- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.041
kızlar aranızda progestan kullanan varmı bittikden kaçıncı gününde adet oldunuz benim bugün adet günüm ama hiç adet olacakmışım gibi belirtim yok doktorum progestan vermişti kullandm biteli 4 gün oldu
Burdym cnm kimse yazmayınca 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba.benim ayın 14.günü yumurtlama günümün başlangıcıydı.16 sı oldu hala sağ kasığımda ağrı var.klomen kullandım bu ay.korkum şu yönde acaba çatlayamayıp kiste mi dönüştü daha önce de kist olmuştu.cuma günü kontrolüm varama yine de korkuyorum.akıntım da var ayrıca pıt pıt atma da hissediyorum.acaba bu süre normal mi?cevap veririseniz çok sevinirim.
Evet canim eğer catlayamzsa kist oluyor .doktor 3ihtimal var dedi bana ya çatlar hamile olursun ya çatlar adet olursun birlesemezse.ya da catlayamaz liste dönüşür dedi.ben de 4 ay önce liste dönüşmüştü. İ yüzden tedirgin oldumYumurta catlamayip kiste mi donusuo bole bisimi var yaniii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba.benim ayın 14.günü yumurtlama günümün başlangıcıydı.16 sı oldu hala sağ kasığımda ağrı var.klomen kullandım bu ay.korkum şu yönde acaba çatlayamayıp kiste mi dönüştü daha önce de kist olmuştu.cuma günü kontrolüm varama yine de korkuyorum.akıntım da var ayrıca pıt pıt atma da hissediyorum.acaba bu süre normal mi?cevap veririseniz çok sevinirim.
Nerdssn yaa sekerim yazdm ben sanaa ama
görmedim cnm üst üste gelince kaçırmışım yemek yedinmi? Sen bakım
Evett azicik yedim tatlimm cok sukur ama agrim varr yaaa ozellkle bole egilemiorim dogrulamiorm hele dun aksam dus alamadm yaa iki gram bile egilemedm sancidi hemenn neden acaba yaaa sabah bisiym yoktu sonradan basladii
Evet canim eğer catlayamzsa kist oluyor .doktor 3ihtimal var dedi bana ya çatlar hamile olursun ya çatlar adet olursun birlesemezse.ya da catlayamaz liste dönüşür dedi.ben de 4 ay önce liste dönüşmüştü. İ yüzden tedirgin oldum
Off bende klomen kullandim korktum bak simdi
Evet canim eğer catlayamzsa kist oluyor .doktor 3ihtimal var dedi bana ya çatlar hamile olursun ya çatlar adet olursun birlesemezse.ya da catlayamaz liste dönüşür dedi.ben de 4 ay önce liste dönüşmüştü. İ yüzden tedirgin oldum
İnşallah bebiş ağrılarıdır 😊hihi enerji yapan şeyler ye protein 😊
canım aynısını doktor banada dedi aynı belirtiler bu ay bende de vardı klomeni ilk kullanışım ben doktoru arayıp söylediğimde batmalar ve akıntım var deyince yumurtan çatlamıştır adet olursanda olmazsanda gel dedi ama senin şikayetlerin aynısı bende de vardı umarım kiste dönüştürmemiştir sen yine de içini ferah tut yumurta çatlaması olarak düşün...
Herşeyede korkma azcık 😊😊😊
Aynisini banada.dedi canim adet olsanda gel olmasand gel dedi insallah kist falan olmaz yaa bi bu eksikk ufg
Kendiliğinden sonlanıyor canım adetin bikaç gün gecikiyor ve normal adetinden daha yoğun bir adet geliyor. Risk içermiyor hatta sonraki ay hamile kalman daha kolay oluyormuş. Bana doktorum öle söledi. Çünkü bir gebelik denemesi yapılmış ama tutmamış ve rahim kendini bu kez daha iyi hazırlamış olucak, dedi doktorum.
Başlığa bayıldım bayıldım
Bende ikinci tedavime başlıcam allahın izniyle bu cumartesi transferim olacak dondurulmuş embriyolarım güzelce çözlür inşallahhhhh
çok güzel bi ay inşallahhh hepimizin göbişleri bebeklerle dolarr
ya inşallah tatlım ya benim adet gecikince birde ağrılalarım devam edip testte negatif çıkınca tırsmaya başladım cumaya kadar beklicem öle gidicem bende
Tesekkurler canimmmm insallah Rabbim gonlune gore versin insallah tedavin ise yarar ve sende hamis olursunn Rabbim hayirlisini versin canim bnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?