neyapmam lazim kizlar akil verin cok kotuyumm:(

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
kizlar nisanlimla(nikahimiz var henuz evli degiliz) ortak face hesabimiz var kimseyide eklemeyiz arada sarki resim vs paylasiriz ikimizde eski hesaplarimizi kapatali uzun zaman oldu nisanlim eger tekrar acarsan sana olan guvenim gider demisti.. az once icime bi kurt dustu 6.his mi derler artik bi bakayim dedim facesini açmis yemin ederim beynimden vurulmusa döndüm halada soktayim nasıl yapar bunu yaa bisuru kız arkadaşlarının yorumuda duruyo bizim iliskimiz başlarken herşeyi silmistim ama şunun yaptigina bak...!!!
ona hemen sormalimiyim biraz dahami bekliyim ayyy kafayı yicem yorumlariniza güveniyorum:KK43:

Hesap sana verdiği sözden sonra aktif olarak kullanılmış yani buna eminsin...

Kavga etmeden sakince neden açtığını sorun ve size söylediğini hatırlatın bence.

Hesap sana verdiği sözden sonra aktif olarak kullanılmış yani buna eminsin...
hemde az önce gördüm :KK43: tekrar dondurmayı unutmuş demekki. içimden bi ses gir bak dedi vallahi nasıl oldu anlamadim:KK43: resimleri hrseyi duruyo açık yani hesabı

Paylaşımlarına baktın mı yani bir şeyler paylaşmış mı. Bende kapanmıştım kendi kendine açılmış çünkü.

Kavga etmeden sakince neden açtığını sorun ve size söylediğini hatırlatın bence.
bikac gündür de konuşmuyorum kendisiyle çünkü hep işten geç geliyor ve bana vakit ayirmadan direkt yatıyor bilemedim neyapsam

Bende dondurmuştum kendi kendine açılmış valla hatta gene dondurdum gene açılmış. Orada yeni bir seçenek çıkmış 7 gün sonra otomatik olarak aktif olsun mu diye. Yakın zamanda açmışsa dondururken görmemiştir

Yalan ve gizli kapaklı iş çevirme.. Arkadaşım basit bir olay gibi görünebilir ama bence ince düşünüldüğünde çok çok önemli bir durum.
Çünkü yalan söylemiş,güveninizi kırmış.Ben olsaydım dayanamaz pat diye söylerdim.Ama senin ne yapman konusunda pek emin değilim.

belki onada senin gibi bir his gelmistir ac bi bak nisanlin eski hesabini acmismi diye..
o yüzden acmistir... hemende geri kapatilmiyor bildigim kadariyla

şifresini bilmiyorum sevgiliyken kapatmistik maalesef:KK43:

Bende dondurmuştum kendi kendine açılmış valla hatta gene dondurdum gene açılmış. Orada yeni bir seçenek çıkmış 7 gün sonra otomatik olarak aktif olsun mu diye. Yakın zamanda açmışsa dondururken görmemiştir
Canım hemen kötü düşünme, arkadaşın dediği gibi bir olay var. Ben de kapattım ama 1 hafta sonra geri açılmış facebook um. 7 gün sonra tekrar aktif olsun seçeneği varmış kendiliğinden açılmış geriye benimki. Öyle olmuştur hemen kötü düşünme..

Yalan ve gizli kapaklı iş çevirme.. Arkadaşım basit bir olay gibi görünebilir ama bence ince düşünüldüğünde çok çok önemli bir durum.
Çünkü yalan söylemiş,güveninizi kırmış.Ben olsaydım dayanamaz pat diye söylerdim.Ama senin ne yapman konusunda pek emin değilim.
Hemen yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Kendiliğinden açılmıştır o. Hiçbir paylaşım yapmamış adam.. Sakın böyle saçma sapan düşüncelere aldırmayın konu sahibi.

ohoo 7 gün öncesinde de böyle yapmışsa hepten hapı yuttu o kutucugu isaretlemeden aktiflestirmiyo bildiğim kadarıyla..

Canım hemen kötü düşünme, arkadaşın dediği gibi bir olay var. Ben de kapattım ama 1 hafta sonra geri açılmış facebook um. 7 gün sonra tekrar aktif olsun seçeneği varmış kendiliğinden açılmış geriye benimki. Öyle olmuştur hemen kötü düşünme..

Evet evet aynen. Benimki de jendi kendine açılmış. Aktif olarak kullanmış olsa neyse diyeceğim zaten yapacak kişi seni engellerdi yada başka facebook açardı ki.

X