• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ya kimse yokmu kafayi yiyecegim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarim

günaydın tatlım bende 20 dk sonra ogrencem bhcg meraklı bekleyiş içimden bi his belki vardır diyo bi yanm hayr yok umut fakirin ekmegidir diye boşuna demişler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm inşlah mutlu hbr alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne demek canım birbirimize destek için buradayız yarın güzel haber verirsen özelden mesaj bekliyorum göremeyebilirim burada bende yarın hastaneye gidicem çünkü.bende çıkıyorum artık kendine dikkat et hayırlı akşamlar
Merhaba canim ben testi yaptim gece dorttw on dk bekleyemedim :) yarın sabah test bakarim dedim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarim

Merhaba canim ben testi yaptim gece dorttw on dk bekleyemedim :) yarın sabah test bakarim dedim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarim

Canim eger varsa.sonuc hemen cikio bekleynce yarim saat sonra bile cikan.sonuclari dikkte almayin.diolar maaleseff:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X