- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 38
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.841
amin canım inşallah test yanılmıyordur yarın kan testi vercem haberi yazarım buradan dualarınızı bekliyorumCanim yaa ne mutlu sana darisi bizim basimiza
ışığa tutunca belli oluyor kocamda bence değilsin deyip duruyor sinirimi bozuyor yarın doktora gidicem rabbim inşallah yüzümü güldürür...
amin canım inşallah test yanılmıyordur yarın kan testi vercem haberi yazarım buradan dualarınızı bekliyorum
benimde öyleydi hatta banyoda ışığa doğru tuttuğumda zorrr belli oluyordu son bir gün kala boynum tutuldu sonra kan testi yaptım ilaç içicektim çünkü ve değerim 17 idi gerçi rabbim nasip etmedi hayırlısı bence hamilesin
ayyy inşallah canım yarın haber veririrm size...senin içinde hayırlısı öleymiş canım bizim de ne olacağımız belli değil rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatları nasip eyler bize...
amin inş canım allah kimseye evlat acısı vermesin insanın en zor imtihanı sende yarın güzel haberlerle gel inş
Dua edin ne olur yarin test yapacagimCanim size guzel haberlerim var sancilarim durdu ve akintim yogunlasti hafif mide bulantimda var Allahim insaallah hamileyimdir ve insaallah hepimiz hamile k aliriz
Yani 0-6 arasnda değer verilmiş bnmki 1 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canim guzel mi Bilmiyorum ama sancilarim azaldi ve akintim yogunlasti hafif mide bulantimda var Allahim insaallah hamileyimdir ve insaallah hepimiz hamile k aliriz dua edin ne yarin sabah test yapacagimDaha cikmadimi tatlim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inş canım allah kimseye evlat acısı vermesin insanın en zor imtihanı sende yarın güzel haberlerle gel inş
Dualarimiz seninle canım hayirli haberler bekliyoruz insallah hamissindir
Yaaaa kimse yokmu size ihtiyacim varrr
ben burdayım canım ama yazdığını farketmedim
kaç gün var tatlım adetine birde umut olmadan yaşanmıyor ki hepimiz aynıyız sonuçtaAy canim sagol ya erken mi umutlaniyorum seNce
kaç gün var tatlım adetine birde umut olmadan yaşanmıyor ki hepimiz aynıyız sonuçta
Bugun tam yirmisekizinci gunum Canim yarin sabah test yapacagim insaallah hamileyimdir
aaaa canım gününde gelmiş yarın test yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme çünkü testlerde geç çıkma ihtimali varmış bize haber ver yarın için en kesini aslında kan testi imkanın varsa kan testi ver canım
sanırım en belirgin özelliği halsizlik uykusuzluk ve kasık ağrısı diyorlar sende var mı bunlar ?3 4 gün bekle inşallah kan testine gerek kalmadan görürsün çift çizgiyi tatlımImkandan degil canim hastane yakin ama benim damarimi zor buluyorlar ondan canim cok aciyor ama uc dort gun daha gecerse mecbur katlanacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?