Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Sağlıklı kuzularımız olur inşallahh cnm

Merhaba canim Rabbim yardim eder sen.korkma hayirlisi neyse o olur stres olma umutsuzlanma yeter o hayirlisini versin Rabbimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederım canım ınsallah guzel haberler alırız. bı rahatsızlık cıkmadan bebısımızı kucagımıza almak nasıp olur.

Yorgunum uykumu anca aldim gibi :) sen nasilsin napion

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Yaaa ne ayipp uykumu anca aldim dioo yaaaa biz burda sbahm korunden beri varizz sekercimm uykuszlktan bayilcam kafami masaya koyarsan uyurm heee

tesekkur ederım canım ınsallah guzel haberler alırız. bı rahatsızlık cıkmadan bebısımızı kucagımıza almak nasıp olur.

Insallah canim sende dua et herseyin hayirlisina inan Allah in izni ile en.kisa surede olur aornsz sekilde

Yaaa ne ayipp uykumu anca aldim dioo yaaaa biz burda sbahm korunden beri varizz sekercimm uykuszlktan bayilcam kafami masaya koyarsan uyurm heee

Kiyamam sana ya erken uyu aksam olmadi enerji vericek yiyecekler ver

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ne için verdi sana duphaston mu verdi canım bittikten 3-4 gün sonra olunuyomuş genelde şu anda bende kist için kullanıyorum da

Beklemeden gitsen ya.sekerim adet gecikti agrinda var nie bekliorsn cumayi canim benim varsa zaten cikar bence yoksada nie adet olamadn ona bakar doktor

ya ne bileyim tatlım testte negatif çıkınca adet olmayı bekliyorum bende

canım sen hamileymişsin ki zaten :)) o yüzden olmuyosun sanırım bu çok doğal :) kana git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…