Ikinize ortak cevap vereyim ne de olsa soru ayni. Yildim yahu. Surekli ama biz evlenemedik biz evde mi kaldik. Biz yuva kuramadik. Sanki kadinin tek amaci evlenip cocuk yapip evinin kadini cocuklarinin anasi olmakmis gibi bir tripte tanidigim butun 30 yas ustu evlenmemis kadinlar. Dahasi toplumun bunu dayatmalarindan da hic rahatsiz degiller aslinda. Ha hepsinin agzinda mecburmuyuz biz boyleyiz filan ama özellikle bu forumda cok sik okuyorum koca olsun camurdan olsun bi cocuk yapayim olmadi bosanirim vs mantigini. Yani konu basligina bak 30 yas ustu evlenmemis kadinlarin cektikleri. Ne kadar asagilayici en basta kendileri icin. Ve de butun kadinlar icin.
Etki tepki bu degil. Ha buysa bile ne etkilendim ne tepkilendim. Istediginiz zaman alabilirsiniz sayin uye moderatoru sofraya evli cocuklu 30 yas ustu kadin olarak tek hayatim burasi olmadigi gibi bu tarz mesajlarin yarattigi tehditvari hava beni sadece guldurdu. Sesli hemde.
Ama bakin bu mesajiniz niye evlenememis oldugunuz hakkinda bana birtakim fikirler verdi.

hadi selametle simdi.