- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
- #2.061
Gunaydin kizlarrrrr :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahhhhhhh
Canım sen tedaviye başladınmı yoksa daha varmı tedaviye başlamana :26:
Cnm hiç bilgim yokki klomen dediğin ilç hakkında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşeyede korkma azcık 😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben klomen kullandim ve catlama ignesi oldum gerekli calismalari tamamladik simdi adet gunumu bekliorum 9 gunum var ama bisiler hissediyorum sanki ama psikolojkte olabilir canim bilmyrm bekliorum sabirsizliklaaa Rabbim herseyn hayirlisini versn insallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar moral bozmak istemedim ama ne yapayim tedirgin oldum sizinle paylaşmak istedim.inşallah hoc kimsenin ki olumsuz cikmaz
Ben soğan suyu ve incir kuru de yapiyorum akintim var ama iste.gecen ay çatlama iğnesi vurulmuştur ama o zaman klomen kullanmamistim.yani normal yumurtamdi ilacsiz.bu ay ise iğne kullanmadim.bakalim cuma kontrol var.acaba kaç günde çatlar ki
Tunaydin bebemmm bize oglennn olduuu sekerr
Benim ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı gerçi doktorumda tutunma oranı yüksek diyor kısmet inşallahhh hepimizin bebişleri sıkı sıkı tutunur çok istiyorm hepinizin hamile kalmasını tek kendime dua etmiyorum sizleride aklımdan geçiyorum![]()
Ayy hic sorma kuzum dun gece uyuyamadim gec uyudum bayagi sabahta halsizlikten kalkamadim hepinizin yerine uyudum iste :) sen dun nerdeydinn kayboldun gittin ?
Hadi inşallahhh cnm bebişin tutunur
bende neredeyse 5 senedir bebiş istiyorum çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor
Hepimizin yüzü bu ay güler inşallahh
Ayy benim.aksam acil toplantim cikti 8 e kadar toplantidaydm tatlim eve gittm bucugu geciodu evdeydm bir turlu baglanamadm cokta yoruldum toplantida sonra uzndim tv izledm falan canim siz kaynatmssnz bayagi vallaaa :)
gunaydın.....
malesef benım bu ay umutlarım suya dustu. dun adet oldum arkadaslar. tabıkı hemen yenı bır doktor araştırması yaptım. ve randevumu 21. nısana aldım. eşimle bereber gideceğiz bakalım. testler tahliller tekrar yapılsın. bırde bu defa eşimde muayene olucak. ınsallah kotu bırsey cıkmaz ıkımızde de. bakalım hayırlısı artık.
gunaydın.....
malesef benım bu ay umutlarım suya dustu. dun adet oldum arkadaslar. tabıkı hemen yenı bır doktor araştırması yaptım. ve randevumu 21. nısana aldım. eşimle bereber gideceğiz bakalım. testler tahliller tekrar yapılsın. bırde bu defa eşimde muayene olucak. ınsallah kotu bırsey cıkmaz ıkımızde de. bakalım hayırlısı artık.
BATım 21-22 Nisan ve bende heyecan dorukta.
insallah hissettiğim belirtiler psikolojik uydurmalarım değildir. dünden beri adet sancısı cekiyorum, -ki adetlerimde bile agrım olmaz, göğüslerim zaman zaman agrıyorlar ama en belirgini de rahmimdeki ağrı. sağ kasığımda geçen haftadan beri batma hissi var.
ya kendimi cok sıkıyorum heyecan yapıyorum o yüzden, dayanamayıp test yaptım ve tabi ki kocaman negatif, bu kadar erken cıkmasını beklemiyorum zaten ama gene de moralim bozuldu.
Rabbim bu sayfadaki isteyen tüm annelerin göbüşünü inşallah bu ay doldursun..
Ewet sonra dagildik zaten iyi bakim testi yapmaamaya karar verdikte eninde sonunda cikicak yanai bugunu sayma 7 gun