Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Cnm bnm korkm kanamadandı ya ne adete benzio çok erkendi yerleşmeye benziodu ikilemde kaldm çok şükür öğlenden beri kesildi hiç yk 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallahh yerlesme kanamasi tatlim o onumzdeki haft iyi haberler aliriz insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır merve ilaç kullanmaaa ya çok erken daha ltfn. 😞

tamam canım kullanmam idare edebildim kadar giderim ama ınan yoruldum 6aya gircez 5 aydır defalarca test hepsinde negatif sonuç kismet ama nasıldı ne varsa o olur inşallah mayisda alirim hayırlı haberi

Ayy kuzum seninde işin zormşş , 2 gn daha bekle yada ilk idrarla sabahki tekrar yap

Ya canim ben simdi bir test almaya gidiyorum dayanamayacagim erken gebelik testi mi alsam cikarmi acaba bes gun once aldim negatif cikti korkuyorum anlayacahin keske elimdwki test dogru olsa

canım çok hastayım ama sesim cikmiyor oksurmek ten uyuyamiyorm napcam bilmiyorum

Merve bencede sakin ilc kullanma balli sut ic ilik ilik duzelir bak sakin icme ilac

Günü beklemiosnki benm kanamam olmasa hayatta yapmazdm test 5 gn kaldı beklcem

Ya canim ben simdi bir test almaya gidiyorum dayanamayacagim erken gebelik testi mi alsam cikarmi acaba bes gun once aldim negatif cikti korkuyorum anlayacahin keske elimdwki test dogru olsa

Cnm erken ggebelik al daha hassas oluyo onu al habrrlrrini beklyrz

Insallahh yerlesme kanamasi tatlim o onumzdeki haft iyi haberler aliriz insallahh

Ve inanırmısın kanama kesildiğinden beri gram ağrım yok 😊kasık ağrım durdu belliki çabalıyodu 😊yerleşmek için

Ve inanırmısın kanama kesildiğinden beri gram ağrım yok 😊kasık ağrım durdu belliki çabalıyodu 😊yerleşmek için

Insalah tatlim insallah yerlesmistir kuzucuk guzel haber alcaz senden korkma

Insalah tatlim insallah yerlesmistir kuzucuk guzel haber alcaz senden korkma

İnşallah olmazsada diğer ay var ölüm yok ya 😊eşim ben varız sağlıklıyız Rabbim nasip eder 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…