- 17 Ağustos 2011
- 26.835
- 170.742
- 798
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
e hayatinda kimseyi sevmemissin bile ailenden arkadasindan daha iyi oldugu kanisina nereden varsın? hic sevismeden sevismenin cok keyifli birsey olduguna nasil emin oldun?ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.
Çürükler kalmıştır bee herkesin eli değdiğine de gitmem tabi bi gururumuz varrPazarda derim böyle derde ne diyeyim
Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.e hayatinda kimseyi sevmemissin bile ailenden arkadasindan daha iyi oldugu kanisina nereden varsın? hic sevismeden sevismenin cok keyifli birsey olduguna nasil emin oldun?
cok deneyimsizsin. evlenen pek cok insan kocasinin 3 dakikalik performansiyla yetinmek zorunda kalıyor laf olsun diye evlenen insanlar ön sevisme olmadan icine girmeyi marifet sayan adamlardan bayip KKya konu aciyorlar. ayrica koca iyiyse ailen de odur dostun da. Ama boyle laf olsun diye evlenirsen sirf evlenmis olmak icin evlenen ayinin biri hergun tv izlerken ona elma soyup reklam arasında konuşma hayali de kurabilirsin bak kac tane kk konusu var evde domuz gibi konusmayan kocalarla ilgili
önemli olan "yasim gecmeden evleneyim" degil bence onemli olan "onunla gecirdigim her andan zevk aldigim birini bulursam evleneyim"
eyvallahBu z kusagi cok acayip ya
Gel sen de bi çeyrek tak abla ayıp ediyorsunOlmamışlık diyorum ben. Şu tavırla, gelin olacak, eş olacak, anne olacak. Vay halimize.
Evlendiğinde bunların tam tersi de olabilir.ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.
Şu konuyu açtığın dk. digerlerinden farkın kalmadıAblacım zengin olmasına gerek yok normal şartlarda olalım yeter beni diğer kızlarla karıştırmayın kastettiğim o değil adam gibi sevgi,ayrıca okuyorum benim de mesleğim olacak
Ben de sanki evliymişim gibi konuştum amaEvlendiğinde bunların tam tersi de olabilir.
Buradaki konuları oku evlilik öyle sandığın gibi bir şey değil. Ee bulursan amenna inşallah bulursun gönlüne göre birini herkese inşallah gönlüne göre birisini bulur
ama evlilik odakli yasarsan buldugun vasat adamlarin redflaglarini gormezden gelirsin.Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.
Çeyreğe acırım, pul bile çok çünkü. Yazık, ne hallere düşürüyorsunuz kendinizi.eyvallah
Gel sen de bi çeyrek tak abla ayıp ediyorsun
Beynim error verdiCiddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
e ne emmeye geliyorsun ne gömmeye sendekskdjjK
Köy düğününe gittim bu arada hahahaha onlar benim dengim değil tamam mı ben bir prensesim prensess
Akşam pazarında olur o dediğiniz siz daha taze bahar dalısınız yaş tahtaya basmazsiniz konu açma nedeninizi derdinizi şaka yapmak olarak algılıyorum bilesiniz ondan bu yorumlarımÇürükler kalmıştır bee herkesin eli değdiğine de gitmem tabi bi gururumuz varr
aynen valla allahım duy sesimi bak kk dekiler bile bıktı bendenKoca koca diye kurudun.
E bizim de bi asaletimiz var bi auramız var herkese yeşil yakarsak ohooo ne canlar feda olur bkz bene ne emmeye geliyorsun ne gömmeye sendekskdjj
Yani tabi gerçeklik payı da var,istiyorum vaktim geçmeden biraz da manifest falan işte.Akşam pazarında olur o dediğiniz siz daha taze bahar dalısınız yaş tahtaya basmazsiniz konu açma nedeninizi derdinizi şaka yapmak olarak algılıyorum bilesiniz ondan bu yorumlarım
görücü üsulü noMesaj at kardeşimi vereyim sana kız
tamam gelme senÇeyreğe acırım, pul bile çok çünkü. Yazık, ne hallere düşürüyorsunuz kendinizi.
Yok yok oe de tanıdık o kadar toz pembe bakmıyorumama evlilik odakli yasarsan buldugun vasat adamlarin redflaglarini gormezden gelirsin.
misal baslangicta kanin isinir, o da "evlenecegim zaten seninle, subatta ailelerimiz tanisir mayista nisan olur temmuzda evleniriz" diye evlilik vaatlerinde bulunur sana cicim ayinda. sonra gittikce sacma seyleri ortaya cikar ama gözünü beyaz gelinlik bürüdüğü icin göremezsin .
o yüzden odagin flort etmek, tanimak olsun. tanidin tanidin baktin hersey gayet guzel, birlikte yürümek bile keyif veriyor o kisiyle bir gelecek plani yaparsin
Bi evlenelim de gerisi nasip,hiç evlenmemekten iyidir.İşim de olacak param da baktım olmuyor boşarımEvlendiğinde bunların tam tersi de olabilir.
Buradaki konuları oku evlilik öyle sandığın gibi bir şey değil. Ee bulursan amenna inşallah bulursun gönlüne göre birini herkese inşallah gönlüne göre birisini bulur
Birazda manifest acelen ne Firuze misali erken erken daha az yaşa ölç biç hemen birini alıp düzeltmeye kalkma seçenek çok az düşün insan ayakkabı bile alamaz hemen sonra pişman oluyor rengi tutmuyor ayağa vuruyor üst modeli çıkıyorYani tabi gerçeklik payı da var,istiyorum vaktim geçmeden biraz da manifest falan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?