Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
41
Arkadaşlar bu topiği muhabbet amaçlı değil tam aksine kısa cevaplarla indirimin nerede oldugu yazarsak hepimiz için daha ii olur :)

ilk haber benden

Mangoda %50 indirim var.naniknanik
 
egeliler;

ambar'da, jan rasco'da ve garajda indirimler başladı :eek:kaydirigubbakcemile5

ayrıca kazakcıda ne alirsan 10 ytl
dün bi sürü alişveriş yaptımhihoyyythihoyyythihoyyyt
 
boynerde her ayın 30 unda müthiş indirimler oluyor, bu indirim gününe Kelebek günü diyorlar. süper markalarda acaip indirimler olyor.. mesela nike,puma gibi markaların spor ayakkabıları 40-50 ytl den satılıyor. bir de sezon sonuna rastlarsa çok karlı çıkarsınız arkadaşlar.
 
park bravo, nine west, koton, polo garage bu markalarda acayip indirim var şu an kızlar.
 
bu topic super olmussssssss
ozellikle istanbul ve izmitteki indirimlerden haberdar olmak isterim onumuzdeki ay ordayimmm
 
kışlıklar ne zaman indirme girer arkadaşlar, kurban bayramından sonra mı acaba? montlar çok pahalı, ama indirimi beklerse de insan açıkta kalabilir:uhm:

boyner'de henüz yoktu indirim. koton'da da sanırım yazlıklar indirimdeydi, %70 tabelası vardı ama baktığım hiçbir şeyde indirim yoktu.senağlama
 
eveeeeeeeeet arkadaşlar indirim haberlerinizi bekliyorum!
 
ındırım lıstesı yenı guncelk yokmu kızlarrr nerde ıstanbul olmalı bılgısı olan
 
Ben de indirimi bekliyorum açıkçası. Şimdi alsam bişeyler 1 ay sonra yarı yarıya inecek... Şu anda kayda değer indirimler göremiyorumm...
 
valla derimondda 1 alana 2. ürün bedavaymış bunun dışında batikten kaban aldm 225 lerden 140 a düşmüş çok oşuma gtti ama mangodan pantolon aldm 72 ye onda daha bi indirim yok muhtemelen bayrama bi kaç gün kala mango indirim yapabilir geçen sene bi pantolon almak için saatlerce kuyruk beklemiştm tam bayramdan 1 gün önceydi =))))
 
arkadaşlar dün Collezion'da 75 ytl'nin üzerindeki alışverişlerde %25 indirim başlamıştı. Bir de turuncu etiketli ürünlerde 1 alana 1 bedavaydı.

Koton'da da %50 ye varan indirim yazıyordu.
 
Büyük ihtimalle öyledir.Bu hafta sonu şöyle bir dolaştım da yavaş yavaş indirimler başlamış sanki...
 
Büyük ihtimalle öyledir.Bu hafta sonu şöyle bir dolaştım da yavaş yavaş indirimler başlamış sanki...

Hemen bir kamuoyu yoklaması yaptım.hihoyyyt Kıyıda köşede kalmış bazı ürünler yüzde 50 indirime girmiş.Kazakların bir kısmı da yüzde 30 indirime girmiş.Koleksiyonun en can alıcı parçalarında tık yok anlaşılan...:a015:
 
birçok firma, özellikle giyim firması krizden en az şeklde etkşlenmek ve halkın tüketimi kısmasını engellemek için indirim kampanyası düzenledi.
büyük bir alışveriş merkezine gittiğininzde bir hayli indirimle karşılaşabilirsiniz. 300'deb fazka marka bu kampanyaya dahil çünkü..
aklınınzda olsun
 
Yaşasın,hemen koşalım kapanın elinde kalıyor malum :)) Bu sezonun ürünleri mi acaba ?Gören,duyan bilen varsa ''Kestane kebap,acele cevap'' :roflol:

evet cnm sezon ürünleri ben dün akmerkezdekine gittim ilk günden maşallah kadinlar hamamı gibiydi :roflol:
3 tane kazak aldim :icecream:
 
RODİDE 1 alana ikincisi bedava LCW çocuk kıyafetlerinde %50 indirim varsositososito ben aldım ne duruyosunuz:icecream:
 
X