Nike adidas eşofman üstü ve kışlık ürünler

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
Edit
: kızlar kışlık ürünler arıyorum. Kazak, 36-38 beden diz yada hafif diz üstü etek, kışlık elbise, 37 numara bot, çizme, kaban, monte orjinal nike adidas eşofman üstü ya da altı

Son düzenleyen: Moderatör:
benim babam bir zamanlar zorlu textil taç ile çalışıyordu bu nedenle elimde fazla bornozlar var hemde şimdikiler gibi dandik değil su çekiyor baya güzel hiç kullanılmamış poşetinde 5 adet var dilerseniz atarım ama renkleri krem ve beyaz. Ben kullanıyorum çok memnunum

benim babam bir zamanlar zorlu textil taç ile çalışıyordu bu nedenle elimde fazla bornozlar var hemde şimdikiler gibi dandik değil su çekiyor baya güzel hiç kullanılmamış poşetinde 5 adet var dilerseniz atarım ama renkleri krem ve beyaz. Ben kullanıyorum çok memnunum
canım özelden görüşelim...

Fiyat nedusunuyorsunuz

1416508321795.jpg
Renginde kesinlikle solma yok capcanli cunku hic kullanilmadi isiktan boyle cikti dusunursen ayrintili atarim foto

X