Nefret ediyorum aile Sizden

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
732
498
34
Anne ve baba bıktım sizin kavgalarInızdın üzülmekten bıktım evlendim yine kavganızdan kurtulamadım.bu mübarek günde bize evlatlarınıza buna yapmaya hakkınız yok.aslında babammm sen cok masum sabırlısın anneme çok katlanıyosun ama kavganızda sanada kızıyorum çünkü üzülüyoruz.ahhh anne sen sürekli babama bağrıyosun azarlıyosun hiç bişeyi kabul etmiyosun hep haklı olmak istiyosun kiracılarına bile demedin kalmıyo komşu olmak istemiyolar ev sahibi olabilirsin ama insanların sahibi olamazsın yeter anne yeter babam sana bizim için katlanıyo.

Kaç yaşındasın küçük kardeşin falan mı var bu kadar etkilendiniz? Anne baba arasında olur ama çok mu şiddetli? Neden durduk yere bağırıyor annen

Hic mudahil olma. Hem de hic. Ister mutlu olunsun ister huzursuz. Ilgilenme bile.
Esinizle kapinizi kapatin, kendi huzurunuza bakin.
Benim ailem de oyle, beni rezil etmeye doymadilar. Kayinvalidem haric esimin ailesi de esimi rezil etmeye doymadi.
Ailelerin yaptigi ayip onlari ilgilendirir, bizleri degil.
oyy cok doluyum bu konuda oooyyy.

Annem gibi olmaktan cok korkuyorum.
Bak ondan hiç korkma. Annen kendini dışarıdan göremiyor. Sen görerek büyüdüğün için hep kendini onun gibi olmamak için kollayacaksın. İçinden annen gibi davranmak gelse bile kendini tutacaksın. Annenin tam tersi olacağından eminim.

Kaç yaşındasın küçük kardeşin falan mı var bu kadar etkilendiniz? Anne baba arasında olur ama çok mu şiddetli? Neden durduk yere bağırıyor annen
25 yasındayım ablam uzakta ama o evde 21 ve 15 yasında kız kardeşlerim var.evet cok şiddetli ama şiddet yok babam cok sabırlı çünkü bi erkek o kadar şeye dayanamaz ve döver çünkü nasıl dayanıyo babam diye bile düşünüyoruz.annem herseye kızar şaka yapsak azarlar yada msj ına cbp vermesek demedini bırakmaz birine bişey para yada lazm bişey versem söylenir inanırmısınız iyilik yani bana göre iyilik yapmak istedimde birine ondan gizli yaparım veririm bişey der diye çünkü o hemen der o verirmi yaparmı bozarsa ama o size böyle yapmıştı falan diye hep şikayet hep söylenir.azarlamasın yada surat yapmasın diye haklısın deriz yoksa çok kötü kızar piskyatrise gitmesi lazm ama diyemez yoksa sonumuz felaket olur.bikere göz doktoruna gitmesi lazm söylemiştik çok kızdı söylendi aşağladı babamı.

ahhh canım aynısı bizimde başımızda annem hep haklı dünyadaki herkes yalancı iftiracı babamda zavallı hep idare ediyor... dünyada herkes kötü babm başta kötü babamın sülalesi kötü ablam kötü ben kötüyüm sadece annem ve bekar olan oğlu iyi evlensin elin kızı gelsin oğlumda kötü diyecek...Annem hayatında bir kez sadece bir kez ben haksızım dese dünyalar benim olacak ama yokkkk

yani yalnız değilsinnnnn hepimizin başındaaaa he diyoruz geçiyoruz he demeyince kıyamet kopuyor...

25 yasındayım ablam uzakta ama o evde 21 ve 15 yasında kız kardeşlerim var.evet cok şiddetli ama şiddet yok babam cok sabırlı çünkü bi erkek o kadar şeye dayanamaz ve döver çünkü nasıl dayanıyo babam diye bile düşünüyoruz.annem herseye kızar şaka yapsak azarlar yada msj ına cbp vermesek demedini bırakmaz birine bişey para yada lazm bişey versem söylenir inanırmısınız iyilik yani bana göre iyilik yapmak istedimde birine ondan gizli yaparım veririm bişey der diye çünkü o hemen der o verirmi yaparmı bozarsa ama o size böyle yapmıştı falan diye hep şikayet hep söylenir.azarlamasın yada surat yapmasın diye haklısın deriz yoksa çok kötü kızar piskyatrise gitmesi lazm ama diyemez yoksa sonumuz felaket olur.bikere göz doktoruna gitmesi lazm söylemiştik çok kızdı söylendi aşağladı babamı.
annen ne zamandır böyle? hayatınızda onu etkileyen bi olay mı oldu bu kadar telaşlı.. şaka bile kaldırmıyorsa acaba bir problem mi yaşadınız onu cok etkıleyen

bugün forumda annesi gibi olaktan korkan 2. kişisin...

Evlendigimiz gun esimle bu konuşmayı yaptik. Benden rica ettigi sey "ne olursun annene benzeme, bas edemem. Ne olursun anneme de benzeme, mukemmel kadin olmak kocani cocuklarini mutlu etmek icin kendinden vazgecme. Hep boyle kal" demisti.

