- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) gliss maskem biter bitmez deneyeceğim o halde.Elmali olandan iki kutu bitirdim.Bugdaylidan da kullandim ama elmali daha etkili, oneririm
Denemelisin canim glissten cok daha iyi bulacagina eminim.Denk gelince ben de alacagim elmalisindan.Teşekkür ederim :) gliss maskem biter bitmez deneyeceğim o halde.
Gercekten mi:) glissten cok memnundum ondan daha iyiyse nellyi baya seveceğim o halde. Sıvı saç kremlerimde vardı onları da denemek lazım.Denemelisin canim glissten cok daha iyi bulacagina eminim.Denk gelince ben de alacagim elmalisindan.
Sivi sac kremlerini hic denemedim ama maskelerini cok begendim.İnsallah sen de cok begenirsin canimGercekten mi:) glissten cok memnundum ondan daha iyiyse nellyi baya seveceğim o halde. Sıvı saç kremlerimde vardı onları da denemek lazım.
İnşallah canım. :)Sivi sac kremlerini hic denemedim ama maskelerini cok begendim.İnsallah sen de cok begenirsin canim
Canim evet öyle müthiş bir maske saci aninda toparliyor.rastlasam ben de alacagim ama eylül de dugunum var.mobilya hali perde davetiye derken hic kendime vakit ayiramiyorum.bu maskeyi almayi cok istiyorum yeniden.sen sacina yagli bakim yapiyorsan yagi sacinda beklettikten sonra yikamadan yarim saat once maskeyi kafa derine degdirmeyecek sekilde sacina uygulayip süre dolunca yikarsan daha etkili oluyor,ah bir de vakit bulup ben yapabilsemBugün 2. kullanışım. Tek kelime ile ba-yıl-dım. Süper bir maskeymiş. Saçlarımı pamuk gibi yaptı ve uclardaki kırıkların görünümünü hafifletti.
Hadi ya bir gün öylede denerim :) ben hep şampuandan sonra kullandım..onda bile cok güzel toparladı. Cok memnun kaldım cidden fiyatı ve ürün performansı kesinlikle cok iyi. Sanırım bundan sonra benım maskem olacak kendisi. Ayrıca kokusuda müthiş!Canim evet öyle müthiş bir maske saci aninda toparliyor.rastlasam ben de alacagim ama eylül de dugunum var.mobilya hali perde davetiye derken hic kendime vakit ayiramiyorum.bu maskeyi almayi cok istiyorum yeniden.sen sacina yagli bakim yapiyorsan yagi sacinda beklettikten sonra yikamadan yarim saat once maskeyi kafa derine degdirmeyecek sekilde sacina uygulayip süre dolunca yikarsan daha etkili oluyor,ah bir de vakit bulup ben yapabilsem
Vaktin oluyorsa yağlı bakimla birlikte mutlaka denemelisin cok güzel oluyor sac.Aurica maske sayesinde yağ sactan daha kolay ariniyorHadi ya bir gün öylede denerim :) ben hep şampuandan sonra kullandım..onda bile cok güzel toparladı. Cok memnun kaldım cidden fiyatı ve ürün performansı kesinlikle cok iyi. Sanırım bundan sonra benım maskem olacak kendisi. Ayrıca kokusuda müthiş!
Aklımda canım mutlaka deneyeceğimVaktin oluyorsa yağlı bakimla birlikte mutlaka denemelisin cok güzel oluyor sac.Aurica maske sayesinde yağ sactan daha kolay ariniyor
Bugün 2. kullanışım. Tek kelime ile ba-yıl-dım. Süper bir maskeymiş. Saçlarımı pamuk gibi yaptı ve uclardaki kırıkların görünümünü hafifletti.
Nelly Elmalı saç maskesini nerden alabilirm ???
Meraba canim bisey sorucakdim ben bu maskeden internetten siparis etmisdim elmalı olandan bana yanlislikla buğdayli olani yollamislar geri gondermem biraz zahmetli olacak acaba elmaliyla farki neidr sacim.boyali bugdaylisi boyali saclar ixin ama emin olamadim ya.kullansammi bu bitincede Elmalı olani alirdim.hobi mağazasından almıştım ben izmirde
Meraba canim bisey sorucakdim ben bu maskeden internetten siparis etmisdim elmalı olandan bana yanlislikla buğdayli olani yollamislar geri gondermem biraz zahmetli olacak acaba elmaliyla farki neidr sacim.boyali bugdaylisi boyali saclar ixin ama emin olamadim ya.kullansammi bu bitincede Elmalı olani alirdim.
Yanlis yollamislar ya cok.sinir oldum.ama geri yollamicam neyse bunu kullanımda olmadi digerini alirim bideCanım buğdaylıyı kullanmadım fakat bu forumda bi arkadaş ikisini de kullanmıştı
Bana elmalıyı övmüştü ondan elmalı denemiştim bende..
Kullan bence bitince elmalıyı alırsın