- 17 Ağustos 2025
- 263
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
Resmi bir kurumda değiliz,hanımefendi mi deseydim ? Bayan demedim en azından ha pardon bayan değil kadınbana sen diyor. Akıl veriyor. Mesela bu yani. Şu tarza bakın. Allahım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi bir kurumda değiliz,hanımefendi mi deseydim ? Bayan demedim en azından ha pardon bayan değil kadınbana sen diyor. Akıl veriyor. Mesela bu yani. Şu tarza bakın. Allahım
![]()
Aklıma bi şarkı geldiKendini benimle kiyaslama cici kiz, uzulursun.
Boş yapma kasma diyenleri de gördükbana sen diyor. Akıl veriyor. Mesela bu yani. Şu tarza bakın. Allahım
![]()
hiçbiriburadadeğil.comHepsiburada.com
boğarım dedim öldürürüm demedim,korksun yeter kiDaha zeki çözümler bul hapse atarlar o zaman biraz daha zeki çözüm bulunabilir
bacım diycemBoş yapma kasma diyenleri de gördükdeyze deyze diyeni bile
![]()
Hımmm . Bi saniye bi saniye. Evet istediğimiz açık verildi, karşımızda daha önce ‘baağyan’ dediği için terslenmiş bi erko var galıba???Resmi bir kurumda değiliz,hanımefendi mi deseydim ? Bayan demedim en azından ha pardon bayan değil kadın
Bir erkek neden koca manifestlesin ki bu kadar uğraşır mı hayır tabi ki yeni kızlar bulur flörtleşir o vakitte ama benim kocam öyle erkolardan olmucak benim heriff pirzola biftek kaymaklı börekkkHımmm . Bi saniye bi saniye. Evet istediğimiz açık verildi, karşımızda daha önce ‘baağyan’ dediği için terslenmiş bi erko var galıba???
Bi üst seviye düğün günümde de güldürsün dans ederken falan son arzum çalacak aminGüldük sizide Allah kurtarsın hadi iyi forumlar ay Allah güldürsün olacaktı![]()
Bence sen bi herrrif, fakesin bebeğım. Bize geçmedinBir erkek neden koca manifestlesin ki bu kadar uğraşır mı hayır tabi ki yeni kızlar bulur flörtleşir o vakitte ama benim kocam öyle erkolardan olmucak benim heriff pirzola biftek kaymaklı börekkk
Gümrüğe takılıyor diyolaaBasliga istinaden: temuya bakabilirsiniz.
herif olsam neyse de böyle güzel bi kız olup yalnız kalmak çok üzüyor ya erkek olsam sallamazdım bile yer içer yatardımBence sen bi herrrif, fakesin bebeğım. Bize geçmedin
Gerekirse gümrüğe gider kendim alirim no problemGümrüğe takılıyor diyolaa![]()
Aynen bi de fotoda göründüğü gibi çıkmıyor erkolar da öyle zaten nası güvenicem hal böyleyken nasıGümrüğe takılıyor diyolaa![]()
ağlarım falan,ağladım deliceee elimde boş bi şişe kutladım bu gece sarılmanı başka kollaraa yapayalnız biçare ölüyorsamm kime nee(inşallah öyle olmaz)Kendini benimle kiyaslama cici kiz, uzulursun.
Ne alaka olay erkek olması mı ablacım,gerçek aşk diyoruz burda aşk öyle olsa çöpçüye de aşık olurduk ama senin erkek haline olmazdım asla ya hiçbir koşuldaSevgilin olmayinca erkeeeekk diye kudurman normal diyorum işte ben de.
Tabi tabi mükemmel. Önce aile evinizde ev geçindirme sorumluluğu ile ilgili bir deneme yapın. Girin mesela bir işe. 1 ay boyunca evin tüm masraflarını, gıdadan faturalara siz karşılayın. Bakalım gerçek hayat hoşunuza gidecek mi.ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.