Neolursunuz bakınnnn bu durumu yaşayan oldu mu gebelik belirtisinde?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
Okuyanlar lütfennnnn yorum yapar mısınız:KK43:(

Eğilip doğrulurken göbeğimin 3-4 parmak alt kısmına acıma hissi oluyor. sankı ıgne batıyor gibi 3-4 gündür var. birde adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntı gelıyor az az... sizce hamılelık belirtisi mi? düne kadar sağ kasığım da hafıf ağrı vardı o gectı. ama göbeğimin alt kısmındaki acıma devam ediyorrrr.

Eğilip doğrulurken göbeğimin 3-4 parmak alt kısmına acıma hissi oluyor. sankı ıgne batıyor gibi 3-4 gündür var. birde adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntı gelıyor az az... sizce hamılelık belirtisi mi? düne kadar sağ kasığım da hafıf ağrı vardı o gectı. ama göbeğimin alt kısmındaki acıma devam ediyorrrr.

valla cnm ayni durum bende de mevcur benimde adetime 1 hafta var hatta bugun adet agrisi gibi bi agri yasiyorum erken olsada idrar testide yaptim negatif cikti malesef..beklemedeyim bende ins hastalanmayiz ve bebislerimiz tutunuyordur..

açıkçası ben adet olmadan öncede akıntım olurdu hamilelik öncesinde de oldu hala da ara ara devam ediyo diyebilirim. kasık ağrısıda geçen ay daha fazla çekmiştim bu ay sadece akşamları sağdan sola dönerken yatakta sancılanmam oluyodu adet öncesi ki adet olmadım hamileymişim dediğin batma hissini bat geçtikten 1 hafta sonra falan hissetmeye başladım. hala bazen olur rahim genişliyor çünkü. bünyeden bünyeye değişir bence adetin geçmeden belirti arama kendinde derim. ama umarım bebiş habercisidir =)

X