- 26 Nisan 2024
- 1.371
- 1.674
- 53
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
Yatları katları fabrikayı kaçırdıngörücü üsulü no
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatları katları fabrikayı kaçırdıngörücü üsulü no
Mesaj at kardeşimi vereyim sana kız![]()
Rainyyle vanessa gormesinYatları katları fabrikayı kaçırdın![]()
20 yaş bunları düşünmek için çok erken :)Hayır tabi ki bunu nereden çıkardınız ben sadece beni sevmeyen biriyle zaman kaybetmek istemiyorum gerçekten sevdiğim ve seven biriyle olmak istiyorum.Siz yanlış anlamışsınız asla bu düşüncede biri değilim yanlış çıkarım yapmışsınız
Tinder da olabilirTiktok bayağı işe yarıyor diyorlar. Müge Anlı'ya gelenlerden biliyorum.
Banka kuyruğuna gir, beni kocam öyle bulmuştuaynen valla allahım duy sesimi bak kk dekiler bile bıktı benden
E bizim de bi asaletimiz var bi auramız var herkese yeşil yakarsak ohooo ne canlar feda olur bkz ben
Yok azarTinder da olabilir![]()
sonra tuvalet sırası çıkar bi bakmışım öncekiler sifonu çekmemişBanka kuyruğuna gir, beni kocam öyle bulmuştu![]()
Kurtulamıcaksınız benden evlenince düğünüme seni çağırcamAyhhh yıne mi bu gız. Oda nambıırrr van fay ey
napiyim abla bahtım kara sanırım içimi döküyorum belki biraz paklar ahahha20 yaş bunları düşünmek için çok erken :)
Ayrıca bu işler ısmalamayla olmuuyor
Yıllarca sevgili olup ayrılan insanlar var
Su akar yatağını bulur
Sen ne yaparsan yap
Leyla da baya hırslı hazırlanıyor ahjdaj çok hırslıyım rakipler korksun bendenAblacim 1,5 ayda ayni konuyu uc kere daha acmissin. Bu ne koca aşkı, bir yavaş gel ahsh
Uçuşta olcm ben cnm yoğumsonra tuvalet sırası çıkar bi bakmışım öncekiler sifonu çekmemişbenim baht seviyesi
Kurtulamıcaksınız benden evlenince düğünüme seni çağırcam
gecekonduda aşk bir başkadırrrYatları katları fabrikayı kaçırdın![]()
Idolun Leylaysa gecmis olsun ahshdhLeyla da baya hırslı hazırlanıyor ahjdaj çok hırslıyım rakipler korksun benden
kariyerim de kariyerim diyorsun,düşünsene nikah uçakta oluyormuş ya da evlilik teklifini senin uçakta alıyormuşum falanUçuşta olcm ben cnm yoğum
Yok ben Neclayım aslında ama Fikret olmaktan çok korkuyorum o korkuyla LeylalaştımIdolun Leylaysa gecmis olsun ahshdh
Git dersine çalış çocuk.bu kadar kişi aynı şeyleri söylüyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Beyin gelişimini 25 yaşında tamamlıyor.boşuna çocuk demiyoruz sana.şimdi kızıyorsun ama bir 5,6 sene sonra şu yazdığın şeylere kahkahalarla güleceksin.biz de kendimizi büyük sanıyorduk.ben de bu saçmalıkları yaşadım, düşündüm yani biliyorum.Bak beğendim evet demek istediğim de bu aslında ama genç yaşta karşıma çıkmasını çok isterim böyle şeyleri gençken yaşamakla olgunlukta yaşamak aynı şey olmuyor.
Yaaa inşallah inşallah bi adak adamadığım kaldıbugünde güldük sayende. Umarım bulursun iyi birisini