• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Git dersine çalış çocuk.bu kadar kişi aynı şeyleri söylüyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Beyin gelişimini 25 yaşında tamamlıyor.boşuna çocuk demiyorsun sana.şimdi kızıyorsun ama bir 5,6 sene sonra şu yazdığın şeylere kahkahalarla güleceksin.
Kocamla beraber güleriz inşallah ayrıca ders çalışmaktan sıkıldım zaten evlilik hayatıma renk getirir falan

kariyerim de kariyerim diyorsun,düşünsene nikah uçakta oluyormuş ya da evlilik teklifini senin uçakta alıyormuşum falan
Ablacğm senın dersin yok mu ya azıcık ders çalışsana. Ben karıyerım demıyorum ztn 12 yıldır ucuyorum, evlıyım unumu eledım guzum. Ama herşeyi zamanında yaşamak güzel. Sende azıcık genclıgını yaşamak istesen keşke :(

Ben pek genç erkekler etrafta göremiyorum ama en çok sabah vakti otobüslerde rastlıyorum , bir de en çok vasıfsız işlerde oluyorlar genelde
Nerde toplanıyorlar ,nerde çoğunluk sanırım evdeler bilgisayarlarında oyun oynuyorlar ,ev erkeklere epey çok varmış ,sosyal hayattan kopuk senin de bir oyun bilgisaya alıp o oyunlara katılırsa tanışma fırsatın olur ,onların modern dünyadaki mağaraları bunlar sanki

Ben temudan sipariş verdim geçen biraz geç geliyor ama güzel çıktı açıkçası. (20 yaşında böyle soru sorana mantıklı bi cevap vermek içimden gelmedi açıkçası ldldldlls sevgili işlerini boşvereyim okuluma odaklanayım dese yine bulur üniversitede çünkü )
1 ayda temudan 2 tane iade verdim güvenir miyim sence bi de insan olanı mı ı ıh kalsın,ünide bulamam ya ünideki erkeklerden olmaz

Ablacğm senın dersin yok mu ya azıcık ders çalışsana. Ben karıyerım demıyorum ztn 12 yıldır ucuyorum, evlıyım unumu eledım guzum. Ama herşeyi zamanında yaşamak güzel. Sende azıcık genclıgını yaşamak istesen keşke :(
Hayat dersten mi ibaret acabaa,gençliği hayatımın aşkıyla yaşamayı tercih ederim.Ayrıca 2 sene sonraki mesleğimi söylemeyeyim işin düşer falan aahhah bu kadar küçümseme yani hatta meslektaş bile olabiliriz dilim var,fiziğim görünüşüm de iyi

1 ayda temudan 2 tane iade verdim güvenir miyim sence bi de insan olanı mı ı ıh kalsın,ünide bulamam ya ünideki erkeklerden olmaz
Doğru ünide okuyan erkekler haklı olarak 21-22 derken evde kalacağını düşünen vizyonsuzu napsınnnn. Sana lazım yaşam alanı değil sana lazım biraz beyin biraz da vizyonnn güzelim

Hayat dersten mi ibaret acabaa,gençliği hayatımın aşkıyla yaşamayı tercih ederim.Ayrıca 2 sene sonraki mesleğimi söylemeyeyim işin düşer falan aahhah bu kadar küçümseme yani hatta meslektaş bile olabiliriz dilim var,fiziğim görünüşüm de iyi
Yahu kımse seni küçümsemiyor, ama her hafta buraya nası sevgılı bulabılırım dıye konu açtığın için vizyon ışık gelecek göremiyoruz sende. Madem fızıgın gorunusun ıyı neden buraya konu açıyorsun ablacğım, reelde yaşa herşeyi burda nası bulacaksın?

Yahu kımse seni küçümsemiyor, ama her hafta buraya nası sevgılı bulabılırım dıye konu açtığın için vizyon ışık gelecek göremiyoruz sende. Madem fızıgın gorunusun ıyı neden buraya konu açıyorsun ablacğım, reelde yaşa herşeyi burda nası bulacaksın?
ya sanırım auram falan düşük bi de pek denk gelmiyorum ancak hemcinslerimin arasında havalıyım ahahah dur bak çok iddialıyım bi gün davetiyemi atıcam hem sen de diyorsun yaşım daha genç imkansız diye bir şey yok

ya sanırım auram falan düşük bi de pek denk gelmiyorum ancak hemcinslerimin arasında havalıyım ahahah dur bak çok iddialıyım bi gün davetiyemi atıcam hem sen de diyorsun yaşım daha genç imkansız diye bir şey yok
Allah askına ahhaha dıye her mesajın sonuna gülme. Rica ediyorum. Foruma her gırdıgımde aynı konu aynı isim bu ne ayol delırıcım😂

Aklını seveyim bacım ya bizle dalga geçiyor bu (inşallah geçiyordur yani)
Yok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.

Ev le ne cem, evlenecem. Vermezlerse gaçıcam. En iyisi gaçmak diyen ablanın genc versiyonu işte.

Yok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.

Ev le ne cem, evlenecem. Vermezlerse gaçıcam. En iyisi gaçmak diyen ablanın genc versiyonu işte.
aksiyon olur fena mı,ee yani sevgilim olmadı da olmayacak demek mi oluyor bu ayrıca bu devirde evet marifet koca bulmak

İşte bak gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyor falan 😅he bi de ahaha deyince gerçekten gülmüyorum yalandan gülüyorum
Zaten yalandan oldugu ıcın yapmacıklığından iğreti oldugum ıcın demıstım.. of bıde acıklama yapıyorum allahım ben ne yapıyorum.
Hadı bıze hayalınde kı erkeği anlat. Sanırım zengın olsun ıstıyorsun? Şöyle yaşıtın çıtır bı cocuk bul okuldan

Back
X