nereye gidiyoruz böyle....

kaldırsınlar tabi ama beni dehşete düşüren nasıl bir kafa onu oraya yazmış,bir taraflarından hadis uydurup insanları istedikleri gibi şekillendirebileceklerini zannediyolar ve yapıyolar da bunu.Yakında ördeğe tecavüz edene ,küçücük çocukları tecavüz edip öldürene hesabı sorulmaz gibi şeyler de çıkartırlarsa hiç şaşırmayacağım.

Sizi bilmiyorum ama ben artık sabrımın sonuna geldim arkadaşlar eğer ki biri bana ,bedenime ,kişiliğime,aileme ,vatanıma ,yaşam tarzıma saldırmaya kalkarsa herşeyi yapabilirim.Aklınıza gelebilecek herşeyi.

benimde kokum insanların sabrı taşacakta sonrasında nolacak savunulmayan hakkımızı kendimiz savunmak zorunda kalacagız.
herkes sabrının sonuna geldi gibi...

Arkadaşlar şimdi bir haber okudum sizinlede paylaşmak istiyorum

Afyon faciasında flaş gelişme!

Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlama ile ilgili olarak 'taksirle ölüme neden olmak' suçlamasıyla Askeri Mahkemeye sevk edilen Binbaşı Ali Duran tutuklandı

Kıdemli Albay Veysel Özbay ile Üsteğmen Tarık Aydın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Askeri savcılık yaptığı soruşturma sonucunda, 500'üncü İstikam Ana Depo Komutanlığı 4'üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay, Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran ile Üsteğmen Tarık Aydın'ı, tutuklanmaları istemiyle Eskişehir'deki 1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Mahkemesi'ne sevk etti. Mahkemenin tek tek ifadelerini aldığı subaylar, 248 ton el bombası ile 360 ton 175 milimetrelik merminin 2 depoya istiflendiğini anlattı. Subayların ifadelerinde 5 depoya sığacak mühimmatın 2 depoya sığdırılmaya çalışıldığını söyledikleri belirtildi.

Askeri Mahkeme 3 subaydan Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran’ın tutuklanmasına, 4’üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay ile patlamadan kıl payı kurtulduğu belirtilen Üsteğmen Tarık Aydın’ın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. Tutuklanan Binbaşı Ali Duran, Eskişehir’deki Askeri Cezaevi’ne konuldu.

dha

canım;benimde duyduğuma göre suriyeli muhaliflere göndermek için gece çalışıyorlarmış.

canım;benimde duyduğuma göre suriyeli muhaliflere göndermek için gece çalışıyorlarmış.

Doğruluğu yüksek bir iddia ,elalemin teröristlerini topladılar getirdiler ülkemize sanki buradakiler yetmiyormuş gibi.
Allahın belaları...

Tabi suçu bir subayın üstüne yıkıp kurtaracaklar yine paçayı her zaman olduğu gibi.Hızlı tren felaketinde de makinist suçlu deyip sıyrılmışlardı ya işin içinden.

Yalnız ota b*k a komplo teorisi üretip de insanları senelerce suçu bile belli olmadan hapise atanlar ve onların şakşakçıları bu meselelerde akıl tutulması yaşarlar.

o yazıyı caminin duvarına asanın allah belasını versin.ve belliki dinimizin kadınlara verdiği değerden bi millim bile haberi yok.böyle kafasız kuş beyinli insanların yaptıklarıyla dinimiz ne kadarda zedeleniyor.kız çocuklarını diri diri gömülmekten kurtaran dinimiz,biz onları gömülmekten kurtardık ama ey insanoğlu sen dövebilirsinmi diyecek varmı böyle bir mantık.eyyyy insanoğluu okuu yaradan allahın adıyla okuu okuu ve öğrenn neyi yapıp neyi yapmayacağını ondan sonra duvarlara yazı asarsın.

o ördeğe tecavüz edende serbest bırakılsın.işte onun bir tarafını kesecen (anladınız siz onu) öyle serbest bırakacanki bir daha değil ördeğe helali olan eşine bile yaklaşamasın.anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu.

Doğruluğu yüksek bir iddia ,elalemin teröristlerini topladılar getirdiler ülkemize sanki buradakiler yetmiyormuş gibi.
Allahın belaları...

