Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Benimde agrio yaaa nasil yuruom.gorsen tuvaletmde bile agri dun dusta iki gram egilemedm bile dusnn acaba bende senin gibi hamismiyimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızzz öyle deme 😊inşallah ikimizde öyleyizdirrr kuzucumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ama daha bu ay bitmedi adet olmadik dusunme bunlariii

Sineme katılıyorum ne bu haller 😊bu başlkkta stres yok arkdşm heyecan var hele bitirek bu ayı onada plan yaparız sakin ol bebeğim 😊

Sineme katılıyorum ne bu haller 😊bu başlkkta stres yok arkdşm heyecan var hele bitirek bu ayı onada plan yaparız sakin ol bebeğim 😊

Evetttt heycan varrr midem agrio arada heycandann beklioruzz sekerlerr oooo dha ayin bitmesinee varr cok hamis haberleri alicaz bencee

ben eşimden yana pek gülemedim çok bencil aşırı ama malzemede bu yapacak bişey yok

Insallah yaaa tatlimm yaaa hamis olalim Rabbim bu guzelligi nasip etsn bizee

3umuz de olalim beni de alin aranizaotururken bile agrim var benim adete 13 gün var daha.doktora gidip kontrol ettirdiniz mi.

Allah korur merak etme asık surat yok burda 😊

varsa koruyodur tabikide rabbim ama benim bu eklem ağrılarım geçmiyo bir türlü mevsimsel diyicem oda yok güneş daha gümüşhaneyi ziyaret etmedi hala kalörifer battaniyeye dvam buz ev :) hem umudum düşününce gitti nie 2 gün yolculuk yaptım rizeye gitmek için cuma 4 saat pazar 4 saat yorgunlugum ondan belkide

ben dün gece dayanamadım şu karbonat testini yaptım hiçte köpürmedi ondan umudum yok aman napim dedim sinirdende uyuyamadım o yüzden

Yaa simdi bi yerde okudum ctlatma ignesi olduktan 9 10 gun.sonra test yapip sonucu ogrenebilirler dio catlatmadan sonra belirtiler kasiklarda agri goguslerde hassasiyet agri tuvalet ihtiyaci artmasi gereksiz uyku durumu mide bulantisi yaaaaa yaaaaa cok heycanlandimmmm

inşallah kuzum ben sen ve burcu için hamişolacak hissim çok kbarık yani siz hamişsiniz gibi geliyo bana ama ben değilsem beni unutursanız gelirim bulurum sizi yerimmmm

3umuz de olalim beni de alin aranizaotururken bile agrim var benim adete 13 gün var daha.doktora gidip kontrol ettirdiniz mi.

Gel sekerimmm sendee yok ben gitmedm haftaya cumartesi gunum gecms olcak adet olmassam gitcem ama galiba hissediorum artik ben orda bisiler varr psikolojk.olmaasn lutfennn

Son düzenleme:
Arkadaşlar sol yumurtaligimda agrim çok.doktorla randevum da cuma günü. Yumurtlama günlerinde bu kadar agri batma normal mi

evet bende yumurtlamadan bir gün önce şiddetli kasık ağrısı olmuştu gögsümdede hassasiyet vardı ovulasyon testimde ertesi gün pozitif çıkmıştı akıntını kontrol et ben yapışkanmı diilmi

Arkadaşlar sol yumurtaligimda agrim çok.doktorla randevum da cuma günü. Yumurtlama günlerinde bu kadar agri batma normal mi

normal bende de öyle oluyo canım ağrı batma hele çok oluyo hissediyorum resmen yumurtanın büyüdüğünü çatlarken de ağrı yapar canım genelde ve ben bunu korunmayı bıraktığımda keşfettim hatta ilk zaman kesin bende kist falan var dedim dr a gittim tertemizdi için sonraki her ay aynısı oldu bende şimdi kist var bende belime vuruyo sürekli baskı var offffffff offffffffffffffffffffffffffffff

inşallah kuzum ben sen ve burcu için hamişolacak hissim çok kbarık yani siz hamişsiniz gibi geliyo bana ama ben değilsem beni unutursanız gelirim bulurum sizi yerimmmm

Sana cok kizginim ben suann cokkkk hem biz hamis degilsek sen hamissen bizi birakirsan ne olcakk yeni arkadaslar bulursn artikkk hihhhj

Yaa sen nie oyun bozanlik yapiosn yaaa off ama nie yaptn.ole bisi

gerçi o adet gecikince yapılıyomuş kız dayanamadım napim test yapamıorum burcuya söz verdim bari bunu yapıyım dedim meğer oda saba yapılıomuş adet gecikince oluomuş :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…