- 3 Temmuz 2014
- 541
- 218
Gece gece moral sıfır oldu. Arkadaslar ben zamanında kafayi kullanmadim. Ortaokulda derslerim cok iyidi arkadas ortamim caliskandi bende onlarla hep calisirdim. Lisede yanlış okul seçimi ,yanlis arkadas seçimi berbat bi hale geldim ve en son babam beni okuldan aldi zar zor aciköğretime yazıldım. Bitirdikten sonra aklım gec de olsa yerine geldi ve okumak meslek sahibi olma hayali sardı beni ( iyi ki sarmış). Ama sürekli yaptığım hatalar yüzünden yargılanıyorum. Ygs ye hazirlanacagimi söyledim ailem güldü bana ciddiye almadılar hakaret bile ettiler senden bisey olmaz diye inatla dershaneye yazıldım simdi onların inancı var çünkü gercekten elimden geleni yapıyorum onlar da görüyor. Gelgelim dış kapinin dış mandallarina bugün dayim geldi anneme diyo onun ders calismasi gereksiz bos isler yani o yapamaz gibisinden seyler söyledi. hic birsey diyemedim daha önce amcam da benzeri laflar söylemişti ( tabi bide soyleyemeyen ama bakislariyla belli edenler var ). Surda sinava 10 gün kaldi ben hala milletin bu laf sokmalarini dinliyorum. Halbuki dayim 3.kez sinava hazirlanan baldizini övmekten hic geri kalmiyor, benle ne alip veremediği var anlamış degilim. Bu akrabalar neden böyle ?