Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Arkadaşlar moral bozmak istemedim ama ne yapayim tedirgin oldum sizinle paylaşmak istedim.inşallah hoc kimsenin ki olumsuz cikmaz
Ben soğan suyu ve incir kuru de yapiyorum akintim var ama iste.gecen ay çatlama iğnesi vurulmuştur ama o zaman klomen kullanmamistim.yani normal yumurtamdi ilacsiz.bu ay ise iğne kullanmadim.bakalim cuma kontrol var.acaba kaç günde çatlar ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn inşallahhhhhhh
Canım sen tedaviye başladınmı yoksa daha varmı tedaviye başlamana :26:

Canim ben klomen kullandim ve catlama ignesi oldum gerekli calismalari tamamladik simdi adet gunumu bekliorum 9 gunum var ama bisiler hissediyorum sanki ama psikolojkte olabilir canim bilmyrm bekliorum sabirsizliklaaa Rabbim herseyn hayirlisini versn insallahhh

Hadi inşallahhh cnm bebişin tutunur
bende neredeyse 5 senedir bebiş istiyorum çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor
Hepimizin yüzü bu ay güler inşallahh

Canimm benim sen moral bozmadin uzulme bir ihtimal soledn bilinclendik ne guzel istee bn hem klomen hem ctlatma ignesi oldum sol tarfimda aanki calismalar var gibi tikir tikir ama bilmyrm psikoljkte olabilir Rabbim herseyin hayirlisini versin ne varsa yazimizda onu yasicazz insallah hamisizdirde ayni stresleri cekmeyiz bir daha

Tunaydin bebemmm bize oglennn olduuu sekerr

Ayy hic sorma kuzum dun gece uyuyamadim gec uyudum bayagi sabahta halsizlikten kalkamadim hepinizin yerine uyudum iste :) sen dun nerdeydinn kayboldun gittin ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

gunaydın.....

malesef benım bu ay umutlarım suya dustu. dun adet oldum arkadaslar. tabıkı hemen yenı bır doktor araştırması yaptım. ve randevumu 21. nısana aldım. eşimle bereber gideceğiz bakalım. testler tahliller tekrar yapılsın. bırde bu defa eşimde muayene olucak. ınsallah kotu bırsey cıkmaz ıkımızde de. bakalım hayırlısı artık.

Allah razi olsun tatlimm Rabbim.meleklerimize kavustursun.biziii

Ayy hic sorma kuzum dun gece uyuyamadim gec uyudum bayagi sabahta halsizlikten kalkamadim hepinizin yerine uyudum iste :) sen dun nerdeydinn kayboldun gittin ?

Ayy benim.aksam acil toplantim cikti 8 e kadar toplantidaydm tatlim eve gittm bucugu geciodu evdeydm bir turlu baglanamadm cokta yoruldum toplantida sonra uzndim tv izledm falan canim siz kaynatmssnz bayagi vallaaa :)

BATım 21-22 Nisan ve bende heyecan dorukta.

insallah hissettiğim belirtiler psikolojik uydurmalarım değildir. dünden beri adet sancısı cekiyorum, -ki adetlerimde bile agrım olmaz, göğüslerim zaman zaman agrıyorlar ama en belirgini de rahmimdeki ağrı. sağ kasığımda geçen haftadan beri batma hissi var.

ya kendimi cok sıkıyorum heyecan yapıyorum o yüzden, dayanamayıp test yaptım ve tabi ki kocaman negatif, bu kadar erken cıkmasını beklemiyorum zaten ama gene de moralim bozuldu.

Rabbim bu sayfadaki isteyen tüm annelerin göbüşünü inşallah bu ay doldursun..

Hadi inşallahhh cnm bebişin tutunur
bende neredeyse 5 senedir bebiş istiyorum çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor
Hepimizin yüzü bu ay güler inşallahh

Insllah canim biz dha yeniyiz ama bende pko var sonra peolaktin cikti cok yuksek olmaz die korkuorum doktorum hemen verdiki bir an.once bebisimz olsn die normalde pko olanlarda normal yolla falan.hamilelik zormus cok uzun sure olmus sennde ama merak etme vardir herseyde.bir hayir insallah hayirlisi olur bizler iicin Rabbim zor secimler arasnda birakmasin eli ayagi duzgun.evladimiz olsun insllah

Ewet sonra dagildik zaten iyi bakim testi yapmaamaya karar verdikte eninde sonunda cikicak yanai bugunu sayma 7 gun

hayırlı haberlerini bekliyoruz, iyi düşün iyi olsun...

Merhaba canim Rabbim yardim eder sen.korkma hayirlisi neyse o olur stres olma umutsuzlanma yeter o hayirlisini versin Rabbimm

Amin canim cok sagol bendede degisiklik cok psikolojiktir die korkuyorum bnde dedigin gibi bendede sol kasikta sanki calismalar vr gibi ama bilmyrm bemmde 25 nisan bakalim.artik beklioruzz hayirlisi.neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…