- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.881
hamile gibi hissediyordun kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oy kuzum saol sanada şimdi bende bekleyiş var 9da bhcg aciklick doktor
günaydın tatlım bende 20 dk sonra ogrencem bhcg meraklı bekleyiş içimden bi his belki vardır diyo bi yanm hayr yok umut fakirin ekmegidir diye boşuna demişler
Ya kimse yokmu kafayi yiyecegim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarim
Merhaba canim ben testi yaptim gece dorttw on dk bekleyemedim :) yarın sabah test bakarim dedim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarimne demek canım birbirimize destek için buradayız yarın güzel haber verirsen özelden mesaj bekliyorum göremeyebilirim burada bende yarın hastaneye gidicem çünkü.bende çıkıyorum artık kendine dikkat et hayırlı akşamlar
Merhaba canim ben testi yaptim gece dorttw on dk bekleyemedim :) yarın sabah test bakarim dedim ikinci cizgi var ama bekledigi icin mi Bilmiyorum resmi nasil yolllarim
Canim eger varsa.sonuc hemen cikio bekleynce cikan.sonuclari dikkte almayin.diolar maaleseff
Gece yaptım iste Bilmiyorum canim sikildi keske bekleseudim simdi yapsam cikarmi acaba hayal kirikligina ugramaktan korkuyorumBen varimm canim.ne kadar sonra cikti ikinci cizgi
Aynen ilk 5 dk önemliymiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ilk 5 dk önemliymiş
Merve yok ortada sonuc.almis olmasii lazim.onunda
Bizim sirketteki kiz yaptrms.kan testini 98 kusr cikms degeri
Hadi yaaa erkenmi yaptı oda ?
Gece iplik giGece yaptım iste Bilmiyorum canim sikildi keske bekleseudim simdi yapsam cikarmi acaba hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum
Merve yok ortada sonuc.almis olmasii lazim.onunda
Adetten öncemi yapmş ?
Gece yaptım iste Bilmiyorum canim sikildi keske bekleseudim simdi yapsam cikarmi acaba hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum
yine negatif sonuç kızlar
Gece yaptım iste Bilmiyorum canim sikildi keske bekleseudim simdi yapsam cikarmi acaba hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?