Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

bende snein gibiyim dün 4.günümdü silik çıktı 5 dakika içinde inanmadım tekrar yaptım yine aynısı belki de geç döllenme olmuştur canım iyi haberlerini bekliyorum

canım sen kan testi henüz vermedin demi ama 4. günde silik çizgileri gördüysen hamile olma olasılığın daha yüksek 2 testte aynı şekilde çıkmış zaten

Bende sendenim umudm yok cok ama artik hayirlisi insallah vardirda sevinirizz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mnspapatya ve diğer arkadaslar nasılsınız ? var mı güzel haberi olan batlar kaç ? var mı bir gelişme ?

canım sen kan testi henüz vermedin demi ama 4. günde silik çizgileri gördüysen hamile olma olasılığın daha yüksek 2 testte aynı şekilde çıkmış zaten
az önce verdim kan testini canım öğleden sonra çıkacak dediler beklemedeyim

az önce verdim kan testini canım öğleden sonra çıkacak dediler beklemedeyim

Bende sendenim umudm yok cok ama artik hayirlisi insallah vardirda sevinirizz

canım senin adet gününe var daha bence hemen ümitsizleşme ama şunuda söyleyim insanın hamile olduğu sanırım içine doğuyo hissediyo yani benim oğlumda öyle olmuştu hissetmiştim annem bile sen hamilemisin demişti oda hisettmiş bunda öyle bir his yok

bende snein gibiyim dün 4.günümdü silik çıktı 5 dakika içinde inanmadım tekrar yaptım yine aynısı belki de geç döllenme olmuştur canım iyi haberlerini bekliyorum

badefne ve sbl_9 sizin bat kaç adetiniz geçti mi kızlar okuduklarıma ve testlere bakılırsa hamile olduğunuz görünüyo 10 dk içinde isilikte olarak çıkan pozitif çıktı demektir kan testi yaptırmayı düşünmüyo musunuz ?

canım ebnim 5 gün geçti sabah tekrarladım testi yine silik çıkınca doktora gittim kan testi verdim

canım ben kan verdim bugün öğleden sonra alıcam sonucu adet gecikmemin 7. günü bugün

mnspapatya ve diğer arkadaslar nasılsınız ? var mı güzel haberi olan batlar kaç ? var mı bir gelişme ?

Merhaba canimm bn pek iyi degilim psikolojm bozuldu artik agrim hala var ama bilmyrm bat 25 nisan bekliorumm ama aramizsa hamis olan arkadasimiz var bi tane cikrdk cok.sukur :)

Ya bende his var aslinda hissediorum belirtilerde var sanki ama psikolljk dir korkuyorum banada diolar bak sen hamilesin die ama bilmyrm nerden hissediolar onuda bilmyrm ama beklemek cok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…