Tabi suçu bir subayın üstüne yıkıp kurtaracaklar yine paçayı her zaman olduğu gibi.Hızlı tren felaketinde de makinist suçlu deyip sıyrılmışlardı ya işin içinden.

Yalnız ota b*k a komplo teorisi üretip de insanları senelerce suçu bile belli olmadan hapise atanlar ve onların şakşakçıları bu meselelerde akıl tutulması yaşarlar.

bende ilk onlarda bizim gibi müslümanlar sahip cıkmalıyız dedim ama altından başka şeyler cıkıyo eminim pkk onlara bile el atıp türk düşmanı ederler hiç sasırmam sonuçta yedi kapa tükürenler onlar....

kesinlikle kim nasıl politika yapıyor vs...umrumda degil..
nasıl olduda bu hale geldik benim beynim durdu....
sizin fikirlerinizi almak ve içimi dökmek istedim kapanırsada kapansın...

Politikayla pek ilgilenmeyi sevmem. Beni asil uzen eski insanligimizdan eser kalmamasi. Eskiden o sicak iyi niyetli hic tanimadigimiz halde sokakta oynarken dusup bacagimiz kanayinca alip evine goturen pansuman yapan teyzeler amcalar nerde simdi? Neden kimseye guvenemiyoruz simdi?
Nasil mi bu hale geldik? Oncelikle paraya tapip maddiyatci ve cokarci olduk.... Eskiden de fakirdi yurdumun insanlari ama bulduguyla yetinir sofrasina koydugu bir kuru soganla bir dilim ekmegini paylasirdi.
Eskiden namus kavrami vardi zina suc sayilirdi "ayip" diye bir kavram vardi. Kiz erkek birbirini uzaktan severdi. Simdi kimin eli kimin koynunda belli degil. Cocuklarimiz genclerimiz her konuda bilgi sahibi degildi. Simdi her sey 5 yasindaki cocugun bile pc basinda ayan beyan onunde. Eskiden teknoloji bu kadar gelismemisti sanal alemle tanistiktan sonra ev oturmalari dostluk bayramlasma gibi adetlerimizi de kaybeder olduk. Simdi en guzel dileklerimizi bir cumleye sigdirip isimleri tiklayip yolluyoruz Teknoloji ulkeler arasindaki mesafeyi kisaltti ama insanlari bir kutunun icine hapsetti ve onlari yalnizliga mahkum etti.
Daha da kotusu genclerimizi avrupaya ozendirdi onlari degistirdi bizim orf ve adetlerimizden bir haber, turkcemiz bile paralandi. Aslinda dunya nereye gidiyor insanlik nereye gidiyor diye sorgulamak lazim.
Allah sonumuzu hayir etsin. Belirsiz gelecekten yavrularimizi korusun...

Son düzenleme:
bende ilk onlarda bizim gibi müslümanlar sahip cıkmalıyız dedim ama altından başka şeyler cıkıyo eminim pkk onlara bile el atıp türk düşmanı ederler hiç sasırmam sonuçta yedi kapa tükürenler onlar....

onların hepsi amerikanın maşası,maalesef biz de o hale geldik.Amerikanın ortadoğu da istediklerini hepimiz biliyoruz.Ortadoğuda amerika karşısında duran,elinde nükleer silahları olan en güçlü ülke kim İran,İranın en büyük müttefiki kim ?Suriye.Suriyeden başladılar işte.Biz de buna alet oluyoruz maalesef.Suriyeli teröristlere kucak açtık.O kadar aptalca ve basiretsiz bir dış politikamız var ki.Aslında çok şey yazmak istiyorum ama işler yoğun.

Askerlerimizin sehit düsmesinin nedeni politika ve ihmalkarlik....

ama cocuklarimizin, genc kizlarimizin, kadinlarimizin tecavüze magruz kalmalarinin, ve günahsiz insanlarin vahsice öldürülmelerinin nedeni, türk toplumunun bir kisminin kesinlikle psikolojik sorunlari olmasidir,
hic bir normal insan bir cocuga tecavüz edemez, hic bir normal insan bir canliyi vahsice öldüremez, ve ben bundan cok eminimki kesinlikle insanlarimizin cogu psikolojik rahatsizlik geciriyor... Ve bu psikolojik rahatsizligin temel nedenini arastirmak lazim....

