Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Cnm o konuda hiç bilgim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurta catlamayip kiste mi donusuo bole bisimi var yaniii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurta catlamayip kiste mi donusuo bole bisimi var yaniii

Evet canim eğer catlayamzsa kist oluyor .doktor 3ihtimal var dedi bana ya çatlar hamile olursun ya çatlar adet olursun birlesemezse.ya da catlayamaz liste dönüşür dedi.ben de 4 ay önce liste dönüşmüştü. İ yüzden tedirgin oldum

Cnm hiç bilgim yokki klomen dediğin ilç hakkında

görmedim cnm üst üste gelince kaçırmışım yemek yedinmi? Sen bakım

Evett azicik yedim tatlimm cok sukur ama agrim varr yaaa ozellkle bole egilemiorim dogrulamiorm hele dun aksam dus alamadm yaa iki gram bile egilemedm sancidi hemenn neden acaba yaaa sabah bisiym yoktu sonradan basladii

İnşallah bebiş ağrılarıdır 😊hihi enerji yapan şeyler ye protein 😊

Off bende klomen kullandim korktum bak simdi

canım aynısını doktor banada dedi aynı belirtiler bu ay bende de vardı klomeni ilk kullanışım ben doktoru arayıp söylediğimde batmalar ve akıntım var deyince yumurtan çatlamıştır adet olursanda olmazsanda gel dedi ama senin şikayetlerin aynısı bende de vardı umarım kiste dönüştürmemiştir sen yine de içini ferah tut yumurta çatlaması olarak düşün...

İnşallah bebiş ağrılarıdır 😊hihi enerji yapan şeyler ye protein 😊

Insallahh ya bebis agrisi ise herseye raziyim agri cekerimm ama eger yoksa da agri cekiosam doktorumu gebertebilirimmm

Aynisini banada.dedi canim adet olsanda gel olmasand gel dedi insallah kist falan olmaz yaa bi bu eksikk ufg

Başlığa bayıldım bayıldım
Bende ikinci tedavime başlıcam allahın izniyle bu cumartesi transferim olacak dondurulmuş embriyolarım güzelce çözlür inşallahhhhh
çok güzel bi ay inşallahhh hepimizin göbişleri bebeklerle dolarr

Aynisini banada.dedi canim adet olsanda gel olmasand gel dedi insallah kist falan olmaz yaa bi bu eksikk ufg

ya inşallah tatlım ya benim adet gecikince birde ağrılalarım devam edip testte negatif çıkınca tırsmaya başladım cumaya kadar beklicem öle gidicem bende

Benim ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı gerçi doktorumda tutunma oranı yüksek diyor kısmet inşallahhh hepimizin bebişleri sıkı sıkı tutunur çok istiyorm hepinizin hamile kalmasını tek kendime dua etmiyorum sizleride aklımdan geçiyorum

Tesekkurler canimmmm insallah Rabbim gonlune gore versin insallah tedavin ise yarar ve sende hamis olursunn Rabbim hayirlisini versin canim bnim

ya inşallah tatlım ya benim adet gecikince birde ağrılalarım devam edip testte negatif çıkınca tırsmaya başladım cumaya kadar beklicem öle gidicem bende

Beklemeden gitsen ya.sekerim adet gecikti agrinda var nie bekliorsn cumayi canim benim varsa zaten cikar bence yoksada nie adet olamadn ona bakar doktor

Tesekkurler canimmmm insallah Rabbim gonlune gore versin insallah tedavin ise yarar ve sende hamis olursunn Rabbim hayirlisini versin canim bnim

Aminnn inşallahhhhhhh
Canım sen tedaviye başladınmı yoksa daha varmı tedaviye başlamana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…