Nikahıma 5 gün kala nişan atıldı

Merhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibi :KK43: nişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım :KK43:
Böyle ruh hastası bir karakterden kurtulduğunuza sevinin bence. Yalnız ben sizi de çok hatalı buluyorum sürekli tartışma bir ilişkide normal değil üstüne 10 gün küs kalmak ne ya bir erkeğe yakışmayacak hareketler. Kaç yaşında bu Allah aşkına? Daha evlenmeden böyle uzun süre küsüp ortalığı yıkıyor evlenince ne olacaktı sizce daha beteri. O yüzden bunları alttan almanız sizin hatanız aşk sevgi de bir yere kadardır.

Böyle ruh hastası bir karakterden kurtulduğunuza sevinin bence. Yalnız ben sizi de çok hatalı buluyorum sürekli tartışma bir ilişkide normal değil üstüne 10 gün küs kalmak ne ya bir erkeğe yakışmayacak hareketler. Kaç yaşında bu Allah aşkına? Daha evlenmeden böyle uzun süre küsüp ortalığı yıkıyor evlenince ne olacaktı sizce daha beteri. O yüzden bunları alttan almanız sizin hatanız aşk sevgi de bir yere kad
Böyle ruh hastası bir karakterden kurtulduğunuza sevinin bence. Yalnız ben sizi de çok hatalı buluyorum sürekli tartışma bir ilişkide normal değil üstüne 10 gün küs kalmak ne ya bir erkeğe yakışmayacak hareketler. Kaç yaşında bu Allah aşkına? Daha evlenmeden böyle uzun süre küsüp ortalığı yıkıyor evlenince ne olacaktı sizce daha beteri. O yüzden bunları alttan almanız sizin hatanız aşk sevgi de bir yere kadardır.
ben
Böyle ruh hastası bir karakterden kurtulduğunuza sevinin bence. Yalnız ben sizi de çok hatalı buluyorum sürekli tartışma bir ilişkide normal değil üstüne 10 gün küs kalmak ne ya bir erkeğe yakışmayacak hareketler. Kaç yaşında bu Allah aşkına? Daha evlenmeden böyle uzun süre küsüp ortalığı yıkıyor evlenince ne olacaktı sizce daha beteri. O yüzden bunları alttan almanız sizin hatanız aşk sevgi de bir yere kadard
Zaten bende hata var yok demedim hic bu zamana kadar ama hatalarımı hep telafi etmeye çalıştım çabaladım o ise hep inatlık yaptı uzattı uzattı yıprattı bizi ( 32 yaşında ) aramızda 6 yaş var ve ben ona hep sen benden olgunsun yanlışlarımda bana yol göster dedigim halde herseyi takmış kafasına çözdüğümüz sandıklarımı o kendince çözmemiş

Ne yaşandı , mesela çocukluk arkadaşı vardı annesinin bile mesafe koy dediği kişiye ben laf söylemişim bunu takmış , erkek kardeşi vardı yeni evli ben hep yaklaşmaya çalışıyorum onlara artniyetsiz bir şekilde ama erkek kardeşi ( yapısı öyleymiş ) bana soğukdu karısı sürekli onların ailesinin hakkında bana laf söyleyip duruyordu ( bu hic göze batmadı ama kötü yine ben oldum ) bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diye
size mi kaldı kimin nerde ne kadar oturacağı
bu kafalarla evlenmeyin zaten

Böyle gıcık bir tiple ayrıl barış nişanlılık sürecini niye devam ettirdiniz. Ayrılmak sizin hakkınızken bir de terk edilmişsiniz yazık. Acı surecini atlatıp biraz mantıklı düşünmeye başlayınca aslında ayrılarak size iyilik ettiğini anlayacaksiniz. Bir de yine fesatlık çanları çalıyor içimde ama acaba hayatında başka biri olabilir mi? Bir şekilde bahane bulup düğünden hemen ayrılması bana çok şüpheli geldi açıkçası.

Merhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibi :KK43: nişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ( adam bayramlarda arabasına attığı benzinin bile lafını yaptı neymiş gazı bile arıyormuş benim çevremi gezdiği zaman , neymiş her istediğim oluyırmus ) ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım :KK43:
Her hafta kavga nedir ya 10 ay icindeki haftalarin her birinde kavga etsem kapıyı gosteririm. O kadar sıkıntı bir de 10 gün peşinde kosturacak yok daha neler... Olan cok kötü sekilde olmuş ve bitmis artik bunu düşünün kendinizi dertten derde sokmakta sizin elinizde diger yandan bu kadar manyakca bir bitise noktayi hayatinizda koyup yolunuza mutlu bir şekilde devam etmekte sizin elinizde. Hepsi olaylar bakış acınıza bağlı. Yok sizi sevmis yok istiyormus yok ruya gibi bi birliktelikmis falan bu anlattiginiz gibi bir iliskinin bitisi zorlasaniz sittin sene mümkün değil. Yeniden seveceksiniz bundan sonraki iliskilerinizde fazla kontrolcu yapinizi bir kenara birakarak size daha fazla değer veren, saygı duyan konuşmayı bilen biriye mutlu bir ömür gecirmenizi dilerim. Sadece yolunuza bakın, elaleme değil, geriye değil.

Ne yaşandı , mesela çocukluk arkadaşı vardı annesinin bile mesafe koy dediği kişiye ben laf söylemişim bunu takmış , erkek kardeşi vardı yeni evli ben hep yaklaşmaya çalışıyorum onlara artniyetsiz bir şekilde ama erkek kardeşi ( yapısı öyleymiş ) bana soğukdu karısı sürekli onların ailesinin hakkında bana laf söyleyip duruyordu ( bu hic göze batmadı ama kötü yine ben oldum ) bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diye
Evlilik arefesinde durup dururken mi böyle patladı? Bence çok dolmuş ve kontrolsüz patlamış. Benim hissiyatım sürekli direktif ve emir veren, aile içini karıştırma potansiyeli olan, haddiniz olmadığını düşündüğü konulara karışan, sürekli laf eden biri olduğunuz için adam bu kadar kesin ve rezil biçimde, hem de her şey hazırken sizi bıraktı. Gözü ne yapılan masrafları ne çıkardığı rezilliği görmüş. Şu aşamada sizi sevdiğini de düşünmüyorum. Zaten seven adam seni atarım şeklinde bir cümle kurmaz. Ee saygı çerçevesinde de ayrılmamış. He adam da olgun değil, o da hatalı, ikiniz de evlenecek ve bir evliliği yürütecek potansiyel ve olgunlukta değilsiniz. Her hafta kavga gürültü olan nişanlılık sürecinden sonra evlenseniz her şey düzelecek miydi? Hayırlısı olmuş. Kendinizi törpüleyin, kardeşine yarım saatliğine oturmaya giden koskoca adama kalk işin gücün var demeyin mesela.

bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diye
Hep mi böyle kontrolcuydunuz o güne özel miydi?
Konunuzu okuduğumda Allah kurtarmış demiştim ama sizde biraz fazla kaprislisiniz

Hep mi böyle kontrolcuydunuz o güne özel miydi?
Konunuzu okuduğumda Allah kurtarmış demiştim ama sizde biraz fazla kaprislisiniz
O gün yaptım sadece onu , öyle gittiği yerlere görüştüğü kişilere karışmazdım ( o günde kıza sinir oldum herkesin arkasından attığı için ve bunu benimki de görmezden geldiği için kalkmasını istemiştim ) cünkü asla ailesine laf söyletmeyen insandı

bence iyi olmus evlendikten sonra olsaydi daha kötü olacakti. Ben tek tarafli görmedim acikcasi. 32 yasinda adamda kendi karar versin nerde oturup nerde kalkacagini. Demekki tak etti bitti. Hakkinizda hayirlisi ilerde bellkide oh ya iykide olmamis diceksin. Adam ayri dert kayin ayri dert elti ayri dert.

