R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
Arkadaşlar 8 aylık bir ilişkim var fazlasıyla problemli.Aslında problemi yaratan hep bendim ama hata onundu hep aynı konu üzerine tartışıp ayrılmamız. Sanırım ben biraz bencilim ve 5 saat aramazsa problem yapıyorum. Ama sevgisini bırakın beni arkadaşlarım imrenirdi o kadar belli ederdi.Yüzük takmıştık kendi aramızda. Neyse ablası hastaydı ve yine aramadı diye problem yaptım o kızdı kendini çekti o öyle davranınca daha büyük hatalar yaptım. Ve çok büyük tartışmadan sonra 12 gün boyunca ne o ne ben aramadım,konuşma olmadı ama onda kalan bir şey üzerinden yokladım devamlı.Ablasının hastalığı yüzünden şehir şehir gezmişler. Neyse çok özlemiştim ve yine o şeyi bahane ederek ararmısın yazdım aradı konuştuk sitemvari konuştu. O gün defalarca iletişim kurduk ama hep iğneli neyse fazla koyunca lafları bunları yüzümede söylermisin dedim.Evet dedi nezaman deyince yarın dedi.Neyse sonrasında kaçta görüşücez diye konuşurken yarın değil haftanın son günü banka diye ertesi güne attı. Ertesi gün o aramadı bende gece çağrı attım hemen aradı ve sordum saat kaçta diye yok 2 gün sonraya attı.Bende sinirlendim peki onda kalan şeyi 5 dk uğrayıp bana vermesini sonra dediği gün görüşebileceğimizi söyledim ama onu almalıyım dedim.Tamam yok şeklinde konuştu neden deyince arıycam seni dedi. 2 Haftadır yüz yüze görüşememiştik,sizce beni ertelemesi normalmi? Ne olursa olsun özlediğinden gelmezmi seven insan ya.