• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Ne yapmanız lazım bunun için ,öncelikle genç gibi davranıp çevreye de öyle enerji yaymanız lazım.

Yirmi yaşındaki oğlanlar ,bir yerden başlamalıyım , ciddi ilişki ,yok hemen evlenelim demiyorum ama falan diye bir şeyler duyarlarsa kaçarlar ben söyleyeyim.

Nerelerde sosyalleşeyim mesela okul kulüplerine üyeyim de okuldan çıkmaz o,bölümümle alakalı gruplar var ama kısmet bu işler
Ne okuyorsun? gerçekten seninle alakalı ilgi çeken bi kızsan her yerde karşına çıkar ve senin için çabalayıp adım atarlar malesef ilişkiler böyle.

Erkeklerin daha farklı planları oluyor ev almak araba almak,askere gitmek,birikim yapmak vs.Yok sınıfımdan olmaz :D bildiğim için söylüyorum
Bence yaşınızın da verdiği bilgisizlikle tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz. Pilotluk falan okumuyorsa ya da ailesi destek olmayacaksa hangi erkek ev alcak evlenmeden önce. Onlar eskidendi. Ben de eşim de yazılımcıyız, mezun olduk, işe girdik. Bir iki yıl geçti evlendik, inanmazsınız ne ev vardı, ne araba ne de birikim. Çünkü kazandığımızı yedik, içtik, gezdik. İyi ki de öyle yapmışım, tavsiye ederim. 19 yaşında evlilik düşünmeniz bile baştan fail.

Valla o yaşlar deli gibi aşk yaşları. Aşık olman lazım delice ve en önemlisi biri sana delice aşık olmalı. Diğer türlüsü içn erken
Benim olmam zor hadi diyelim oldum o bana olacak mı herkesin kafasında belli kriter var karşılıklı değilse işkenceye dönüşür ben de öyle bir durum yaşamak istemiyorum.Psikolojimi pazarda bulmadım.

Bence yaşınızın da verdiği bilgisizlikle tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz. Pilotluk falan okumuyorsa ya da ailesi destek olmayacaksa hangi erkek ev alcak evlenmeden önce. Onlar eskidendi. Ben de eşim de yazılımcıyız, mezun olduk, işe girdik. Bir iki yıl geçti evlendik, inanmazsınız ne ev vardı, ne araba ne de birikim. Çünkü kazandığımızı yedik, içtik, gezdik. İyi ki de öyle yapmışım, tavsiye ederim. 19 yaşında evlilik düşünmeniz bile baştan fail.
20.Demek ki eşiniz sizi seviyormuş göze almış,bazı erkekler öyle değil işte böyle şeyleri bahane edebiliyorlar.

Benim olmam zor hadi diyelim oldum o bana olacak mı herkesin kafasında belli kriter var karşılıklı değilse işkenceye dönüşür ben de öyle bir durum yaşamak istemiyorum.Psikolojimi pazarda bulmadım.
Çocuğum daha 20 yaşındasın hepimiz yaşadık psikolojimize de bi şey olmadı.
Ama ben seni anladım sen zengin yaşı büyük her şeyi olan para aşkı bir ilişki arıyor gibisin ama asıl bunda psikolojin bozulur. Yazık olur.

Çocuğum daha 20 yaşındasın hepimiz yaşadık psikolojimize de bi şey olmadı.
Ama ben seni anladım sen zengin yaşı büyük her şeyi olan para aşkı bir ilişki arıyor gibisin ama asıl bunda psikolojin bozulur. Yazık olur.
Hayır tabi ki bunu nereden çıkardınız ben sadece beni sevmeyen biriyle zaman kaybetmek istemiyorum gerçekten sevdiğim ve seven biriyle olmak istiyorum.Siz yanlış anlamışsınız asla bu düşüncede biri değilim yanlış çıkarım yapmışsınız

Ablacım bugün 20 yim yarın 21 sonra 22 bir yerden başlamak lazım ayrıca evlenen var çocuk yapan var benim yaşımda
Benim yaşımda da hala bekar olan var ablam. 😅
Tuhaf olan bu şekilde dert yanman. Hayatında biri olur ciddi düşünürsün o ayrı ama sen illa birini bulayım herkes evlendi kafasındasın biz ne yapalım.

Back
X