- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi redsonja87
Biri tarafından sevilme arzusunuda anlayamiyorum. Belki eksikligini hissetmedigim icindir bu konuda ahkam kesemem. Ama hayatimin bekar ve sevgilisiz kisimlarinda da boyle bir ihtiyac hissetmedim.
Ama olay cabaladim olmadi olayi ise kazanamama hirsini anlayabilirim ve hak verebilirim.
Konunuzdan rahatsiz olmadim. Basliginizda ki tanimlamadan rahatsiz oldum. Ama tamamen feminist yaklasimdan oturu.
Son paragrafima gelince. Yazdigim tek bir cumleden bana karsi saldirgan bir tavra burundunuz. Once etkiye tepki altinda intikamvari bir tavra girdiniz sonra moderatorle tehdit ettiniz. Ben sanal ortamin gercek dunyadan cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Tavriniz bana nasil biri olduğunuz hakkinda bir fikir verdi. Tabiki burada tamamen karakterinizi cozdum diyemem.bu komik olur. Ama ilk izlenim olarak bazi fikirler verdi. Ve ben bir erkek olsam bana bu izlenimleri yaratan biri ile iliski dusunmem.
Öncelikle bu benim konum değil.
Ama bende bekar biri olduğum için bu konuların geneline yorum yazıyorum. Algıda seçicilik sonuçta..Evli kadınların konuları şu an çok ilgimi çekmiyor.
Siz sevme / sevilme ihtiyacı hissetmedi iseniz istisna kısmına giriyorsunuz. Psikolojide kuramlar genel olarak oluşturulur. Dediğim gibi Maslow İhtiyaç Hiyerarşisi Piramidine bir bakın isterseniz. Çoğunluğun ruhsal ihtiyaçları bu yöndedir.
Dediğiniz olaya gelince, bu konuya küçümseyen tavırla siz dahil oldunuz. Evet böyle konular sizi rahatsız ediyor olabilir. Bdv'de binlerce kez görmüş olabilirsiniz. O zamanda görmemezlikten gelecektiniz. Ben çoğu konuyu öyle yapıyorum.Haliyle bende ikili tartışmaya girmemek için moderator ismini öne sürdüm evet.
Çünkü Ban almak istemiyordum. Bir kişiye küçümser bir tavırla yaklaşırsanız o kişide Kendini Savunma Mekanizması devreye girer ve tepki gösterir.
Bende de o oldu. Bunu direkt bekar olmama bağlamak çok ilginç. Acaba ilk izlenim tek taraflı mı belirlenir, bence bunu bir düşünün.
Siz erkek olsaydınız, ben başkalarının konularına saygı duymadan hemen eleştirme yoluna giden birini en başta zaten elerdim.
Bence daha fazla polemik olmasın. Burada keselim. Benim konum değil,
Son düzenleme: