• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Hayır tabi ki bunu nereden çıkardınız ben sadece beni sevmeyen biriyle zaman kaybetmek istemiyorum gerçekten sevdiğim ve seven biriyle olmak istiyorum.Siz yanlış anlamışsınız asla bu düşüncede biri değilim yanlış çıkarım yapmışsınız
20 yaş bunları düşünmek için çok erken :)
Ayrıca bu işler ısmalamayla olmuuyor
Yıllarca sevgili olup ayrılan insanlar var
Su akar yatağını bulur
Sen ne yaparsan yap

Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.
Git dersine çalış çocuk.bu kadar kişi aynı şeyleri söylüyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Beyin gelişimini 25 yaşında tamamlıyor.boşuna çocuk demiyoruz sana.şimdi kızıyorsun ama bir 5,6 sene sonra şu yazdığın şeylere kahkahalarla güleceksin.biz de kendimizi büyük sanıyorduk.ben de bu saçmalıkları yaşadım, düşündüm yani biliyorum.

Ben temudan sipariş verdim geçen biraz geç geliyor ama güzel çıktı açıkçası. (20 yaşında böyle soru sorana mantıklı bi cevap vermek içimden gelmedi açıkçası ldldldlls sevgili işlerini boşvereyim okuluma odaklanayım dese yine bulur üniversitede çünkü )

Back
X