• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Sana yazcaktm. Sineme yazdm 😊😊 temizlik kaçıyomu niye yapıon şmdi bekle 1 hhafta daha nolcak yorma kendini cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım canım ben hamile değilim ben yapım şimdi ilerleyen aylarda yapmam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah tatlim yaaa insallahh drisi basimaa basimzaa ama bnm arada hamile deglm gibi gelio icimdem bnim iyic psikolojm bozulduu

günler yaklaştıkça daha çok stres yapacaksın uykuların kacack bence git direk kan testi yaptır çünkü artık varsa mutlaka çıkacaktır

arkadaşlar bugünde adet olmazsam yarın sabah kan testi vericem çok umudum yok idrar testleride negatifti ama hayırlısı bakalım hamile değilsemde bir an önce adet olmak istiyorum artık:18:

günler yaklaştıkça daha çok stres yapacaksın uykuların kacack bence git direk kan testi yaptır çünkü artık varsa mutlaka çıkacaktır

Çıkarmı hemen ya ? 😊 8 gün var benmde çıkmaz bnce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım canım ben hamile değilim ben yapım şimdi ilerleyen aylarda yapmam :)

Adet mi oldun sen acaba yoks kan testi mi yaptn nie bu kadar emnsn acabaaaa canimcim

Korkuyorum canim ya gercekten

arkadaşlar 8-9 gün çok erken bence hamileysenizde negatif çıkma olasılığı çok yüksek boşuna kendinizi üzeceksiniz

Haklisin evet ben dayancam artik bzen yapim diorum bazen otur oturdgn yerde diorum neysee beklemeye devam artikk canim

kızlar aranızda progestan kullanan varmı bittikden kaçıncı gününde adet oldunuz benim bugün adet günüm ama hiç adet olacakmışım gibi belirtim yok doktorum progestan vermişti kullandm biteli 4 gün oldu:50:

arkadaşlar merhaba.benim ayın 14.günü yumurtlama günümün başlangıcıydı.16 sı oldu hala sağ kasığımda ağrı var.klomen kullandım bu ay.korkum şu yönde acaba çatlayamayıp kiste mi dönüştü daha önce de kist olmuştu.cuma günü kontrolüm varama yine de korkuyorum.akıntım da var ayrıca pıt pıt atma da hissediyorum.acaba bu süre normal mi?cevap veririseniz çok sevinirim.

Back
X