Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bu arada cok tesekkur Ederim canim aksam akşam kafani sisirdim yarın test yapacagim haber veririm iyi geceler Allahim kucaklarimiza hayirli saglikli evlat nasip etsin insaallah

Bu arada cok tesekkur Ederim canim aksam akşam kafani sisirdim yarın test yapacagim haber veririm iyi geceler Allahim kucaklarimiza hayirli saglikli evlat nasip etsin insaallah
ne demek canım birbirimize destek için buradayız yarın güzel haber verirsen özelden mesaj bekliyorum göremeyebilirim burada bende yarın hastaneye gidicem çünkü.bende çıkıyorum artık kendine dikkat et hayırlı akşamlar

Adetime 1 hafta var hiç bi belirtim yok malesef sadece akıntım yoğunlaştı kızlar ya beden acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetime 1 hafta var hiç bi belirtim yok malesef sadece akıntım yoğunlaştı kızlar ya beden acaba ?

aynen bendede öyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden oluyo acaba bu yoğun beyaz akıntı ?

bende akıntı yok da belirtide yok adetim olacak yine 8 günüm kaldı

Dayanılmaz oluyo artık bu bekleyişler ...umudum aylar geçtikçe dahada azalıyo offff ya bizimde olsun artık bebişler

Günaydn cnm

günaydın tatlım bende 20 dk sonra ogrencem bhcg meraklı bekleyiş içimden bi his belki vardır diyo bi yanm hayr yok umut fakirin ekmegidir diye boşuna demişler

Dayanılmaz oluyo artık bu bekleyişler ...umudum aylar geçtikçe dahada azalıyo offff ya bizimde olsun artık bebişler

ne zamandır bekliyorsun canım

2,5 yıllık evliyim ilk yıl korunduk sonra bıraktık ama olmadı tedaviler ilaçlar hiç bişe (

Gunaydinn canlarrrr hayirli sabahlarrr hayirli cumalarrr

oy kuzum saol sanada şimdi bende bekleyiş var 9da bhcg aciklick doktor

İşin kötü tarafı dört yanım hamilelerle dolu köşe kısılmış hissediyorum kendimi

hiç sanmıyorum ama yinede nasip

Kismet canim hayirlisi neyse o olsun olmasada vardir elbet bir hayir banada sanki hamile degilim gibi gelio bilmyrm yaaa daha bir haftam var

Kismet canim hayirlisi neyse o olsun olmasada vardir elbet bir hayir banada sanki hamile degilim gibi gelio bilmyrm yaaa daha bir haftam var

hamile gibi hissediyordun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…