Sizden bende ayrılırdım çok ama çok kontrolcüsünüz ve bu bunaltır.

Ben kardeşime gitmişsem nişanlım ne hakla hadi kalk yeter der .

Adama laf ediyoruz ama sizi tanımıyoruz belki sorunlu olan sizdiniz. İnsanlar bazen kendi davranışını görmüyor farketmiyor bize normal gelen şeyler başkalarını bunaltabilir.

Nişanlınızın tek hatası herkesin içinde show yapması . Zamana bırakın denedik olmadı dersin kımseye açıklama yapmaya gerek yok .

Ayy iyi olmuş gittiği. Gidip kardeşinde ve anasının dizinin dibinde yaşasın isterse

Nişanlınızın herkesin içinde konuşması çok yanlış ama sizde normal gelmezdiniz bana.
Ne hakla kardeşinin evine gittiğinde kalk dersiniz?

Onları tutarım seni atarım lafı hoş değil ama sürekli birşeyler söylüyor havası sezdim sizde, kavgaların çoğu bende kaynaklı çıkıyordu demissiniz. Kimse ailesinden birilerinin sık sık eleştirilmesini istemez. Gerçekten ciddi birşey olur ayrı. Bazısı herşeyi mesele edip resmen insanın beynini yiyor,o öyle dedi bu böyle yaptı diye, cidden çekilir dert değil böylesi.

Her hafta olan kavgalar, 10 güne varan barışma süreleri, normal değil bunlar. Bu ilişkinin evliliğe gitmediği iyi olmuş.

Son düzenleme:
Ne çok seviyorsunuz gelincilik oynamayı. Daha ailenin içine girmeden erkek kardeşe, eşine, ona, buna kafayı takmaya başlamışsın. Geçmiş olsun. Bir sonrakinde biraz daha ağırbaşlı davranmaya çalışırsınız.

Bu adamdan kurtuldugunuz icin yatin kalkin sukredin. Sukur namazi kilin

Kimi kizlar var nisanliyken, eltiye gorumceye kaynanaya yalakaliktan kopek oluyor. Aileden biri olarak kabul edilmek icin kirk takla atiyor. Evlendikten sonra agzinin payini aliyor. Bazilari da , ki bence siz de (ben de oyleydim), onden herkese restimi çekeeyim, herkes hizaya gelsin, ayagini denk alsin, benim sözüm gecer modunda nisanlisini darlayip duruyor. Bence siz de oyle yaptiniz ve ters tepti. Onlari tuup sizi atacagini soyledi, iş buralara vardi. Boyle bir izlenim aldim ben olaydan. Tabi sonu igrenc ve karaktersizce olmus, daha yıkıcı olmus. Ama bu sona oyle her sey gulluk gülistanlıkken gelindigini de sanmam

Ya defolsun gitsin ruh hastası. O ilişkiyi "onları tutarım seni atarım" dediğinde bitirmeliydiniz aslında, kendisi karaktersiz olduğunun sinyalini vermiş zaten. Siz sürekli bir alttan alma içindesiniz, böyle hayat mı geçer? Dünyada erkek mi bitti de bu takıntılı, kalbinde siz hariç herkesin olduğu ve "küsmek ile terbiye etmek" manipülasyonunu kullanan bir cimriye kaldınız? Ne demek arabasına aldığını bile söylüyordu. Çok ucuz biriymiş çok.
O 3 5 gün sonra döner. Bu tipler o leş karakterleriyle kendilerini çekecek kızı zor bulurlar çünkü. Ya bir gold diggera düşer, o lafını ettiği benzin parasını mumla arar ya kurban olduğu ailesine hasret kaldıracak birine düşer. Kuyruğu sıkıştırıp döner o zaman. Umarım kabul etmezsiniz de emin değilim.

Back
X