- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum daha önemli de kadında çocuğunun nikahını bırakıp gelse ayıp olurKızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
Birde millet kv doğumuma gelmesin diye konular açar sen tam tersi gelsin diyorsun ilginç
gelmelerini istediğinden değil bence hatta gelmezlerse bak gelmediler diyip bağları tamamen koparacağını düşünüyorum
hııı ondan yani bende saf saf bak kvdesinin illa yanında olmasını istiyor diyorumgelmelerini istediğinden değil bence hatta gelmezlerse bak gelmediler diyip bağları tamamen koparacağını düşünüyorum
ay eski konularına baktım haklısın galiba hiç sevmiyor nefret bile ediyormuşgelmelerini istediğinden değil bence hatta gelmezlerse bak gelmediler diyip bağları tamamen koparacağını düşünüyorum