- 9 Mayıs 2015
- 2.091
- 6.906
- 358
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Ne okuyorsun? gerçekten seninle alakalı ilgi çeken bi kızsan her yerde karşına çıkar ve senin için çabalayıp adım atarlar malesef ilişkiler böyle.Nerelerde sosyalleşeyim mesela okul kulüplerine üyeyim de okuldan çıkmaz o,bölümümle alakalı gruplar var ama kısmet bu işler
Bence yaşınızın da verdiği bilgisizlikle tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz. Pilotluk falan okumuyorsa ya da ailesi destek olmayacaksa hangi erkek ev alcak evlenmeden önce. Onlar eskidendi. Ben de eşim de yazılımcıyız, mezun olduk, işe girdik. Bir iki yıl geçti evlendik, inanmazsınız ne ev vardı, ne araba ne de birikim. Çünkü kazandığımızı yedik, içtik, gezdik. İyi ki de öyle yapmışım, tavsiye ederim. 19 yaşında evlilik düşünmeniz bile baştan fail.Erkeklerin daha farklı planları oluyor ev almak araba almak,askere gitmek,birikim yapmak vs.Yok sınıfımdan olmazbildiğim için söylüyorum
Benim olmam zor hadi diyelim oldum o bana olacak mı herkesin kafasında belli kriter var karşılıklı değilse işkenceye dönüşür ben de öyle bir durum yaşamak istemiyorum.Psikolojimi pazarda bulmadım.Valla o yaşlar deli gibi aşk yaşları. Aşık olman lazım delice ve en önemlisi biri sana delice aşık olmalı. Diğer türlüsü içn erken
20.Demek ki eşiniz sizi seviyormuş göze almış,bazı erkekler öyle değil işte böyle şeyleri bahane edebiliyorlar.Bence yaşınızın da verdiği bilgisizlikle tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz. Pilotluk falan okumuyorsa ya da ailesi destek olmayacaksa hangi erkek ev alcak evlenmeden önce. Onlar eskidendi. Ben de eşim de yazılımcıyız, mezun olduk, işe girdik. Bir iki yıl geçti evlendik, inanmazsınız ne ev vardı, ne araba ne de birikim. Çünkü kazandığımızı yedik, içtik, gezdik. İyi ki de öyle yapmışım, tavsiye ederim. 19 yaşında evlilik düşünmeniz bile baştan fail.
iade garantiliTrendyola baktın mı?
Aman yarabbi kız evlenirsin çocuk da yaparsın ne bu acele genceciksin.hepsi vaktiyle olur en güzel kendine ayıracağın vaktin yaslarındasın tadını çıkarsana.Ablacım bugün 20 yim yarın 21 sonra 22 bir yerden başlamak lazım ayrıca evlenen var çocuk yapan var benim yaşımda
De get aklını başına topla . Hayatını yaşaiade garantili
Çocuğum daha 20 yaşındasın hepimiz yaşadık psikolojimize de bi şey olmadı.Benim olmam zor hadi diyelim oldum o bana olacak mı herkesin kafasında belli kriter var karşılıklı değilse işkenceye dönüşür ben de öyle bir durum yaşamak istemiyorum.Psikolojimi pazarda bulmadım.
Amin size de ahahahAllah akıl fikir versin evladım
Hayır tabi ki bunu nereden çıkardınız ben sadece beni sevmeyen biriyle zaman kaybetmek istemiyorum gerçekten sevdiğim ve seven biriyle olmak istiyorum.Siz yanlış anlamışsınız asla bu düşüncede biri değilim yanlış çıkarım yapmışsınızÇocuğum daha 20 yaşındasın hepimiz yaşadık psikolojimize de bi şey olmadı.
Ama ben seni anladım sen zengin yaşı büyük her şeyi olan para aşkı bir ilişki arıyor gibisin ama asıl bunda psikolojin bozulur. Yazık olur.
ucuz malın alıcısı çokturÇarşı pazara bak belki bulursun ucuza
abla bence senin yaşın gelmiş29 yaşında bekar olan ben hala zamanı var diyorum asdfgh
Yok abla ya okumaktan başka bir başarım yok hahahsjs evlilik bana yararAman yarabbi kız evlenirsin çocuk da yaparsın ne bu acele genceciksin.hepsi vaktiyle olur en güzel kendine ayıracağın vaktin yaslarındasın tadını çıkarsana.
Yok daha çok erkenabla bence senin yaşın gelmiş
Benim yaşımda da hala bekar olan var ablam.Ablacım bugün 20 yim yarın 21 sonra 22 bir yerden başlamak lazım ayrıca evlenen var çocuk yapan var benim yaşımda
tamam o zaman istemeyenlerin kısmeti isteyenlere gelsin bazıları istemem yan cebime yapıyor sonra evleniyorlar falanYok daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?