nereye varır bu işin sonu ?

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
selamlar arkadaşlar.
eşimin ilgisizliği bebek konusunda beni çok yoruyor. 2 düşük yaptım ne acımda yanımda oldu nede bir hastane ,dr. aramada. öyle ilgisiz ki ben artık tek başıma başa çıkamıyorum bu sorunlarla. her şeyi tek başıma hallediyorum ama psikolojik desteğe ihtiyacım var. ne bebeğimiz olsun lafını duydum bugüne kadar, nede bu düşüklerin sebebi neymiş araştıralım lafını. çok soğudum kendisinden. ben istiyorum bebeğimiz olsun ama kendi başıma ne kadar mücadele edebilirim. mesela bu ay benim dr. kontrolüm vardı, ben gidemedim, kendisi memleketine gitti. tamam tatilini şimdi ayarladı ama sonuçta benimde işim var. ne olurdu hastanede yanımda olsa, anne kardeş düşkünlüğü cabası hiç girmiyorum bu konulara. 2 yıllık evliyiz ve eşim hala evin erkeği olduğunun farkında değil. ne zaman anlayacak ona ihtiyacı olduğumu ? sizce boşanma sebebi mi bunlar ?

Bosanma sebebi degil tabii ki, biraz odun yani oylece kabullenmek lazim

çok ta iyi biridir ama beni bu düşükler falan çok yıprattı azıcık yanımda olsa ne olur. rahim filmi çekildim mesela 3 gün önce yanımda değildi. 1 ay sonra çekil ben gelmeden çekilme diyor. iyide ben onun ve kardeşlerinin buluşma zamanına göre mi ayarlıcam kendimi. istiyorum sonuçta biran önce tedavi olmak.

Boşanma sebebi değil belki ama çocuk yapmama sebebi olduğu kesin.
zaten çocuk çocuk diye peşinde koşa koşa bu hele geldik. artık bırakmak istiyorum şu bebek meselelerini. biraz da o düşünsün o zaman diyorum ama çok istiyorum bebeğim olsun. helede 2 düşükten sonra çok arttı bu isteğim. ona kalsa nezaman olacak bebek Allah bilir. etraftan sürekli bebek sorulmasıda çok canımı yakıyor artık.

çok ta iyi biridir ama beni bu düşükler falan çok yıprattı azıcık yanımda olsa ne olur. rahim filmi çekildim mesela 3 gün önce yanımda değildi. 1 ay sonra çekil ben gelmeden çekilme diyor. iyide ben onun ve kardeşlerinin buluşma zamanına göre mi ayarlıcam kendimi. istiyorum sonuçta biran önce tedavi olmak.
E ben gelince yaptir demis iste yaninda olmak istiyor? Ayrica 2 dusuk yapmissin buraz dinlendir ruhunu bedenini cok aceleye gerek yok

Canım , lütfen üzme kendini.Önce sağlık problemlerini hallet. Eşinle ilişkini düzelt bebişi allahın izni ile sonra yaparsın. Hem iki düşük vs ruhen bedenen yıpranmışsın dinlendir kendini her açıdan. Allaha emanet olun kardeşim.

zaten çocuk çocuk diye peşinde koşa koşa bu hele geldik. artık bırakmak istiyorum şu bebek meselelerini. biraz da o düşünsün o zaman diyorum ama çok istiyorum bebeğim olsun. helede 2 düşükten sonra çok arttı bu isteğim. ona kalsa nezaman olacak bebek Allah bilir. etraftan sürekli bebek sorulmasıda çok canımı yakıyor artık.
Anne olmayı istemek en doğal hakkın tabiki ama senin sorumluluğunu alamamış adam için bebek sahibi olma fikri ağır geliyor belli ki. Inşallah alırsın kucağına bebeğini annesi onu çok sevecek belli ki ama ondan once kocana da sorumluluk bilincini aşılaman şart

Anne olmayı istemek en doğal hakkın tabiki ama senin sorumluluğunu alamamış adam için bebek sahibi olma fikri ağır geliyor belli ki. Inşallah alırsın kucağına bebeğini annesi onu çok sevecek belli ki ama ondan once kocana da sorumluluk bilincini aşılaman şart
çok tartışıyoruz ama anlamıyor, hata üstüne hata, düşünemyior bu ve abisi aynı zihniyet. yetiştirilme kaynaklı belli ki. ben çok konuşuyorum herşeyi açık açık çekinmeden söylüyorum. içimde hiç tutamam ama boş. birazda asabiyim ters mi tepiyo acaba. mesela 1-2 kez iyilikle söyleyip dediğim olmayınca sinirleniyorum hemen