Ben ne yazik ki anneme benziyorum. Olmuyor, degistim desem de en ufak terslikte anneme donusuyorum.

Sizin evde anne ve baba rol değişmiş. Babanız gibi erkeklerde varmış demekki.

Belki de annenizde diyabet vs gibi bir hastalıkta olabilir o çok sinir yapar. Bunu bir araştırın derim.

Sağlıkla ilgili değil de psikolojikse bence babanız da biter iş. Haksız biri karşısında susunca kendini haklı sanır. Bence babanız biraz göz dağı vermeli, ipleri eline almalı.

Babanı ve kardeşlerini bikaç gün misafir et annen yanlız kalsın belki anlar hatasını.

Hic mudahil olma. Hem de hic. Ister mutlu olunsun ister huzursuz. Ilgilenme bile.
Esinizle kapinizi kapatin, kendi huzurunuza bakin.
Benim ailem de oyle, beni rezil etmeye doymadilar. Kayinvalidem haric esimin ailesi de esimi rezil etmeye doymadi.
Ailelerin yaptigi ayip onlari ilgilendirir, bizleri degil.
oyy cok doluyum bu konuda oooyyy.
Nasıl olmayabilirimki kardeşlerim için üzülüyorum aradılar beni ağlaya ağlaya gel abla diye çok yakınız arada 3dk falan var bi yol var yani oğlumu uyutuyodum gidemedim eşim abileri gibidir ki enişte demezlrr abi derler hatta kardeş sanarlar onları dışardan onu arayıp çagırdılar o işi bırakıp gitmiş sağolsun konuşmuş ikisiylede babam bayramdan sonra köye döncekmiş akşam onlara gitcez oğlumu görürse vazgecer belki sırf babam mutlu olsn diye oğluma onun adını verdim erkek çoçoğu olmadı diye belki vazgecer.

Sizin evde anne ve baba rol değişmiş. Babanız gibi erkeklerde varmış demekki.

Belki de annenizde diyabet vs gibi bir hastalıkta olabilir o çok sinir yapar. Bunu bir araştırın derim.

Sağlıkla ilgili değil de psikolojikse bence babanız da biter iş. Haksız biri karşısında susunca kendini haklı sanır. Bence babanız biraz göz dağı vermeli, ipleri eline almalı.

Babanı ve kardeşlerini bikaç gün misafir et annen yanlız kalsın belki anlar hatasını.
Diyoruz gitmesi lazım ama ona bunu söyleyemeyiz abisi bikere demiş sinir var diye anneannemde demişti sinirlisin diye söylemedini bırakmadı kadına adeta ortalığı yıkıyo bazen bize der hayatımı yasayamadım sizin yüzünüzden asıl o bize yasatmadı durumumuz cok iyi ama kıyafet istedimizde çok kızardı biyere yollamazdı bizi arkadaflarımızı istemezdi biyere yollucaksada tam para verirdi demezdi bu üstünüzde bulunsun bişey olur lazm olur diye bişey almazsanız parayı geri getrin der yada para kalırsa harcamayın sakın der.

Hatırlıyrum eşimle sevgili oldumuz zamanlar kontör istedimde o alsın diyodu ben onun karısımıyım alsın ozamanlar.sevgiliyken askerdeydi bana ordan kontör yüklüyodu para yolluyodu iyiki o var.

canımmm yanlız değilisn emin oll aynı buna benzer anne olayını bende yaşıyorum çare yokkkk inan he demekten başka

Canım ya ALlah eşini başından eksık etmesın,anlam öle,anam bıraz daha azı,kısacası edepsız kadın bunlar,başedemezsın,akrabamızda öle IDI,kadın öldü,adam kurban kestı,bızdede bu edepsızlere adamlar dayanmadı kaçtı,yanı mıllet kızacak ama hep adamlar suçlu değilya,cırkef kadın dolu,bu edepsızler bazen annemız,bazen iş arkadaşımız ,bazen komşumuz oluyor

canımmm yanlız değilisn emin oll aynı buna benzer anne olayını bende yaşıyorum çare yokkkk inan he demekten başka
Bazen böyle karsıma alıp yazıklar olsun size bize bunlara yasatmaya hakkınız yok utanmıyomusunız allahtandamı korkmuyonuz bu mübarek günde bıktık sizden demek istiyorum ama işte diyemiyorum.bende hasta bi insanım biliyolar üzüntüyede gelemiyorum eşime dedim gitmek istiyorum burdan diye ki sevgiliykende diyodum evi yapalım gitcez kardesimde üni ye gitcek bu sene insallah ona para ben yollucam yeterki kavga çıkarıp huzur bozmasın.

Küçük kardeşime zaten kıyamıyolar onlarla kaldında sorun olmaz biz gidersek mecbur anlaşmak zorunda kalcaklar.sadece küçuk kardesim çok etkileniyo geçen seneLer kavga ettiklerinde bileğinin biraz üstünü jiletle kesmişti kavga esnasında ama değişmediler üstelİk ben doğum yapmıştım kırkım daha yeni çıkıyodu.

X