Nerede sevgili bulabilirim

ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.
e hayatinda kimseyi sevmemissin bile ailenden arkadasindan daha iyi oldugu kanisina nereden varsın? hic sevismeden sevismenin cok keyifli birsey olduguna nasil emin oldun?
cok deneyimsizsin. evlenen pek cok insan kocasinin 3 dakikalik performansiyla yetinmek zorunda kalıyor laf olsun diye evlenen insanlar ön sevisme olmadan icine girmeyi marifet sayan adamlardan bayip KKya konu aciyorlar. ayrica koca iyiyse ailen de odur dostun da. Ama boyle laf olsun diye evlenirsen sirf evlenmis olmak icin evlenen ayinin biri hergun tv izlerken ona elma soyup reklam arasında konuşma hayali de kurabilirsin bak kac tane kk konusu var evde domuz gibi konusmayan kocalarla ilgili
önemli olan "yasim gecmeden evleneyim" degil bence onemli olan "onunla gecirdigim her andan zevk aldigim birini bulursam evleneyim"

Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.

ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.
Evlendiğinde bunların tam tersi de olabilir.
Buradaki konuları oku evlilik öyle sandığın gibi bir şey değil. Ee bulursan amenna inşallah bulursun gönlüne göre birini herkese inşallah gönlüne göre birisini bulur

Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.
ama evlilik odakli yasarsan buldugun vasat adamlarin redflaglarini gormezden gelirsin.
misal baslangicta kanin isinir, o da "evlenecegim zaten seninle, subatta ailelerimiz tanisir mayista nisan olur temmuzda evleniriz" diye evlilik vaatlerinde bulunur sana cicim ayinda. sonra gittikce sacma seyleri ortaya cikar ama gözünü beyaz gelinlik bürüdüğü icin göremezsin .
o yüzden odagin flort etmek, tanimak olsun. tanidin tanidin baktin hersey gayet guzel, birlikte yürümek bile keyif veriyor o kisiyle bir gelecek plani yaparsin

Yok yok oe de tanıdık o kadar toz pembe bakmıyorum

Bi evlenelim de gerisi nasip,hiç evlenmemekten iyidir.İşim de olacak param da baktım olmuyor boşarım

Yani tabi gerçeklik payı da var,istiyorum vaktim geçmeden biraz da manifest falan işte.
Birazda manifest acelen ne Firuze misali erken erken daha az yaşa ölç biç hemen birini alıp düzeltmeye kalkma seçenek çok az düşün insan ayakkabı bile alamaz hemen sonra pişman oluyor rengi tutmuyor ayağa vuruyor üst modeli çıkıyor kıssadan hisse yol uzun tam uyan sana en güzel olan bekle daha çok değişir bakış açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…