E ben gelince yaptir demis iste yaninda olmak istiyor? Ayrica 2 dusuk yapmissin buraz dinlendir ruhunu bedenini cok aceleye gerek yok
dr. istedi canım, rahim filmi 4 gün süresi var zaten adet bitimi, bir dahaki aya bişi çıkabilir, gitme sebebi çok keyfiydi ben ona kızıyorum. abisinin tatiline göre ayarladı. ben randevumu önceden almıştım zaten.

Yanlış anlama ama bebek istemiyor olabilir mi? Yani anlattıklarına göre zaten adam evliliğin getirdiği sorumluluğu henüz alamamış ki bir de bebeğin sorumluluğunu alsın.

Canım , lütfen üzme kendini.Önce sağlık problemlerini hallet. Eşinle ilişkini düzelt bebişi allahın izni ile sonra yaparsın. Hem iki düşük vs ruhen bedenen yıpranmışsın dinlendir kendini her açıdan. Allaha emanet olun kardeşim.
teşekkürler arkadaşım belki dediğin gibi olacağına bırakmak gerek. bebek geleceği zaman gelecek.

eşiniz yanınızda olmak istemese neden ben gelince yaptır desin?

Yanlış anlama ama bebek istemiyor olabilir mi? Yani anlattıklarına göre zaten adam evliliğin getirdiği sorumluluğu henüz alamamış ki bir de bebeğin sorumluluğunu alsın.
ailesiyle çok ciddi problemlerimiz oldu. birbirlerine kenetli bunlar, bu ilişki yüzünden abisi boşanmış zaten zamanında. ben tavrımı baştan koydum ama yinede müdahaleler bitmedi. boşanmayla tehtid ettim eşimi çok kez.. belki boşanmadan korkuyordur. boşanacaksın madem niye bebek istiyorsun demişti bir kez.

nisanliykendemi boyleydi?
Yetistirme tarzindan kaynaklana bilir demissiniz.
Demekki buyuk ihtimal hep boyleydi,
bilerek evlenmissiniz gibi.

eşiniz yanınızda olmak istemese neden ben gelince yaptır desin?
bilmiyorum artık ya ama neden keyfe göre gidiyor ben almıştım zaten randevumu önceden belliydi. o abisinin tatiline göre ayarladı kendini. bende abisini hiç sevmem çok karışır her şeyimize beklemedim belki tepki göstermek istedim.

Bebek sahibi olmak isterken evliliğini de yıpratma ama canım ya. Bende tutamam içindekileri pek ama sert çıkışlar ters tepebiliyor bazen erkeklere. Tatlı bir dille uzuldugunu belli etsen yeter dediğin gibi iyi bir adamsa anlayacaktır zaten seni zamanla. Oluruna bırak biraz evliliğin tadını çıkartın karı koca bebek zaten geleceği zamanı bilir. Daha dünyaya gelmeden sogumasin bebekten

Valla şimdiden böyleyse bebek sonradı dahada üzlürsün.İyi biri olabilir ama çocuk konusunda hazır değilse inan sonra herşey sana kalıyor.Her şikayetinde de dırdurcı olacaksın bekle ve onun bebek isteğinden sonrada bekle iyice tutuşsun sonra yap

nisanliykendemi boyleydi?
Yetistirme tarzindan kaynaklana bilir demissiniz.
Demekki buyuk ihtimal hep boyleydi,
bilerek evlenmissiniz gibi.
nişan dönemi gayet iyiydi aslında, zaten aile çok uzakta olduğu için görüşmüyorduk, arada tel. görüşmeleri oluyordu ama bi problem yoktu açıkçası. zaten dedim ya çok iyi biridir, merhametlidir, bi çok konuda destek olur motive eder ama bebek konusunda çok eksiği var.

sen gitmedin ayri ayri tatil mi yapiyo esiniz
biraz ara verin bebek icin bence hem siz dinlenin hem evliliginiz

X