Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni sevmeyen ölsüüüün ölsüüün.KudrAlobar
AbsolutPromise
cilek.yagmuru
Psikologhanim93 gelin yay burcunun arkadaslari olarak biraz beni ne kadar sevdiginizi anlatin
nasil harika nasil mikemmel bir insanim, biraz övün ahshhd (kesin gömecekler ahshd)
Ay seni de kendimi de çok severimKudrAlobar
AbsolutPromise
cilek.yagmuru
Psikologhanim93 gelin yay burcunun arkadaslari olarak biraz beni ne kadar sevdiginizi anlatin
nasil harika nasil mikemmel bir insanim, biraz övün ahshhd (kesin gömecekler ahshd)
Tamam bilgilenin ama size KK ayarı çekmemiz şart oldu.Hayır değilim bilgileniyorum
KK nedir bilmiyorum bırdakiler cidden dalga geçiyor onlara neden yaptırım yok pekiTamam bilgilenin ama size KK ayarı çekmemiz şart oldu.
1- her aklınıza eseni bdvye açamazsınız, konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalı.
2- geyik yapmak istiyorsanız Mizah Geyik Sohbeti bölümünde konu açmalısınız.
3-üsluba dikkat etmeli, polemiğe girmemelisiniz.
Teşekkürler sağolunKonuya yorum yazan hanımlar rica ediyorum sizler de polemiğe sebep olacak şeyler yazmayın.
Şu burç gevşek bu burç kötü derseniz kavga çıkar.
Siteyi tanımadan balıklama daldınız.KK nedir bilmiyorum bırdakiler cidden dalga geçiyor onlara neden yaptırım yok peki
Teşekkürler evet öyle oldu biraz bana diğer konularda da dalga geçenler oldu engelli dediler aşagılayıcı şeyler söylediler onlara neden kimse ceza vermiyor ben engelli değilim. Herkes haddini bilsinSiteyi tanımadan balıklama daldınız.
1- KK üye olduğunuz sitenin kısaltılmışı, yani Kadınlar Kulübü.
2-profil paylaşımlarınızdan tutun da yazdığınız mesajlara kadar sanki 15 yaşında çocuk gibi, troller gibi yazıyorsunuz üyeler de ciddiye alamıyor.
Biraz kendinizi tanıtır, troll gibi yazmak yerine kendinizi doğru ifade ederseniz, üyeler tanır ona göre yaklaşırlar.
Anlayacağınız bu biraz sizin yaklaşımınızla alakalı, aşırı geyikçi yaklaşıyorsunuz onlar da ona göre davranıyor.
3-size yaptırım olsa emin olun anlarsınız, bu bir yaptırım değil bilgilendirme.
TeşekkürlerSiteyi tanımadan balıklama daldınız.
1- KK üye olduğunuz sitenin kısaltılmışı, yani Kadınlar Kulübü.
2-profil paylaşımlarınızdan tutun da yazdığınız mesajlara kadar sanki 15 yaşında çocuk gibi, troller gibi yazıyorsunuz üyeler de ciddiye alamıyor.
Biraz kendinizi tanıtır, troll gibi yazmak yerine kendinizi doğru ifade ederseniz, üyeler tanır ona göre yaklaşırlar.
Anlayacağınız bu biraz sizin yaklaşımınızla alakalı, aşırı geyikçi yaklaşıyorsunuz onlar da ona göre davranıyor.
3-size yaptırım olsa emin olun anlarsınız, bu bir yaptırım değil bilgilendirme.
Fav insanlarımdansın, yarın yanına geliyorum bacım uçakla, daha ne diyimmmm napayımmmmKudrAlobar
AbsolutPromise
cilek.yagmuru
KudrAlobar
AbsolutPromise
cilek.yagmuru
Sevilir de aşırı açık sözlü olduğu için pek duyulmak istenmeyen şeyler duyulunca insanların zoruna gidiyorBn yayım kimse sevmiyor neden hep yalnızım, sahteliği sevmem hiç. Ama kendimce neşeliyim.