Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 hamile kalmak isteyenler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bisey sorucam. Bugün sogan kürüne baslamak istiyorum ama eger hamile kalinirsa bebegi düşürüyormus bu dogru mu
 
C
Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım. 30 tane geldi ovülasyon 2 tane de gebelik testi geldi. Bazı markalarda kutu içinde en fazla 6 adet ovülasyon testi var. Sayısına dikkat edip de almak lazım bence, takip yarım kalmasın :KK59:
Canım kaça aldın oradaki testler kaset mi?
 
Merhabalar benim de son adet tarihim 1 mart maalesef kimyasal gebelik geçirdim 1 martta kanamam başladı bu ay tekrar deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
 
Screenshot_20210307-193215_Akake.jpg
kızlar akakçede fiyat bna uygun geldi
 
Kızlar merhaba :) bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Adetlerim çok düzenlidir fakat geçen ay şubat adetime 3 gün kala doktora gittiğimde bana sol tarafında yumurtan çatlamış bugün ve yarını değerlendirin eşinle dedi. Ben şok, çünkü hep iki adet tarihinin ortasında yumurtlama olur diye bilirdim. En iyisi ovulasyon testi alayım dedim :)
bi gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. İnşallah bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız :emir_bebek:
Aynen normalde o takvimde kimin aklına gelir yumurtlama.

Yumurtlama belirtisi var mıydı, sol tarafinda yumurtlama ordan demiş ya dr kasık ağrısı vs.?
 
Canım bende bu ay ilk defa kullandım stres yapa yapa 😌 2 3 Mart'ta yumurtlama gördüm bakalım beklemedeyim. Kesinlikle kullan ben uygulamaya gore hareket ettim geçen ay boşa gitti bu ay ağrılarım cokdu yumurtlama günümmus kullanmasam bilemezdim ve ağrım var diye değerlendirmezdim ve yine boşa giderdi bu ayımda
Aynen adetin orta tarihi diye bilinir, senin kaçıncı gün oldu?
O ağrılar yumurtlama ağrıları idi di mi?
 
Merhaba tahlil sonucum yanlışmış. Fsh Değerim sıfır çıkmıştı bugün düzeltildi 11.5 çıktı. Normalmiş çok sevindim
Hadi gözün aydın sevindim.
Fsh kaç olmalıymış hamilelik için?
Neden 0 yazmışlar ne dediler buna?
 
Kızlar aranızda ovülasyon testi kullanan var mı? Benim adetim 1 Martta bitti, 1 Martta ovülasyon testine başladım. Gelin birlikte ovülasyon testi yapalım :KK76:
Daha önce ovulasyon kullandın mı, adet ortasındamı yumurtlama oluyorsun diye soruyorum.

Benimde 2 martta bitti.
 
Çok teşekkür ederim :KK200:
Ben çevremdeki tüm kadınlara keşke daha evvel ovülasyon testi yapsaymışım diyorum. İlk kez yapıyorum ama 23 şubatta kasık ağrısı nedeniyle doktora gitmiştim. Beklenen adet tarihime de 3 gün falan vardı Doktor bana "sol tarafında yumurtan çatlamış, bugünü ve yarını eşinle değerlendirin" dedi. Ben neredeyse altı yedi aydır iki adet tarihinin ortasında yumurtlama olur diye sadece o haftayı değerlendiriyorduk. :110:
Ben de sizinle benzer durumda olduğum için sormak istedim adetimin 13.günü doktora gittiğimde 11-12 mm yumurtan var demişti 3 gündür ovulasyon testi uyguluyorum daha pik göremedim.Döngüm 28 günde 1.Bir gebenin günlüğü Ebru hanımda bekleyeceğiz adete 4 gün kala bile olabilir dedi fakat benimde adet günüme çok az kaldı.Siz yumurtlama olduktan sonra beklediğiniz tarih de mi adet oldunuz?
 
Hadi gözün aydın sevindim.
Fsh kaç olmalıymış hamilelik için?
Neden 0 yazmışlar ne dediler buna?
Tekrar değerlendirmişler kanı. Başka bir laboratuvara göndermişler. Referans aralığı var. Çok yüksek ya da çok düsük olmamalıymış.
 
Daha önce ovulasyon kullandın mı, adet ortasındamı yumurtlama oluyorsun diye soruyorum.

Benimde 2 martta bitti.
Hayır daha evvel hiç ovulasyon testi kullanmadım ilk kez kullanıyorum. 25 günde bir adet oluyorum ben de. Son adet tarihimin başlangıcı 25 şubat, bitişi 2 mart. Adet biter bitmez testi kullanmaya başladım ben
 
X