arkadaşlar nerden bakarsanız tutarsız konuyu sabah açmıştım inanın için dahada karardı tüm fikirlerinizi acıkca ifade ettiginiz için teşekkürler...gözlerin doldu benim....
napayım meydanlara cıkıp bagırayım mı?evde oturup seyirmi edeyim?memleketimi terkedeyim duramıyom burda...

bi arkadaşında dediği gibi ahir zaman alametleri bunlar kesinlikle...zinalar çoğaldı insanlara güven kalmadı devir o kadar değiştiki...
ama devlet napsın bunlara..ya da hangi birine ne yapsın...ama şu da bi gerçek ki cezalar caydırıcı değil....

ben şehit haberlerinin üstüne tıklayamıyorum bile artık.şehit annelerinden biri demişti ki " analar nasıl dayanır derdim böyle haberler okuduğum zaman, meğer böyle dayanıyormuş." yüreğim dayanmıyor okumaya. Allah hepsini kahretsin diyecek bir şey bulamıyorum.

Politikayla pek ilgilenmeyi sevmem. Beni asil uzen eski insanligimizdan eser kalmamasi. Eskiden o sicak iyi niyetli hic tanimadigimiz halde sokakta oynarken dusup bacagimiz kanayinca alip evine goturen pansuman yapan teyzeler amcalar nerde simdi? Neden kimseye guvenemiyoruz simdi?
Nasil mi bu hale geldik? Oncelikle paraya tapip maddiyatci ve cokarci olduk.... Eskiden de fakirdi yurdumun insanlari ama bulduguyla yetinir sofrasina koydugu bir kuru soganla bir dilim ekmegini paylasirdi.
Eskiden namus kavrami vardi zina suc sayilirdi "ayip" diye bir kavram vardi. Kiz erkek birbirini uzaktan severdi. Simdi kimin eli kimin koynunda belli degil. Cocuklarimiz genclerimiz her konuda bilgi sahibi degildi. Simdi her sey 5 yasindaki cocugun bile pc basinda ayan beyan onunde. Eskiden teknoloji bu kadar gelismemisti sanal alemle tanistiktan sonra ev oturmalari dostluk bayramlasma gibi adetlerimizi de kaybeder olduk. Simdi en guzel dileklerimizi bir cumleye sigdirip isimleri tiklayip yolluyoruz Teknoloji ulkeler arasindaki mesafeyi kisaltti ama insanlari bir kutunun icine hapsetti ve onlari yalnizliga mahkum etti.
Daha da kotusu genclerimizi avrupaya ozendirdi onlari degistirdi bizim orf ve adetlerimizden bir haber, turkcemiz bile paralandi. Aslinda dunya nereye gidiyor insanlik nereye gidiyor diye sorgulamak lazim.

yazın gercekten cok ama cok güzel çok güzel tesbitlerin var...

ewt bir acı gercegimizde avrupa özentisi olup kendi örf ve adetlerimizden uzaklaşmamız...
şu avmlere gittigimizde insanların tavırlarına daha dikkatli bakalım burası türkiyemi avrupamı diye özenticilik diz boyu bi hassa yemek katında kimseyi kırmak istemem...

ewt bir acı gercegimizde avrupa özentisi olup kendi örf ve adetlerimizden uzaklaşmamız...
şu avmlere gittigimizde insanların tavırlarına daha dikkatli bakalım burası türkiyemi avrupamı diye özenticilik diz boyu bi hassa yemek katında kimseyi kırmak istemem...

AVM ler bir özenti belirtisi değildir şahsi fikrimce. Dünya gelişiyor, değişiyor artık global kanunlar geçerli. Dünya üstünde geçerli olan moda akımına Çinde de aynı moda, Japonyada da, Amerikada da genel hatlarıyla tabi. O zaman herkes Avrupa'ya özeniyor.

AVM ler bir özenti belirtisi değildir şahsi fikrimce. Dünya gelişiyor, değişiyor artık global kanunlar geçerli. Dünya üstünde geçerli olan moda akımına Çinde de aynı moda, Japonyada da, Amerikada da genel hatlarıyla tabi. O zaman herkes Avrupa'ya özeniyor.

evet katılıyorum sana ,

Avrupa kültürü değil zaten artık o ,baskın olan kültür,batı kültürü diyebiliriz.Neden böyle çünkü adamlar pozitif bilime inanıyorlar.Yani sonuçta kimin kültürü baskın olacaktı ,caminin kapısına karılarınızı istediğiniz kadar dövün kimse sizden hesap soramaz diyenlerin kültürü mü.Allah korusun öyle olsa zaten dünyada nasıl yaşardık bilmiyorum.

ben avmlerin var oluşuna biişy demiyorum tabiki olacak yeni dönem böyle size ordaki tavırlardan bahsettim...

