Nedir bu çektigim? Kalbime söz geçiremiyorum...

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
Merhaba hanimlar

Size bir konuda danismak istiyorum. Benim bir seneden beri anlam veremedigim bir bagimliligim var. Daha önce üniversiteden tanidik bir (erkek) arkadas vardi. Gecen yaz bir kahve icelim eski günleri yad edelim dedi ve kendisinin ayni evde yasadigi alman bir kiz arkadasi var.

Gel zaman git zaman bu kankiligimiz baska bir boyut aldi ve benden hoslandigini söyledi ve ben de ondan hoslaniyorum her ne kadar bunu ona belli etmesem de.

Ben bir türk kiziyla evlenmeyi düsünüyorum ama evlilige hazir degilim gibi laflar da ediyor ama benden hoslandigini da. Alman kiz arkadasimi sevmiyorum onunla evlenmeyi düsünmüyorum dedi.

3 ay önce onunla görüsmeme karari aldim, ben senden korkuyorum seni sevmek yürek ister baglanamiyorum ama sen de tam hayalimdeki kizsin felan filan dedi ve konusmayi kestik.

Kendisi hala arada bir arayip soruyor seni özlüyorum felan diyor ve telefonlarina cikmayinca kapima geldi cat kapi ailem evdeyken.

Ilgi gösterip gösterip kaciyor beni ne kadar istediginden, düsündügünden, arzuladigindan felan bahsediyor ve isin kötüsü ben ona karsi cok esnek davraniyorum ve duygularima söz geciremiyorum ama yine de bulusmuyorum.

Ben ondan cok etkilendim resmen uzaktan uzaga baglandim onun adi gecince bile mutlu oluyorum :KK43:

Icten ice umutlaniyorum bu adam 32 yasinda cok yogun calisan biri, eger duygulari olmasa neden benimle zaman kaybetsin ki? Ailemi, yasadigim cevreyi degerlerimi cok iyi biliyor öyle gönül eglendirmekle isim olmayacagini da.

Kizlar ne olur bir seyler söyleyin aklimi yitirecegim uyusturucu gibi bir sey...:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar

Size bir konuda danismak istiyorum. Benim bir seneden beri anlam veremedigim bir bagimliligim var. Daha önce üniversiteden tanidik bir arkadas vardi. Gecen yaz bir kahve icelim eski günleri yad edelim dedi ve kendisinin ayni evde yasadigi alman bir kiz arkadasi var.

Gel zaman git zaman bu kankiligimiz baska bir boyut aldi ve benden hoslandigini söyledi ve ben de ondan hoslaniyorum her ne kadar bunu ona belli etmesem de.

Ben bir türk kiziyla evlenmeyi düsünüyorum ama evlilige hazir degilim gibi laflar da ediyor ama benden hoslandigini da. Alman kiz arkadasimi sevmiyorum onunla evlenmeyi düsünmüyorum dedi.

3 ay önce onunla görüsmeme karari aldim, ben senden korkuyorum seni sevmek yürek ister baglanamiyorum ama sen de tam hayalimdeki kizsin felan filan dedi ve konusmayi kestik.

Kendisi hala arada bir arayip soruyor seni özlüyorum felan diyor ve telefonlarina cikmayinca kapima geldi cat kapi ailem evdeyken.

Ilgi gösterip gösterip kaciyor beni ne kadar istediginden, düsündügünden, arzuladigindan felan bahsediyor ve isin kötüsü ben ona karsi cok esnek davraniyorum ve duygularima söz geciremiyorum ama yine de bulusmuyorum.

Ben ondan cok etkilendim resmen uzaktan uzaga baglandim onun adi gecince bile mutlu oluyorum :KK43:

Icten ice umutlaniyorum bu adam 32 yasinda cok yogun calisan biri, eger duygulari olmasa neden benimle zaman kaybetsinki? Ailemi, yasadigim cevreyi degerlerimi cok iyi biliyor öyle gönül eglendirmekle isim olmayacagini da.

Kizlar ne olur bir seyler söyleyin aklimi yitirecegim uyusturucu gibi bir sey...:KK43:
kaç kişiyi birden seviyor bu hödük:KK57:

Icten ice umutlaniyorum bu adam 32 yasinda cok yogun calisan biri, eger duygulari olmasa neden benimle zaman kaybetsinki? Ailemi, yasadigim cevreyi degerlerimi cok iyi biliyor öyle gönül eglendirmekle isim olmayacagini da.

Keşke erkeklerin ciddiyetini anlamak bu kadar kolay olsaydı.

