• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bir doktora sordm değilsin dedi 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet doğruymuş onun için 0 6 yazmışlar çünkü 0 5 hamilelik yok demek 5 in üstü olmalı onun için 5ten sonrası yani 0 6 baz alınmış sadece tahmin kimseyi yanıltmayayım ben

Hayırlısı olsn tabi bakalm kanamam vardı bugn kesildi nolcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer çok stres heyecan yapmışsan olabilir yada adetin birazcık erken başlamışta olabilir bendede arada bi kaç gün lekelenme oluyordu sonra kırmızılar boy gösteriyordu rabbim kalbine göre sağlıklı bir evlat versin inş

iyi akşamlar arkadaşlar az önce gebelik testi yaptım 2. çizgi kıl gibi incecik çıktı yanılıyor olabilir dedim başka marka aldım onda da aynı şekilde kıl gibi gözüküyor acaba hamilemiyimdir??? meraktan sabahı zor edicem galiba ben

iyi akşamlar arkadaşlar az önce gebelik testi yaptım 2. çizgi kıl gibi incecik çıktı yanılıyor olabilir dedim başka marka aldım onda da aynı şekilde kıl gibi gözüküyor acaba hamilemiyimdir??? meraktan sabahı zor edicem galiba ben

evet canım hamilesin o çizgi kolay kolay çıkmaz tebrik ederim :49:

Adet gunun gecmismiydi canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Adet gunun gecmismiydi canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

evet canım pazartesi olmam lazımdı olmadım salı günü test yaptım negatif çıkınca bende umutsuzlandım bugün kasıklarımda ağrılar olunca tekrar yaptım çok ince silik çıktı yarın kan testi vericem çok da ümitlenmek istemiyorum ama

Back
X