• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif transferi olan ve yeniden başlayacaklar

catsmom16

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2025
182
37
13
33
Herkese merhaba.Gonul isterdiki pozitifler arasında mutluluğumuzu paylaşalım ancak öyle olmadiml.diger konularda genelde pozitifler ve sonrası konuşulduğu için negatifle ve sonrasında izlenen yollar kaybolmuş durumda.yakin zamanda negatif olup tekrar başlayacaklar burdan bilgi paylasalimmi? Yeniden başlamak hem maddi hem manevi çok zor birbirimize güç olup hayırlısı ile pozitifleri görelim.isteyenlee hikayesiyle birlikte mesaj yazabilir bir süre sonrada bilgi paylaşımına başlarız olurmu

Ayyy gerçekten hayır onlar adına tabiki seviniyoruz ama artık biz de bi pozitif görelim istiyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben daha önce 2 kez aşılama denedim eşimde varikosel var olmadı negatif tüp bebekle olur sizin dediler çünkü bende bişey yok tüp bebek düşünür araştırır spora gidip sağlıklı beslenirken haziran atında çat hamile kaldım sürpriz resmen 4 gün gecikme 113 beta 5 gün sürdü sonra kimyasal oldu düştü tamam ya dedim tüp bebekle kesin tutar ağustos sonu başladık 4 embriyom var doğal yolla 29 ekimde dondurulmuş 5ab embriyomu transfer ettiler 10 gün sonra aldım negatif haberi tabiki yıkıldım ağladım zırladım. Doktorla görüştük 2. Adette embriyo yapıştırıcı ve bağışıklık güçlendirici intralipid serum ile transfer olacak tekrar bu süreçte istersen kromozom ve pıhtılaşma için test verebilirsin dedi verdik hafta sonu 21 gün sonra sonucu çıkacak onunda inşallah güzel çıkar velhasıl Aralık sonu tekrar transfer olacak

Gönül herşey hemen olsun bitsin bebeğimizi kucağımıza alalım istiyor ama maalesef sınavımız bitmiyor :/ nisanda 4aa transfer oldum negatif. bugün 2. Transfer hazırlığı için muayenedeydim odadan çıkar çıkmaz ağladım hersey çok zorluyor gibi hissediyorum artık hem maddi hem manevi çok yıprandım. Yazık eşim de çok üzülüyorum diye bişey diyemiyor 🥹 2. Transfer için 45.000₺ istendi. Bundan önce histereskopi oldum 30.000₺ artık o kadar kötü hissediyorum ki adım attığımız an para para para. Buda negatif olursa sanırım pes edecek gibiyim..

Benim de ikinci denememdi. Çift embiriyo atıldı bugün test günümdi 3.67 çıktı. Yine tutmadı. Geride 6.hunum kaldı. Ondan da çok umudum yok, sıfırdan başlamak istiyorum öncesinde hangi testleri yapmam gerekir? Karyotip genetik testlerimi yapildi sadece onlar pozitif. Başka neler yapmak lazım tekrar başlamadan.

Benim de ikinci denememdi. Çift embiriyo atıldı bugün test günümdi 3.67 çıktı. Yine tutmadı. Geride 6.hunum kaldı. Ondan da çok umudum yok, sıfırdan başlamak istiyorum öncesinde hangi testleri yapmam gerekir? Karyotip genetik testlerimi yapildi sadece onlar pozitif. Başka neler yapmak lazım tekrar başlamadan.
Benden hiç bişey istemedi doktorum

Gönül herşey hemen olsun bitsin bebeğimizi kucağımıza alalım istiyor ama maalesef sınavımız bitmiyor :/ nisanda 4aa transfer oldum negatif. bugün 2. Transfer hazırlığı için muayenedeydim odadan çıkar çıkmaz ağladım hersey çok zorluyor gibi hissediyorum artık hem maddi hem manevi çok yıprandım. Yazık eşim de çok üzülüyorum diye bişey diyemiyor 🥹 2. Transfer için 45.000₺ istendi. Bundan önce histereskopi oldum 30.000₺ artık o kadar kötü hissediyorum ki adım attığımız an para para para. Buda negatif olursa sanırım pes edecek gibiyim..
Bende histereskopi oldum transfer öncesi 2.transferde gerek yok ama tutmazsa bidaha yapicaz dedi DR embryolar donuk olduğu için pgt de yapılamıyor 10 tane var kalitali dediler ama genetiği bilemiyoruz belki 2 kez daha denerim aynı grup embryo ile

Bende histereskopi oldum transfer öncesi 2.transferde gerek yok ama tutmazsa bidaha yapicaz dedi DR embryolar donuk olduğu için pgt de yapılamıyor 10 tane var kalitali dediler ama genetiği bilemiyoruz belki 2 kez daha denerim aynı grup embryo ile
Devletteyim ben 15 bin transfer ücreti

Back
X