Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bilmyrm yaa ben.cok yoruldum bu ay psikolojim mahfoldu mayis icin cesaret edemiorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mayisa daha iyi olmaliyiz psikolojimizi duzeltmeliyiz bsk seylerden konusup stres atmaliyiz bencee

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ya kızlar 4 gündür inanılmaz grip oldum.sürekli burun akıntım ve hapşurmam var.belki bebiş vardır diye ilaç da içmedim.o kadar çok hapşuruyorum ki bebek olsa düşecek valla böyle nasıl tutunacak yavrum bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsn canim bende cok oksuruorum surekli baski yapio oksuruk kasiklarima artik hayirlisi ne diyelim

Gecmis olsn canim bende cok oksuruorum surekli baski yapio oksuruk kasiklarima artik hayirlisi ne diyelim

Sana da geçmiş olsun canım ya valla tam zamanını buldu...internette okumuştum sürekli hapşurma düşük tehlikesi oluyomuş.daha tutunamadan düşücek bebişim

Sagol canim Allah korusun canim sen oyle dusunme tutunur Allah in izni ile

Aynen oyle yaa dun geceden beri hic.konusmyrz aramadi bile beni gicik oluorum ona suann

Püff benmkide ta akşamüstü aradı oh evin hepsini temizletmm 😊sonra kıyamadm nasl yorulmştu 😊😊😊

Kizlarrr negatif kan testi yaptirmaya giecegim cikmiyor bir de erken gebelik testi aldim guya prediktor insaallah kan da cikarda sikayet edecegim bu markayi insanlarin umudunu kiriyorlar

Püff benmkide ta akşamüstü aradı oh evin hepsini temizletmm 😊sonra kıyamadm nasl yorulmştu 😊😊😊

Ben adam eve erken.geldi die sevindim ama meger amaci baskaymis bana o kadar yemek yaptirdi ugrastrdi yemek yemedi ve ustunede bana bagirdi cok kirildim aramassa asla aramicam.onu

😡😡 deli ediyolar insanı arama bende aramadn o aradı 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…