Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anniş adayıhanımlar ben 14. hafta içerisindeyim ve yavaştan göbek çıkmaya başladı :) vazelin ve kakao yağı var aklımda kullananlar memnun kaldımı ve nezaman başlamak gerekiyo ?
ben başladım ıkı gun arayla vazelın ıle badem yağı karstırıp kullanıyorumhanımlar ben 14. hafta içerisindeyim ve yavaştan göbek çıkmaya başladı :) vazelin ve kakao yağı var aklımda kullananlar memnun kaldımı ve nezaman başlamak gerekiyo ?
Ay canım ya demekki çok şişmiyceksin bu güzel birşeyGünaydın güzel anniş adayıMaşallah öncelikle sana ve bebişine :) Ben soruya döniyim. Evlendiğimden beri her duş sonrası kurulanmadan bebe yağı sürdüm duşta ve sonra nemlendirici vs. şimdi bugün 21. haftama girdim 20+0. hala daha duştan sonra 10 dk bebe yağı ve kremlenme ritüelim var. Maşallah göbişinde çıkıyomuş yerimm benim daha hamile olduğuma inanmıyolarda
![]()
evet iyi düşünmüşsünüz bende başlamayı düşünüyorum kakao yağınıda burda okumuştum faydası oluyomuşben başladım ıkı gun arayla vazelın ıle badem yağı karstırıp kullanıyorum
1,bebekte çatlayan çatladı ama yınede daha olmasın dıye kullanıorum ozamanda kullanmıstm onune gecemedımevet iyi düşünmüşsünüz bende başlamayı düşünüyorum kakao yağınıda burda okumuştum faydası oluyomuş![]()
İnsallah sonn ay heralde birden şişicem şu anda 350 gram bebek 20 cm ve ben sadece 3 kilo aldım :)Ay canım ya demekki çok şişmiyceksin bu güzel birşey![]()
vazelin bencede iyi fikirmiş ben badem yağının konusunu hiç sevemedim artık kakao yağını karıştırıp deniyim bari :))ben başladım ıkı gun arayla vazelın ıle badem yağı karstırıp kullanıyorum
aaa vazelin zararlımıymıi hiç araştırmadım hemerhabalar. Zeytinyağı, kakao yağı ve argan yağını duydum ancak vazelin sürmeyin diyorlar. petrol içeriyor zararlı diyorlar, isterseniz bir araştırın daha sonra vazelin sürün. Herhangi bir krem bugüne kadar kullanmadığım için, ham,le olduğumu öğrendiğimden bu yana duş sonrası zeytinyağı sürerim.Göbek benim de yavaş yavaş çıkmaya başladı.
Vazelin ile bebek yağını önermiyorlardı, bir yerde okumuştum. Katkı maddeleri varmış.aaa vazelin zararlımıymıi hiç araştırmadım heçok sağolun :))
Çokkk teşekkürler benim daha hiç bişeyim yok ama olmicak anlamına gelmiyo. ve şunuda okumuştum; çatlamaya meyliniz varsa hiçbişey engel olamaz ve çatlarsın ama toparlamak için tabii bu yağlar kullanılmalıymış. inşallah çatlamayızVazelin ile bebek yağını önermiyorlardı, bir yerde okumuştum. Katkı maddeleri varmış.
tugbaemin bu siteden biri önerdi bana da Siffa Home markasının hindistan cevizi ile kakao yağını. Gratiste sadece hindistan cevizi yağı kalmış onu alabildim. Yemeklerde dahi kullanılıyormuş %100 organik yazıyor umarım doğrudur.
Eki Görüntüle 1874926 Eki Görüntüle 1874927
evet hammaddesi petrol duymuştum araştırmıştım hatta acaba bebeğe zararı olurmu ki ? sormak lazım hemşirelere doktorlaramerhabalar. Zeytinyağı, kakao yağı ve argan yağını duydum ancak vazelin sürmeyin diyorlar. petrol içeriyor zararlı diyorlar, isterseniz bir araştırın daha sonra vazelin sürün. Herhangi bir krem bugüne kadar kullanmadığım için, ham,le olduğumu öğrendiğimden bu yana duş sonrası zeytinyağı sürerim.Göbek benim de yavaş yavaş çıkmaya başladı.
Evet, çok da pahalı şeyler almayın diyorlar. Bol su, vücudu nemli tutmak ve yürüyüş. İnşaAllah çatlamayız.Çokkk teşekkürler benim daha hiç bişeyim yok ama olmicak anlamına gelmiyo. ve şunuda okumuştum; çatlamaya meyliniz varsa hiçbişey engel olamaz ve çatlarsın ama toparlamak için tabii bu yağlar kullanılmalıymış. inşallah çatlamayız![]()
bilemiyorum. ben bir ortamda krem taraftarı olmadığımı yağlarla halletmeye çalışacağımı, illa bişey süreceksem bu vazelin olacağını söylediğimde uuuuu bombardımana tutulmuştum, zararlıymış bilmiyordum.evet hammaddesi petrol duymuştum araştırmıştım hatta acaba bebeğe zararı olurmu ki ? sormak lazım hemşirelere doktorlara
Çokkk teşekkürler benim daha hiç bişeyim yok ama olmicak anlamına gelmiyo. ve şunuda okumuştum; çatlamaya meyliniz varsa hiçbişey engel olamaz ve çatlarsın ama toparlamak için tabii bu yağlar kullanılmalıymış. inşallah çatlamayız![]()
hanımlar ben 14. hafta içerisindeyim ve yavaştan göbek çıkmaya başladı :) vazelin ve kakao yağı var aklımda kullananlar memnun kaldımı ve nezaman başlamak gerekiyo ?
KİŞİSEL BILGILERINE TIKLA CANIM ORAYA BEBEGIN DOGACAGI TARIHI YAZIOSUN OLUO HEMENbu arada ben siteye bugün üye oldum kızlar,mesajlarınızın altında bebeğinizin doğacağı tarih vs ile ilgili bilgiler var onu nasıl ekliyoruz,yardımcı olur musunuz![]()
KİŞİSEL BILGILERINE TIKLA CANIM ORAYA BEBEGIN DOGACAGI TARIHI YAZIOSUN OLUO HEMEN
EVET 12 HAFTA OYLE DEDI DEGISMEZSE 2,KIZIM:)evet canım öyleymiş az önce kendi kendime keşfedip buldum yine de teşekkür ederim cevabın içinsenin de kızın olacak galiba ?
![]()