ördeğe tecavüz eden pislik 250 tl ödedi,serbest,ördek tecavüze uğradığı için suçlu,(muhtemelen kendi kaşınmıştır zaten,yada rızası vardır)ördeğin sahibi,ördeği keseceğini ve diğer hayvanlara yedireceğini açıklamış,insanlık bu kadar işte malesef!!!
hayvanlara yapılan şiddet,tecavüz,taciz,öldürme ile ilgili bir programda Yonca Evcimik'in bir açıklaması vardı,"hayvanlara tecavüz edenler bi süre sonra bununla yetinmeyip,tatmin olmayıp,güçsüz aciz insanlara,engelli,yaşlı,daha sonra bundanda haz almayıp çocuklara tecavüz etmeye kalkışacaktır",demişti,çok haklı olduğunu düşünüyorum,çünkü zihniyetleri bozuk bu pisliklerin,bu herifte elini kolunu sallaya sallaya dışarda dolaşıyo,Allah ıslah etsin böylelerini!hergün bir sürü şiddet,tecavüz haberi,çocuklara,bebeklere,hayvanlara tecavüz eden canavarlar,karısını öldüren adi herifler,kocasını sevgilisine öldürten adi kadınlar,ne biçim bi ülke oldu burası,bu ülkede insanlığımdan utanır oldum artık.

evet katılıyorum sana ,

Avrupa kültürü değil zaten artık o ,baskın olan kültür,batı kültürü diyebiliriz.Neden böyle çünkü adamlar pozitif bilime inanıyorlar.Yani sonuçta kimin kültürü baskın olacaktı ,caminin kapısına karılarınızı istediğiniz kadar dövün kimse sizden hesap soramaz diyenlerin kültürü mü.Allah korusun öyle olsa zaten dünyada nasıl yaşardık bilmiyorum.

evet bence bizim Avrupa özentisi dediğimiz kavram artık basmakalıp oldu. ne zaman Avrupa'ya bir eleştiri yapacak olsak ilk silahlardan biridir. Ancak kıyafetten başka bir kavram göstermek durumunda kalsak sanırım tıkanıp kalır insanlar. Artık batı kültürü var gerçekten..Dünya değişiyor biz hala Avrupa özentis olmayalım derdindeyiz. Keşke başka şeylere ilgi duysak.

ördeğe tecavüz eden pislik 250 tl ödedi,serbest,ördek tecavüze uğradığı için suçlu,(muhtemelen kendi kaşınmıştır zaten,yada rızası vardır)ördeğin sahibi,ördeği keseceğini ve diğer hayvanlara yedireceğini açıklamış,insanlık bu kadar işte malesef!!!
hayvanlara yapılan şiddet,tecavüz,taciz,öldürme ile ilgili bir programda Yonca Evcimik'in bir açıklaması vardı,"hayvanlara tecavüz edenler bi süre sonra bununla yetinmeyip,tatmin olmayıp,güçsüz aciz insanlara,engelli,yaşlı,daha sonra bundanda haz almayıp çocuklara tecavüz etmeye kalkışacaktır",demişti,çok haklı olduğunu düşünüyorum,çünkü zihniyetleri bozuk bu pisliklerin,bu herifte elini kolunu sallaya sallaya dışarda dolaşıyo,Allah ıslah etsin böylelerini!hergün bir sürü şiddet,tecavüz haberi,çocuklara,bebeklere,hayvanlara tecavüz eden canavarlar,karısını öldüren adi herifler,kocasını sevgilisine öldürten adi kadınlar,ne biçim bi ülke oldu burası,bu ülkede insanlığımdan utanır oldum artık.

gerçekten dışarda gündüz vakti gezmeye korkar olduk.. bizim çocukluğumuzda mahalle arkadaşları birbirinde kalırdı kimsenin de aklına bir şey gelmezdi. şimdi çocuğunu sağ gözümüz kapalıysa sol gözüne emanet etmeye korkar olduk.

Back
X