Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bat'a 9 gün kaldı ama nisan ayı başında bu aydan çok umutluydum hatta buraya da yazmıştım ama bugün hiç umut yok nedense bu ay da olmayacakmış gibi hissetmeye başladım dünden beri

Cuma günü yatılı misafirim gelio il dışından temizlik yapcam eve gidince 😞hüüü gördünüzmü napcam bn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa sakin temizlik yapma sen ver kocana yapsn o supursun etsn sen olmazsinn tuhh ya hemde il disindan temizlk yapmasan hizmet yapcannn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu bir kaç aydır adetlerim çok düzensizleşti.en son 2 nisanda adet oldum.adetimden sonra çalışmalara başladık.ama ne zaman adet olacağımı tahmin bile edemiyorum.internet hesaplarına göre 27-30 nisan gibi adet olur muşum.ama ben nasıl zaman geçireceğimi hangi tarihi beklicem bilemiyorum bir türlü.kafam çok karışık kızlar

Bat'a 9 gün kaldı ama nisan ayı başında bu aydan çok umutluydum hatta buraya da yazmıştım ama bugün hiç umut yok nedense bu ay da olmayacakmış gibi hissetmeye başladım dünden beri

Ayy ayniyiz sekerim bnimde 9 gunm varr arada banada oluo ole ama umudu kaybetmek yok takii kirmizi karti gorene kadar

Off diorum sana artik kesin 100 kilo olcamm yaa sekercim 130 lada dogum yaparim

yok kuzum ya nie öle düşünüosun hamişliğini öğrendikten sonra frenlersin biraz daha küçük porsyonlar yersin bide gece geç yiyosan yemek oda kilo çok aldırır

Aaaa sakin temizlik yapma sen ver kocana yapsn o supursun etsn sen olmazsinn tuhh ya hemde il disindan temizlk yapmasan hizmet yapcannn

Yabancı değillerde idare ederm inş 😞 temizliği bilmym

Cuma günü yatılı misafirim gelio il dışından temizlik yapcam eve gidince 😞hüüü gördünüzmü napcam bn

offf varya temizlik büyük köklüye kalkmadım bence camlarım felan perdelerimi yıkamam lazımda üşeniyorum bende :) gelirken bi yapıcan bide onlar gittikten sonra yapıcan iyi düşünki çabuk yaparsın yormadan kendini kızkardeşin felan varsa yardıma çağır

Cnm stres yapma rahat bi şekilde bekle 2 nisan da adet olduysan 15-17-19 nisanda çalışma olması lazım mutlaka adetin döngün kaç günlük ?

canım adetındekı dengesızlıklerı acıklayabılırmısın. bebek dusundugunden berı mı gecıkıyor ? bende senın gıbıydım bu sebeple soruyorum.

Kızkardşm yok 😊eşime yaptırcam artk yardm eder inşallah 😊

kocanın yaptığı temizlikten ne olur ayy yalap çalap hiç güsel yapmaz onlar amann eksik kalsın servisleri yapıp sofrayı kaldırsın makineye bulaşık dizsin yeter

yok kuzum ya nie öle düşünüosun hamişliğini öğrendikten sonra frenlersin biraz daha küçük porsyonlar yersin bide gece geç yiyosan yemek oda kilo çok aldırır

Bazen kocam yalnz kalmasn die yiorm ama astim beni mahfetti yaaa onun yuzunden 2 yilda cok kilo aldim simdide pko var veremiorm astim var veremiorm offf ne sorunluyum bennm

Sen git.kan testi yaptr bence tatlim

bugün işteyim geç de oldu yarın işimin durumuna göre gitme kararı aldım sağ kasığımda batmalar oluyor adet belirtisi mi gebelik mi anlamadım...ayrıca evde yapılan testlerde 10 güne kadar çıkar diyorlar bakalım artık hayırlısı olur inş

Kızkardşm yok 😊eşime yaptırcam artk yardm eder inşallah 😊

inşallah yardım etsin koltukları felan halıyı kaldırmaya en azından dimi
ben hamile olabilirim die 3 gündür koltukları çekemiorum bişi olur die

canım adetındekı dengesızlıklerı acıklayabılırmısın. bebek dusundugunden berı mı gecıkıyor ? bende senın gıbıydım bu sebeple soruyorum.

Canım aslında garip bir durum oldu bende adet tarihlerim 10 aralık 10 şubat 10 mart şeklindeydi yani döngü değişiyor ama gün hep aynıydı.geçen ay prolaktin tedavisi için dostinex kullanmaya başladım ve 2
nisanda çok erken adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…