- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.001
bende snein gibiyim dün 4.günümdü silik çıktı 5 dakika içinde inanmadım tekrar yaptım yine aynısı belki de geç döllenme olmuştur canım iyi haberlerini bekliyorum
tünaydın arkadaşlar kan testi vermeye gittim öğleden sonra alıcam sonucu ama doktor umutlu konuştu rabbim inşallah iyi haberler vermeyi nasip eder sizler nasılsınız
Inaallahh tatlim hadi bakalim hayirliai olsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende sendenim umudm yok cok ama artik hayirlisi insallah vardirda sevinirizz
az önce verdim kan testini canım öğleden sonra çıkacak dediler beklemedeyimcanım sen kan testi henüz vermedin demi ama 4. günde silik çizgileri gördüysen hamile olma olasılığın daha yüksek 2 testte aynı şekilde çıkmış zaten
bende snein gibiyim dün 4.günümdü silik çıktı 5 dakika içinde inanmadım tekrar yaptım yine aynısı belki de geç döllenme olmuştur canım iyi haberlerini bekliyorum
az önce verdim kan testini canım öğleden sonra çıkacak dediler beklemedeyimcanım sen kan testi henüz vermedin demi ama 4. günde silik çizgileri gördüysen hamile olma olasılığın daha yüksek 2 testte aynı şekilde çıkmış zaten
Bende sendenim umudm yok cok ama artik hayirlisi insallah vardirda sevinirizz
canım adetim 6 gün geçti evde test yaptım hatta çok yaptım ilk yaptıklarımda 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün ve 1 önceki gün yaptıklarımda ise 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı ama testlere çok güvenedim içimdede olumsuz bir his var bilmiyorum
inşallah tatlım ya halen içimde bir kuşku var ama öğleden sonra belli olacak inşallahAyy bebeğim hamişsindir inş 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
az önce verdim kan testini canım öğleden sonra çıkacak dediler beklemedeyim
canım ebnim 5 gün geçti sabah tekrarladım testi yine silik çıkınca doktora gittim kan testi verdimbadefne ve sbl_9 sizin bat kaç adetiniz geçti mi kızlar okuduklarıma ve testlere bakılırsa hamile olduğunuz görünüyo 10 dk içinde isilikte olarak çıkan pozitif çıktı demektir kan testi yaptırmayı düşünmüyo musunuz ?
badefne ve sbl_9 sizin bat kaç adetiniz geçti mi kızlar okuduklarıma ve testlere bakılırsa hamile olduğunuz görünüyo 10 dk içinde isilikte olarak çıkan pozitif çıktı demektir kan testi yaptırmayı düşünmüyo musunuz ?
mnspapatya ve diğer arkadaslar nasılsınız ? var mı güzel haberi olan batlar kaç ? var mı bir gelişme ?
inşallah ikimizden de gelirbenimde öğleden sonra çıkacak bakalım hangimizden hayırlı haberler gelecek
canım senin adet gününe var daha bence hemen ümitsizleşme ama şunuda söyleyim insanın hamile olduğu sanırım içine doğuyo hissediyo yani benim oğlumda öyle olmuştu hissetmiştim annem bile sen hamilemisin demişti oda hisettmiş bunda öyle bir his yok
canım ben kan verdim bugün öğleden sonra alıcam sonucu adet gecikmemin 7. günü bugün
inşallah ikimizden de gelir
öyle miiihadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?