Nişan atma konusunda tecrübesi olanlar....

bayanparanoyak

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
74
20
Evet galiba sona geldik...
Daha önce nişan atan arkadaslara soruyorum nasıl atlattınız? Onun bunun sözlerine nasıl kulak tıkadınız?
Napacagimi bilemiyorum... tek düşündüğüm üniversite sınavı icin çalışmak. Çok çalışmak.
Ama annemin babamın üzülmesini de istemiyorum. Biliyorum milletin lafi sözü bitmeyecek. Tüm bunlara nasil katlanirim? nasil tavır takınmam gerek? Beni ne gibi olaylar bekliyo?
Kafam allak bullak...

Canım kendine güven. Ben nişan atmadım ama en yakın arkadaşım düğün günü nişan attı. Mutlu olamayacağın bir ömür sürdürmektedir mutlu olmak için adım atmak en mantıklısı ailenle bir süre üzülecek sonra geçecek takmamaya calis söylenenlere kulağını kapa. Herkes konusur yanında olana sımsıkı sarıl ağzı duymayanlara dön sırtını bugünlerde kimin ne oldugu belli oluyor

Canım kendine güven. Ben nişan atmadım ama en yakın arkadaşım düğün günü nişan attı. Mutlu olamayacağın bir ömür sürdürmektedir mutlu olmak için adım atmak en mantıklısı ailenle bir süre üzülecek sonra geçecek takmamaya calis söylenenlere kulağını kapa. Herkes konusur yanında olana sımsıkı sarıl ağzı duymayanlara dön sırtını bugünlerde kimin ne oldugu belli oluyor
Çok teşekkür ederim güçlü olmam gerek biliyorum ama nasil atlatcam bu günleri.. bi tarafim yetti bu kadar diyo diger tarafim ya hata yapmış olursam...

iyide nişanlılık zaten birbirini tanımak için verilen zamandır. içine sinmezse anlaşamazsan ayrılırsın. anlaşamayacağın biriyle ömür geçermi. cidden yapamayacağını düşünüyosan at gitsin. şu hala bak bak şunun kızı nişan atmış diyen akbabalar tedavüldemi hala?

neden atacaksın nişanı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cikmazlardayim.783401/
Burda anlatmistim bu olayin ustune o yine konuşmak istedi iste yapamam edememler falan filan...
Ben yüz vermeyince de yine durumuna "her suclu cezasini cekecektir, her baslangicin bi sonu vardir" tarzi seyler yazmaya devam etti.
Dun de annem babamin gorusmemiz gerektigini boyle nisanlilik mi olur diye kizdigini soyledi. Bende hala sacma sapan seyler yaziyo whatsappa ben ne konusuyum bununla yine kendini hakli duruma getirecek dedim ve bırakmayı düşündüğümü söyledim. Aksam babamla konustu annem ve sanırım bitecek...

Son düzenleme:
Evet galiba sona geldik...
Daha önce nişan atan arkadaslara soruyorum nasıl atlattınız? Onun bunun sözlerine nasıl kulak tıkadınız?
Napacagimi bilemiyorum... tek düşündüğüm üniversite sınavı icin çalışmak. Çok çalışmak.
Ama annemin babamın üzülmesini de istemiyorum. Biliyorum milletin lafi sözü bitmeyecek. Tüm bunlara nasil katlanirim? nasil tavır takınmam gerek? Beni ne gibi olaylar bekliyo?
Kafam allak bullak...
Milleti düşünseydim boşanmazdım..Kaldı ki nişan diyorsun..Milleti düşünmeyi bi bırak hatta aileni bile düşünme öncelikli olan sensin ve senin mutluluğun...

Ben nisan atmistim ..

Millet umrumda degildi , ne konusuyorlarsa konussunlar 3 gunde herkes unutur ..
Ama sen mutsuz bir evlilik yaparsan ömür boyu cekersin millet dediginde gelip seni kurtarmaz .iyide kotude konusmalari bitmiyo zaten onun icin takma kimseyi.
Peki noldu sonrasinda anlatabilir misin rahatsiz etmezse? Ya ben cok tuhafim... icim cok yaniyo
Gecer mi bugunler nasil atlatirim

iyide nişanlılık zaten birbirini tanımak için verilen zamandır. içine sinmezse anlaşamazsan ayrılırsın. anlaşamayacağın biriyle ömür geçermi. cidden yapamayacağını düşünüyosan at gitsin. şu hala bak bak şunun kızı nişan atmış diyen akbabalar tedavüldemi hala?
malesef o tür akrabalardan bolca var bende... nisanlimin da akraba olması cabasi zaten

Siz nişanlınızı sevmiyormuşunuz gibi geldi bana bilemedim üzülmeniz için bir sebep yok elalem ne derden başka fazla düşünmeyin derim ben

Sonradan farkettim de kafa orda olduğundan öyle görmüşüm düzeltme gereği duymadim :)
Uzaklaşmak kolay da ya sonrasi?o_O
sonrası derken? inanlar kocasından ayrılıyor, çocuğu olduğu halde. ben nişanlısından ayrılıp ölen görmedim merak etme :KK66: tabi ayrıl derken nişanlını sevmediğini düşündüğüm için diyorum. ama seviyorum,katlanırım dersen iş değişir tabi

Bende yaklasik 10 ay önce nisan attim. Ilk zamanlar cok zordu. Nekadar dogru karari vermis olursan ol; ortada yikilan hayaller oluyor ve aci cekiyorsun. Ama zamanla hepsine alisiyorsun. Baskalarinin sözlerine hic aldiris etme. Elalem icin yanlis bir evlilik yapacak degilsinya. Ailende arkandaysa hic düsünme. Onlarin destegiyle atlatirsin insallah.

Bak benim 10 ay gecti ilk aylar cok kötüydüm ama suan cok sükür iyiyim. Iyiki zorda olsa almisim o karari diyorum yoksa suan cok mutsuz olacaktim.

Obur konunu okudum, degmez. Onun icin tek basina gurbete gideceksin, ordan donusun kucaginda cocukla depresyona girmis halde olur.
Zararin neresinden donsen kardir.

sonrası derken? inanlar kocasından ayrılıyor, çocuğu olduğu halde. ben nişanlısından ayrılıp ölen görmedim merak etme :KK66: tabi ayrıl derken nişanlını sevmediğini düşündüğüm için diyorum. ama seviyorum,katlanırım dersen iş değişir tabi
Siz nişanlınızı sevmiyormuşunuz gibi geldi bana bilemedim üzülmeniz için bir sebep yok elalem ne derden başka fazla düşünmeyin derim ben
Sevip sevmeme konusunda da kafam karisik isin asli yani duydugum aci yillarima mi yoksa onunla bittigine mi anlam veremiyorum.
Tek tarafli sevgi herseye yeter mi peki? Onun beni sevdiğine inancim yok çünkü seven insan ikide bir bitti gitti diyebilir mi? Offfff....

Sevip sevmeme konusunda da kafam karisik isin asli yani duydugum aci yillarima mi yoksa onunla bittigine mi anlam veremiyorum.
Tek tarafli sevgi herseye yeter mi peki? Onun beni sevdiğine inancim yok çünkü seven insan ikide bir bitti gitti diyebilir mi? Offfff....
oho daha nişanlıyken böyle diyorsa, evlenince her canı istediğinde annenin evine yollar.. hayat böyle geçmez. biraz değer verin kendinize ya. biraz güvenin.

X