsınız, konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalı.
2- geyik yapmak istiyorsanız Mizah Geyik Sohbeti bölümünde konu açmalısınız.
3-üsluba dikkat etmeli, polemiğe girmemelisiniz.

Tamam bilgilenin ama size KK ayarı çekmemiz şart oldu.
1- her aklınıza eseni bdvye açamazsınız, konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalı.
2- geyik yapmak istiyorsanız Mizah Geyik Sohbeti bölümünde konu açmalısınız.
3-üsluba dikkat etmeli, polemiğe girmemelisiniz.
KK nedir bilmiyorum bırdakiler cidden dalga geçiyor onlara neden yaptırım yok peki

KK nedir bilmiyorum bırdakiler cidden dalga geçiyor onlara neden yaptırım yok peki
Siteyi tanımadan balıklama daldınız.
1- KK üye olduğunuz sitenin kısaltılmışı, yani Kadınlar Kulübü.
2-profil paylaşımlarınızdan tutun da yazdığınız mesajlara kadar sanki 15 yaşında çocuk gibi, troller gibi yazıyorsunuz üyeler de ciddiye alamıyor.
Biraz kendinizi tanıtır, troll gibi yazmak yerine kendinizi doğru ifade ederseniz, üyeler tanır ona göre yaklaşırlar.
Anlayacağınız bu biraz sizin yaklaşımınızla alakalı, aşırı geyikçi yaklaşıyorsunuz onlar da ona göre davranıyor.

3-size yaptırım olsa emin olun anlarsınız, bu bir yaptırım değil bilgilendirme.

2-profil paylaşımlarınızdan tutun da yazdığınız mesajlara kadar sanki 15 yaşında çocuk gibi, troller gibi yazıyorsunuz üyeler de ciddiye alamıyor.
Biraz kendinizi tanıtır, troll gibi yazmak yerine kendinizi doğru ifade ederseniz, üyeler tanır ona göre yaklaşırlar.
Anlayacağınız bu biraz sizin yaklaşımınızla alakalı, aşırı geyikçi yaklaşıyorsunuz onlar da ona göre davranıyor.

Teşekkürler evet öyle oldu biraz bana diğer konularda da dalga geçenler oldu engelli dediler aşagılayıcı şeyler söylediler onlara neden kimse ceza vermiyor ben engelli değilim. Herkes haddini bilsin

Teşekkürler

Bir ikizler burcu olarak ıyy ikizler mi dediklerinde hoşuma bile gidiyor niye üzülecekmişim zaten burçlara inanmıyorum( <——transit harita bakıyor arkadaşlarına)

Back
X