Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canım hemen umutsuzluğa kapılma belki geç döllenmedir.kırmızıları görene kadar moral bozmak yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım ama olsa çıkardı herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha adet gunn gelmediki sekerim daha var yaniii

canım kan testinde çıkardı büyük ihtimal le o yüzden umutlanmiyorum hiç en iyisi doktora gitmek olacak benim için

Canım ama adetine 9 gün varmış.bence çıkmaması normal.adet olana kadar umut vardır bence

canım en azından oynamalar olurdu artık nasip belki mayisdadir

Daha adet gunn gelmediki sekerim daha var yaniii

Kizlar benim 29 uncu gunum bugun kan testi yaptiririm fakat damarimi zor buluyorlar oyuzden bayilma bile oluyor acidan iki gun daha gecsin idrar da cikmazsa mecbur yaptiracagim bir test alip yapsam simdi cikarmi

canım en azından oynamalar olurdu artık nasip belki mayisdadir

Üzme kendini canım hepimiz sunıyız heyecan merak psikoloji bozuluyo resmen.Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır inş

yok canım 9 gün var

Oha merve 😊bak şunu anlayalım kuzum yerleşme oldktan sonrAAA HORMON salgılanmaya başlıyor, nette yazıyoki en erken adetten 2 gün öncd tespit edilebilir diyor, ben hala umutluyum vallah bu kanamalar boşuna değildi bak dün öğlenden beri kesildi yerleşme bence 😊umutlu ol adet olana kdr surat asmayalım

Kizlar benim 29 uncu gunum bugun kan testi yaptiririm fakat damarimi zor buluyorlar oyuzden bayilma bile oluyor acidan iki gun daha gecsin idrar da cikmazsa mecbur yaptiracagim bir test alip yapsam simdi cikarmi

Ayy kuzum seninde işin zormşş , 2 gn daha bekle yada ilk idrarla sabahki tekrar yap

Ya bak canım ya neler de söylüyon :) dün yıkıldın ama bak bugün başka arkadaşa moral oluyosun :) bence önemli olan bu.hemen yılmayalım her zaman umudumuz olsun.umut olmazsa hiç birimiz ysşayamayız.lütfen sen de bir daja hemen umutsuzluğa kapılma tmm mı tatlım :) :) :)

3 yıldır calisiyorum sağlığın içindeyim ondan öncede 4 yıl okudum 7 yıl ax bi süre değil adette 8gün kalmış yerleşme olduktan sonra sonuç çıkar ıbda oynanaya başlr kuzum biliyorum bunlari keşke bilmsemde hala umudum olsa

Kesinlikle bence kırmızıları görene kadar devam ya ben hissedyrm eşim bile hissetmş, negatif çıkmasına rağmen bütün evi süpürdü sildi 😊

canım kan testinde çıkardı büyük ihtimal le o yüzden umutlanmiyorum hiç en iyisi doktora gitmek olacak benim için

Ne olsa cikardi cikmazdi canim benim boyle birsey basimizdan gecti kanda cikmadi teste cikmadi doktor ilac yazdi kullandi on sekiz senedir cocuk bekliyorlardi hala adet olmayinca doktora tekrar gitti nedesin doktor hamilemissin ama ilac kullandigin icin ya duser ya olur almamiz lazim lutfen adet olana kadar ilac kullanma aklima geldikce kadinin durumu gozlerim yasardi

Yaaa 😞sıfırmı çkktı tam

canım çok hastayım ama sesim cikmiyor oksurmek ten uyuyamiyorm napcam bilmiyorum

Bak senn dun.karalar bglayann kimdi acabaa maasallah sana valla eski haline.dondun tatlim cok sukur

Bak senn dun.karalar bglayann kimdi acabaa maasallah sana valla eski haline.dondun tatlim cok sukur

Cnm bnm korkm kanamadandı ya ne adete benzio çok erkendi yerleşmeye benziodu ikilemde kaldm çok şükür öğlenden beri kesildi hiç yk 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…