- 17 Ağustos 2025
- 263
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
tabi güçlü kadın,ben de öyle olucam bunlar sanıyor ki her yüzüme gülene tav olucam gelinliğimle kollarına atlıcam sanıyorlar,kardeşim bizim de bi kriterimiz varSeverim ben Seda Sayani gıcık degilim en azından o şimdi evli mutlu ona laf etmek bana kalmamis kadın kendi kazanıp harcıyor ona lafım yok olamaz
90 60 90 değilim ama
Sizde yazdınız siz yazarken iyi uye yazınca kötümü erkek versiyonuna dönüp bakmam dediniz nerde belli çöllere bile düşersiniz belki 888 Co sevgilisi 5ci eşi olurdunuz erkek olsaydi üye büyük konuşmayın insanın başına gelir büyük numara alırdım ayakkabı dediniz olmadı yollardim dediniz karma dinliyor sizi renginizi auranizi etkiler bu yazışma yaniiii.Bence de kafana takma malum yaş kemale eriyor 35 kritik yaşlar,erken yaşlanırsın kırışırsın sonra değil şiir 1 harf bile yazmazlar sana ahjsj(ben de gergin değilim ve laf sokunca havalı olmuyorsun)
Yalnizligimla mi?of şeyini çıkardın bu randomun da biliyorum laf sokmak için dediğini de 40 kere de söylenmez tamam sana yalnızlığınla mutluluklar
inşallah canım inşallahYalnizligimla mi?Benim niye haberim yok yalnız olduğumdan?
Neyse senin evli olmadan mutlu olunabilecegine, hayatinda birinin olabilecegine, yalniz olunmayacagina inanman zor gibi gorunuyor, umarim en yakin zamanda evlenirsin başın göğe erer, hayat amacina ulaşırsın.
Karşılık verdim kendisine,insanları aşağılamak benim kitabımda yoktur ama bana söylenene de susup oturamamSizde yazdınız siz yazarken iyi uye yazınca kötümü erkek versiyonuna dönüp bakmam dediniz nerde belli çöllere bile düşersiniz belki 888 Co sevgilisi 5ci eşi olurdunuz erkek olsaydi üye büyük konuşmayın insanın başına gelir büyük numara alırdım ayakkabı dediniz olmadı yollardim dediniz karma dinliyor sizi renginizi auranizi etkiler bu yazışma yaniiii.
Şurada iki güldük eğlendik sizde yazdınız dediğiniz tarz dikkatli okursanız anlarsınız tatsizliga gerek yok enerji güzel güzel kalsınKarşılık verdim kendisine,insanları aşağılamak benim kitabımda yoktur ama bana söylenene de susup oturamam
onun bana ne söylediğine bakarsanız anlarsınız,yaşım genç olabilir ama karşımdaki sırf benden büyük diye benimle böyle konuşmasına izin vermemŞurada iki güldük eğlendik sizde yazdınız dediğiniz tarz dikkatli okursanız anlarsınız tatsizliga gerek yok enerji güzel güzel kalsın
ben de banka kuyrugunda sevgili olmustum biriyleBanka kuyruğuna gir, beni kocam öyle bulmuştu
Sonra ne oldu dijital bankacılığa geçip melek oldugunuz fikrinden vazmi geçti ne olduben de banka kuyrugunda sevgili olmustum biriylebir seneye yakin sürdü ilişkimiz
(tanismistik da merhaba merhaba, bankaya kartini kaptırıp armut gibi ortada kalinca cok yardimci oldum oyle hoslasti benden bu kiz melek mi diye)
Evlenmeye senin de çok yolun olmalı, Ne bu acele. Evlilik kolay bir yapı değil. İki tarafta da olgunluk ister, hayata doymuşluk ister, sabır ister. Bunlar da belirli bir yaştan önce zor.. Hayatınızı yaşayın, sevgilin olsun tabii, gez toz, kendini geliştir. O kadar gençsin ki zamanla hepsi olur.. Çok genç yaşta evlilik akıl kârı değil!Ay abla bulmuyo bulmuyo evet okuyorum söylemeyeyim burada ama güzel bir bölüm yani ama denk gelmiyor öyle hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
Sonra ne oldu dijital bankacılığa geçip melek oldugunuz fikrinden vazmi geçti ne olduneyse kendi kaybeytmis bence
Dedi 20 sınde evde kaldım yardım edın nerde koca bulunuyor dıye her hafta konu acan cınsıyetı belırsız ergenof şeyini çıkardın bu randomun da biliyorum laf sokmak için dediğini de 40 kere de söylenmez tamam sana yalnızlığınla mutluluklar
Valla ben bir sey demiyorumDedi 20 sınde evde kaldım yardım edın nerde koca bulunuyor dıye her hafta konu acan cınsıyetı belırsız ergenLyanna Mormont
Valla ben bir sey demiyorumsanki konuyu ben acmisim gibi yalniz olan ben çıktım günün sonunda
Valla samimi soyluyorum bu kadar dertleniyorsa umarim en yakin zamanda koca bulur, bir an once evlenir, ici rahatlar.neyse nasılsa 2 gun sonra yenısını açar
Yıne olan bıze olur yeni konular dertler..Valla samimi soyluyorum bu kadar dertleniyorsa umarim en yakin zamanda koca bulur, bir an once evlenir, ici rahatlar.
Kız sevgilisi napcan kafanı dinle 19 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim severek bir de hiç acele etme hayatını yaşaCiddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?