Size karşı duyguları olmasa neden sizinle zaman kaybetsin diye düşünüyorsunuz ama...

Duyguları var da nasıl duygular?

Kimseyle gönül eğlendirmeyeceğini bildiği zor kızın aklına girme duygusu mu?

Onca işinin gücünün arasında farklı bir heyecan yaşama isteği mi?

Alman kızla aynı evde yaşasın, size "tam hayalimdeki kızsın" desin, tatlı bir hayatı var beyefendinin...

Kendiniz çıkarımlarda bulunup umutlanacağınıza mevcut duruma tarafsız bakın...

Bu konuyu başkası açsa okuyup ne düşünecekseniz tam da öyle bir adam bu.

ilk önce sevgilisinden ayrılsın bi zahmet ondan sonra sizinle konuşsun yada siz ondan sonra konuşun.ne cesaretle evinize kadar gelebiliyor ayrıca ben olsam değil evinize gelmek başkası hayatımda varken utanırım konuşmaya.umarım arkadaş gibi yaşıyoruz kısmına inanmadınız.

Kızın Alman olması durumu değiştirmiyor, ikiniz de aldatmaya çoktan meyilli tiplermişsiniz birbirinize yakışırsınız bence.

Beni tanimiyorsunuz bile, ömrümde aldatma düsüncesi aklima bile gelmedi o kizdan ayril bana gel de demedim hic, ona bu durumu hep hatirlatiyorum ve uzak duruyorum. Ama ona karsi istemeden duygularim olustu ve sanirim asik oldum icimde bir umut besliyorum ve kurtulamiyorum.

Sadece duygularimi ifade ettim.

O alman arkadaşıyla sadece "ev arkadaşı" mı? Hiç sanmıyorum. :KK12:
Senin ilk şartın o kızla evleri ayırmak olmalıydı fazla rahat geldin bana.

O alman arkadaşıyla sadece "ev arkadaşı" mı? Hiç sanmıyorum. :KK12:
Senin ilk şartın o kızla evleri ayırmak olmalıydı fazla rahat geldin bana.

Görüsmeye basladigimizda arkadasca bulustuk ve sevgilisi oldugunu cok sonradan ögrendim. Neden sart kosmadigima gelince ben onun benden hoslandigini anlamadim ve kendi kendime gelin güvey olmak istemedim. Benim kafami karistiran son konusmayi yapmamiza ragmen hala pesimde olmasi.

Kafam cok karisik!

Ilginizden hoşlanıyor.
Sizin duygularinizla oynayan bir manipulator.
Pislik bir serseri.
Nedense bunlar için ölen çok olur.

Ben ona baslarda hic ilgi göstermedim hep görmezden geldim aklimin ucuna bile gelmedi onunla bir seyler düsünmek. O kadar etrafinda kiz varken niye benimle oynasin diye düsünüp kendimi kandiriyorum sanirim.

Keşke erkeklerin ciddiyetini anlamak bu kadar kolay olsaydı.

Size karşı duyguları olmasa neden sizinle zaman kaybetsin diye düşünüyorsunuz ama...

Duyguları var da nasıl duygular?

Kimseyle gönül eğlendirmeyeceğini bildiği zor kızın aklına girme duygusu mu?

Onca işinin gücünün arasında farklı bir heyecan yaşama isteği mi?

Alman kızla aynı evde yaşasın, size "tam hayalimdeki kızsın" desin, tatlı bir hayatı var beyefendinin...

Kendiniz çıkarımlarda bulunup umutlanacağınıza mevcut duruma tarafsız bakın...

Bu konuyu başkası açsa okuyup ne düşünecekseniz tam da öyle bir adam bu.

Su an kendim bile okurken cok kizdim kendime? Ona hissettiklerimi yazmam icin onun yazmasini mi beklesem ya direk bu böyle olmaz diye mesaj mi atsam. Kendimi cok kötü hissediyorum.

Görüsmeye basladigimizda arkadasca bulustuk ve sevgilisi oldugunu cok sonradan ögrendim. Neden sart kosmadigima gelince ben onun benden hoslandigini anlamadim ve kendi kendime gelin güvey olmak istemedim. Benim kafami karistiran son konusmayi yapmamiza ragmen hala pesimde olmasi.

Kafam cok karisik!

Diyorum ki adam sağlam değil bence. Kafanı karıştırmayı başarmış ama sende bi dene bakalım ayrı eve çıkmasını söyle razı gelecek mi bi ölç tart kapıya dayanmakla mı anlıyorsun ciddiyetini.

X